-
- Konu Sahibi truvahelen
sen de onlar gibi yap esin gidince bam bam soyleMerhaba arkadaşlar 4yıllık evliyim.Eşim askeri personel ben de atanmaya çalışan biriyim.29yaşındayım eşim 33 yaşında.Çocuğumuz yok.Hazır değilim.Evliliğimiz de başta anlaşmazlık oluyordu şimdi ise çok daha nadir kavga ediyoruz.Sorunum şu ki ben Batı da büyümüş bir Türk kızıyım,eşim ise doğuda büyümüş Kürt bir erkek.Severek evlendik 2yıl sevgililik sonunda.Lakin ailesini başta tanısaydım vazgeçebilirdim çünkü eşimin babası nerdeyse Türk düşmanı gibi bir şey ve ben her gittiğim de onlara bu konuyu açıp kardeş değiliz diyor.Üzülüyorum çünkü benim ailem de başta zorluk çekti kabul etmekte ama yüzlerine hiç vurmadılar.Ama eşimin ailesi eşim yokken yanımda çok yapıyor bunu eşim varken daha çok seçerek kuruyor cümlelerini.Bu yaz en sonun da sert yüzümü gösterdim.İmayla dokundurdum direk düşman mısınız diyeceğime.Ve 2senede bir giderim yanlarına böyle yapılıyor bana her defasın da.Ne yapmalıyım? Eşim ben türküm diyor ve babasını da pek sevdiği söylenemez hatta onlar da başta olmaz demiş ama eşim istiyorum demiş bunu yeni öğrendim mesela.Nasıl bir yol izlemeyelim? Çocuk olursa nasıl bir ortam olur ? Kültür farkı gerçekten çok etkiliyor evliliği.Oldurmaya çalışıyoruz gibi hissediyorum bazen.Ama seviyoruz da.
Siz kafayı mı yediniz cidden konunuza çok ters bir yorum yapmış halbuki o üye ? Sizin kayınvalideniz gibi konuşuyor ?Pardon bu size mi kalmış.?Siz kimsiniz ki olmamış şeyleri oldu gibi göstermeye çalışıyorsunuz? Siz gidin o kocaya çok mutlu olmuşsunuz baksanıza
Tabi ki değil eşim çok seviyor işini.Çok da zorluk çekti .Türkiyede yaşayan türk düşmanı biri demek. Üstelik oglu da askeri personel, birde eşit değiiz diye ağlarlar. Sizin yerinizde olsam sikayet ederdim umarım oglu da aynı dusuncede degildir..
Aile içinde bu konuların geçmesi baştan aşağı yanlış zaten .. başta yapmışsın hatayı evlenerek .. biz de de kürtlük var ama böyle kimle nefretle olucak iş değil.. çocuk olursa çok kötü bir ortam olur bu arada. Olsa bile öyle de böyle de çocuk bebek kalmayacak büyücek ve 18 yaşına kadar sen büyüteceksin reşit olduktan sonra kendi kararını kendi verecek. Düşünce yapısı kültürü ona kalacak bir iş. Daha doğmamış olan cekirdeğin özgürlük hakkını da alma elinden yani madem politik konuşuyoruz birilerimiz hakkını savunsunMerhaba arkadaşlar 4yıllık evliyim.Eşim askeri personel ben de atanmaya çalışan biriyim.29yaşındayım eşim 33 yaşında.Çocuğumuz yok.Hazır değilim.Evliliğimiz de başta anlaşmazlık oluyordu şimdi ise çok daha nadir kavga ediyoruz.Sorunum şu ki ben Batı da büyümüş bir Türk kızıyım,eşim ise doğuda büyümüş Kürt bir erkek.Severek evlendik 2yıl sevgililik sonunda.Lakin ailesini başta tanısaydım vazgeçebilirdim çünkü eşimin babası nerdeyse Türk düşmanı gibi bir şey ve ben her gittiğim de onlara bu konuyu açıp kardeş değiliz diyor.Üzülüyorum çünkü benim ailem de başta zorluk çekti kabul etmekte ama yüzlerine hiç vurmadılar.Ama eşimin ailesi eşim yokken yanımda çok yapıyor bunu eşim varken daha çok seçerek kuruyor cümlelerini.Bu yaz en sonun da sert yüzümü gösterdim.İmayla dokundurdum direk düşman mısınız diyeceğime.Ve 2senede bir giderim yanlarına böyle yapılıyor bana her defasın da.Ne yapmalıyım? Eşim ben türküm diyor ve babasını da pek sevdiği söylenemez hatta onlar da başta olmaz demiş ama eşim istiyorum demiş bunu yeni öğrendim mesela.Nasıl bir yol izlemeyelim? Çocuk olursa nasıl bir ortam olur ? Kültür farkı gerçekten çok etkiliyor evliliği.Oldurmaya çalışıyoruz gibi hissediyorum bazen.Ama seviyoruz da.
AnlamadımSiz kafayı mı yediniz cidden konunuza çok ters bir yorum yapmış halbuki o üye ? Sizin kayınvalideniz gibi konuşuyor ?
Yorum yaptığım kadın Türk düsmanlığı yapıyor. Sizin kayınaileniz gibi konuşuyor onu alıntılayıp cevap yazdım o kişiyeAnlamadım
Ben de melezim, severim de melez kızı olmayı, havam bat(ma)sın :) Annem Kürt, babam Türk. Fakat asla bunun kavgası geçmemiş aralarında. Bu arada anne tarafım Kürtlüklerine bayağı da düşkündür.Merhaba arkadaşlar 4yıllık evliyim.Eşim askeri personel ben de atanmaya çalışan biriyim.29yaşındayım eşim 33 yaşında.Çocuğumuz yok.Hazır değilim.Evliliğimiz de başta anlaşmazlık oluyordu şimdi ise çok daha nadir kavga ediyoruz.Sorunum şu ki ben Batı da büyümüş bir Türk kızıyım,eşim ise doğuda büyümüş Kürt bir erkek.Severek evlendik 2yıl sevgililik sonunda.Lakin ailesini başta tanısaydım vazgeçebilirdim çünkü eşimin babası nerdeyse Türk düşmanı gibi bir şey ve ben her gittiğim de onlara bu konuyu açıp kardeş değiliz diyor.Üzülüyorum çünkü benim ailem de başta zorluk çekti kabul etmekte ama yüzlerine hiç vurmadılar.Ama eşimin ailesi eşim yokken yanımda çok yapıyor bunu eşim varken daha çok seçerek kuruyor cümlelerini.Bu yaz en sonun da sert yüzümü gösterdim.İmayla dokundurdum direk düşman mısınız diyeceğime.Ve 2senede bir giderim yanlarına böyle yapılıyor bana her defasın da.Ne yapmalıyım? Eşim ben türküm diyor ve babasını da pek sevdiği söylenemez hatta onlar da başta olmaz demiş ama eşim istiyorum demiş bunu yeni öğrendim mesela.Nasıl bir yol izlemeyelim? Çocuk olursa nasıl bir ortam olur ? Kültür farkı gerçekten çok etkiliyor evliliği.Oldurmaya çalışıyoruz gibi hissediyorum bazen.Ama seviyoruz da.
Kafaya bak pırıl pırılBen Türkün oyle ailesine denk geldim ki hayatim boyunca sikayet ettigim kürt akrabalarimi mumla arattirdilar banaen azindan bizimkiler altinlara falan karismiyorlar takdiklarini geri almiyorlar genelleri. Gelinlerimizin eli kolu boynu hep dokudur bizde gelenektir. Batiliya gittim medine dilencisi gibi kaldim
Aile içinde bu konuların geçmesi baştan aşağı yanlış zaten .. başta yapmışsın hatayı evlenerek .. biz de de kürtlük var ama böyle kimle nefretle olucak iş değil.. çocuk olursa çok kötü bir ortam olur bu arada. Olsa bile öyle de böyle de çocuk bebek kalmayacak büyücek ve 18 yaşına kadar sen büyüteceksin reşit olduktan sonra kendi kararını kendi verecek. Düşünce yapısı kültürü ona kalacak bir iş. Daha doğmamış olan cekirdeğin özgürlük hakkını da alma elinden yani madem politik konuşuyoruz birilerimiz hakkını savunsunolursa rabbim hayırlısını versin ama gerçekten fikir ayrılıkları zorluk çok çıkarabiliyor iş eşinde bitiyor .. keşke seni sadece önce insan olarak sonra da gelin olarak veya kızı olarak görselerdi
Tek babası ama böyle ne annesinden ne abisinden duymadımOğlunu nasıl asker yapmış?.
Bana anlattıklarınız mantıklı gelmedı..
Bu aıleden nasıl asker çıkıyor?
Türk Milleti için savaşıyor esınız.
Siz de yalnız gitmeyin mümkünse.Merhaba arkadaşlar 4yıllık evliyim.Eşim askeri personel ben de atanmaya çalışan biriyim.29yaşındayım eşim 33 yaşında.Çocuğumuz yok.Hazır değilim.Evliliğimiz de başta anlaşmazlık oluyordu şimdi ise çok daha nadir kavga ediyoruz.Sorunum şu ki ben Batı da büyümüş bir Türk kızıyım,eşim ise doğuda büyümüş Kürt bir erkek.Severek evlendik 2yıl sevgililik sonunda.Lakin ailesini başta tanısaydım vazgeçebilirdim çünkü eşimin babası nerdeyse Türk düşmanı gibi bir şey ve ben her gittiğim de onlara bu konuyu açıp kardeş değiliz diyor.Üzülüyorum çünkü benim ailem de başta zorluk çekti kabul etmekte ama yüzlerine hiç vurmadılar.Ama eşimin ailesi eşim yokken yanımda çok yapıyor bunu eşim varken daha çok seçerek kuruyor cümlelerini.Bu yaz en sonun da sert yüzümü gösterdim.İmayla dokundurdum direk düşman mısınız diyeceğime.Ve 2senede bir giderim yanlarına böyle yapılıyor bana her defasın da.Ne yapmalıyım? Eşim ben türküm diyor ve babasını da pek sevdiği söylenemez hatta onlar da başta olmaz demiş ama eşim istiyorum demiş bunu yeni öğrendim mesela.Nasıl bir yol izlemeyelim? Çocuk olursa nasıl bir ortam olur ? Kültür farkı gerçekten çok etkiliyor evliliği.Oldurmaya çalışıyoruz gibi hissediyorum bazen.Ama seviyoruz
Çocuk daha istemiyorum ben bana bıraktı bunu.Doğum onu korkutuyor acılı diye.Ama olsa da sevinir yani.Nasip kısmet işi ben atanmadan kafam rahat etmeden istemiyorumBen de melezim, severim de melez kızı olmayı, havam bat(ma)sın :) Annem Kürt, babam Türk. Fakat asla bunun kavgası geçmemiş aralarında. Bu arada anne tarafım Kürtlüklerine bayağı da düşkündür.
Mevzu zihniyette. Batılı Türk kızı - Doğulu Kürt erkeği vs vs. Bu ne yahu, Wattpad kitabı mı yazıyoruz? Çocuk falan yapmayın, kimlik çatışması yaşarlar, yazık günah.
Fakat ilk defa sitede karısının arkasında duran adam gördüm. Ne diyeyim, maşallah. Tabii çocuk olsun diye yapmıyorsa..
Çocuk konusunda terapiye uğramayı eşinize teklif edin istiyorsanız.
Eşimi tanımadığınız için bu yorumlarınızı normal karşılıyorum.Eşimin babası Türk düşmanı gibi bişey?
Siz hata yapmışsınız evlenmeden önce ailesini tanımayarak.
Muhattap olmayın. 4 yılda öğrenmiş olmaniz lazımdı.Merhaba arkadaşlar 4yıllık evliyim.Eşim askeri personel ben de atanmaya çalışan biriyim.29yaşındayım eşim 33 yaşında.Çocuğumuz yok.Hazır değilim.Evliliğimiz de başta anlaşmazlık oluyordu şimdi ise çok daha nadir kavga ediyoruz.Sorunum şu ki ben Batı da büyümüş bir Türk kızıyım,eşim ise doğuda büyümüş Kürt bir erkek.Severek evlendik 2yıl sevgililik sonunda.Lakin ailesini başta tanısaydım vazgeçebilirdim çünkü eşimin babası nerdeyse Türk düşmanı gibi bir şey ve ben her gittiğim de onlara bu konuyu açıp kardeş değiliz diyor.Üzülüyorum çünkü benim ailem de başta zorluk çekti kabul etmekte ama yüzlerine hiç vurmadılar.Ama eşimin ailesi eşim yokken yanımda çok yapıyor bunu eşim varken daha çok seçerek kuruyor cümlelerini.Bu yaz en sonun da sert yüzümü gösterdim.İmayla dokundurdum direk düşman mısınız diyeceğime.Ve 2senede bir giderim yanlarına böyle yapılıyor bana her defasın da.Ne yapmalıyım? Eşim ben türküm diyor ve babasını da pek sevdiği söylenemez hatta onlar da başta olmaz demiş ama eşim istiyorum demiş bunu yeni öğrendim mesela.Nasıl bir yol izlemeyelim? Çocuk olursa nasıl bir ortam olur ? Kültür farkı gerçekten çok etkiliyor evliliği.Oldurmaya çalışıyoruz gibi hissediyorum bazen.Ama seviyoruz da.
yeni yeni çıkarıyorum diyelim pençelerimi alttan alma durumu kalmadıMuhattap olmayın. 4 yılda öğrenmiş olmaniz lazımdı.
Tek babası ama böyle ne annesinden ne abisinden duymadım
Susmayı tercih et ? Yani kaale alma biyerden sonra bıkar diye düşünüyorum.. bilemedim hiç sakince konuşmayı denediniz mi? Veya madem politik istiyor ozaman oturun konuşun bikere konuşun tam konuşun bidaha açılmasın konu mesela şaka şamatayla götürün işi:) tamam baba gel hele senle bi tartışalım konuşak senle de he he de hak ver geç ? Şahsına küfür etmiyorsa özellikle sana bir hakarette bulunmuyorsa takma biliyor musun aynı olay yengem ve babamla da geçti aralarında bir daha asla olmadıTek babası ama böyle ne annesinden ne abisinden duymadım