Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben açıkçası sezen aksunun şarkılarında kendimi bulamıyorum ve sokakta da etrafımda da aksu şarkılarındaki aşkların yaşandığına inanmıyorum: hal böyleyken neden bu kadın bu kadar seviliyor herhalde sosyoloji biliminin ilgi alanıdır bu ama bu konuda bir sosyalbilimcinin değerlendirmesini hiç unutamam: "Türkiye %99'u müslüman olan bir toplum değil artık; Türkiye %1oo'ü putperest bir toplum.Yaşadığı hastalık nedeniyle sesini kaybettiği ve artık şarkı söyleyemediği çok açık olan bir kadının konserlerinde insanlar sanki hipnotize olmuş gibi bu detone performansı izliyorlar"diyor. kesinlikle katılıyorum çoğu insan sezen şarkılarında kendini bulduğundan değil, sezen aksu seviyor olmanın bu toplumun amentülerinden biri olmasının verdiği konformizm yüzünden hayran ona...
ve bana kimi dinliyorsun derseniz Türk popunda gerçekten şarkılarındaki güçlü kadın kimliği ve sesi ve tarzıyla Ajda Pekkan derim...Ne de olsa Feminizmin Şarkılarını okuyor...