• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurutma makinesi önerilerinizi alabilir miyim

Apelesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
38
16
38
32
Çamaşır makinem Bosch çok memnunum ancak Bosch'un kurutma makinesi fiyatları bütçemizi biraz aşıyor. O yüzden araştırma aşamasındayken kullananlardan kurutma makinesi önerisi almak istedim. Kullanıp memnun kaldığınız marka modelleri yazarsanız çok mutlu olurum

Çamaşır makinem Bosch çok memnunum ancak Bosch'un kurutma makinesi fiyatları bütçemizi biraz aşıyor. O yüzden araştırma aşamasındayken kullananlardan kurutma makinesi önerisi almak istedim. Kullanıp memnun kaldığınız marka modelleri yazarsanız çok mutlu olurum
Bosch serie 4 kullanıyorum bütçe nekadar ayırdığınız bilmiyorum ama çok aşırı pahalı değildi ben alırken çok memnunum

merhaba hoover markası fiyat performans ürünü memnun kalırsınız
hoover 10 kg modeline baktık bizde yorumları iyi fakat mağazaya gidip incelediğimizde hem yoğuşmalı olduğunu gördük hemde iç kazanı çelik değil galvaniz olduğunu gördük oyüzden şimdi tekrar arayış içerisindeyim bende

Bosch serie 4 kullanıyorum bütçe nekadar ayırdığınız bilmiyorum ama çok aşırı pahalı değildi ben alırken çok memnunum
Bosch serie 4-5-6-7-8 diye gidiyor ya aralarında afaki fark varmı sizce çünkü fiyat olarak baya fark var. Hem çamaşır hem kurutma almak istiyorum bende karar veremedim

Bosch serie 4-5-6-7-8 diye gidiyor ya aralarında afaki fark varmı sizce çünkü fiyat olarak baya fark var. Hem çamaşır hem kurutma almak istiyorum bende karar veremedim
Diğerlerini deneyimleledim ama serie4 ten çok memnunum çekme kırışma vs hiç olmadı beko kullanan arkadaşlarım oldu aynı anda aldık onlar çekme konusunda baya sıkıntı yaşadı belki yanlış program kullanmıştırlar bilmiyorum ama maşallah diyim ben çok seviyorum makinemi

Back
X