Türk/Kürt evliliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babası kendi dışın da kimseyi düşünen bir tip değil maalesef

Aşkom hangi ülkenin doğusu bu?

Ben yaşlı olduğu için hep sustum alttan aldım ama herkes gidince tek kalınca böyle yaparak başımı şişirdi en son gittiğim de ben de susmadım açıkçası.Ama cahille tartışma derler Ya o hesap.Örneğin mesela eşimle oradayken tartıştık bana ilkokul mezunuymuşum gibi davranıyor oğlun dedim sen ilkokul mezunlarına aptal mı demek istiyorsun Yani dedi ilkokul mezunu kendisi ona laf söyledim sanki.Halbuki orda oğlunun yanlışını söylüyorum ki düzeltsin.

Ay boşverin, kayınpederin ki kahvehane muhabbeti..kafaya takmaya bile değmez..o zaman oğlun neden askerliği seçti demezler mi?eminim oğlunun meslek hayatında bir pürüz olsa ,maaştan, özlük haklarından olacak diye ödü kopar..

Ailesini görmezden gel, hâlâ böyle bir ayrımcılık yapılması canımı sıkıyor. Yobaz , ırkçı insanlar hâlâ yaşıyor ne yazıkki. Eşinle mutluysan, birbirinizi seviyorsanız , saygı ve güven varsa gerisini boşver. Ailesi ile hiç görüşme , yılda 1 kere bile görüşme derim. Çevremde kültür farklılığı olup ailesini evliliğine müdahil ettirmeyince mutlu olanlar var. Ama bu koşullarda aileler sürekli kendi isteklerini yaptirsalar evlilik sarsıntıya uğrar

Muhattap olma ozaman kaale alma

Aynen tam dediğiniz gibi muhabbet.

Takı diyor ya... Sanki kraliyet ailesinden gelin gitti. Tek derdiniz bu olsun diyeceğim de madem gelinlerinizin eli kolu boynu takı dolu, böyle istiyordunuz evlenmeseydiniz? Muhtemelen zengini de sizi istemedi.

Son düzenleme:
Allahtan uzağız

İşte bu yüzden aile de önemli diyoruz. Evlenirken '' ben ailesiyle evlenmiyorum '' düşüncesiyle kendinden emin olarak adım atan o kadar çok insan var ki.. Özellikle söz konusu siyasi, kültür, gelenekler ise çok büyük sorunlara yol açıyor. Bunu yeri geliyor kendi ailemiz içinde bile görüyoruz, çatışmalar yaşıyoruz. Böyle bir düşmanlığa 1 saniye tahammülüm olmaz önce lafını verir uykusuz günler geçirmesini sağlarım sonra eşime de bu konuda net konuşurdum kaldı ki eşiniz Türkleri seviyorsa nasıl ailesine tavrını koyamıyor anlamıyorum. Şahsen aynı durumda olsam benim ailem çıtını çıkaramaz farklı düşüncelere sahip olsa dahi..

Eşimin haberi yok zaten onun yanındayken yapmıyor.

Vah vah.Kaçakçılıp yapıp alamamışlar napsınlar.Kuzeninle evlenseydin dizi dizi taksaydın altınlarını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…