Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

Merhaba kizlar.. benimde falima bakarmisiniz :KK66:

4079391758_d2d00886da.jpg

4079393270_da50059185.jpg

4078634583_d8dcbd4924.jpg

4078636319_ed136404af.jpg

4079395406_1fef883a0e.jpg

catterflym cnm kim üzdü seni böyle..bir kalp kirikligin var,yüregini bicaklamis biri.uzun boylu esmer bir erkek bu..üzülme bu kadar olurmu,cok sansli ve mutlu günler seni bekliyor..cok güzel cikmis falin cok aydinlik cok gözüaydinli..bir yol yapacaksin,cok temiz..tabagin SIKINTILI cikmis..bir erkek ve bir kadin var,ikiside esmer ve sisman problemleri var bunlarin..sende uzaktan uzaga seyrediyorsun..belkide birseyler söylemek istiyorsun ama onlarin durumlari cok zor..karisma derim..zaten kenardan bakiyorsun..ama biryandanda cok üzülüyorsun..hersey olacagina varir gülüm..tuttugun dilekte insallah gerceklesecek..kocaman öpüyorum seni...Şeniz

KERYNEIA cnmm..bugün baktigim ikinci SIKINTILI fal bu..birincisi cnmm malencigimin..ikinciside sen..kim hasta gülüm bayagida kötü..sen sanki kacip kurtulmak istiyorsun,biryere cikmissin yeterrrr diye bagirmak istiyorsunn..dertleri almissin ayaginin altina,kurtulmak istiyorsun..ama seni seven biri var,onu bile gözün görmüyor..onu bile tepelemeye baslamissin..elinde degil,ama biraz sakin davran cnm..calisma hayatina atilacaksin sen..cok büyük yerden kagit var sana..ardi arkasina gelecek kismetler..önün acik,seni koruyan biri var beyaz tenli topacak bir kadin,devamlida dua ediyor..kalabalik bir hanen var..gelen giden eksik degil..bu arada kalabalik misafir geliyor..gelenlerin icinden 2 kisiye dikkat et.esmer olanlara:)))bu kalabalikta hem sevinc hem üzüntü yasiyacaksin..dileginde gerceklesecek cnmcimm..

malenimmm yaa 2 defa özelden gönderdim ama gitmiyor..yazdiklarimi pc de begenmedi sanirimmafoldumben

alintida olmadi,tövbe yarabbi...

Hayirdir yaw kötü biseylermi vardida olmadi:)

Zamanin olunca yazarsin arada bu sitede sorun oluyor..Dün bende birinin falini yazdim uzunca ve bide öyle güzel baktimki tam yolluyordum site birde kendini kilitledi,yazida gitti emekte gitti.

:hulya:

akannehiraynen bende bugün sana yazdigim fali 2 kere gönderdim,bayagi birde yazdim ama gitmedikafamçokkarıştı

malencim diyet basari öyküleri kismina resimlerimi eklemeye calisiyorumzemuszemus100mesaji astim..insallah yaparimkaydirigubbakcemile2

ayyy ne güzel ya evde saf saf kendıme bakcam dıye uğrasmayayım artık bı ara bende eklıyeyım falımı

KERYNEIA cnmm..bugün baktigim ikinci SIKINTILI fal bu..birincisi cnmm malencigimin..ikinciside sen..kim hasta gülüm bayagida kötü..sen sanki kacip kurtulmak istiyorsun,biryere cikmissin yeterrrr diye bagirmak istiyorsunn..dertleri almissin ayaginin altina,kurtulmak istiyorsun..ama seni seven biri var,onu bile gözün görmüyor..onu bile tepelemeye baslamissin..elinde degil,ama biraz sakin davran cnm..calisma hayatina atilacaksin sen..cok büyük yerden kagit var sana..ardi arkasina gelecek kismetler..önün acik,seni koruyan biri var beyaz tenli topacak bir kadin,devamlida dua ediyor..kalabalik bir hanen var..gelen giden eksik degil..bu arada kalabalik misafir geliyor..gelenlerin icinden 2 kisiye dikkat et.esmer olanlara:)))bu kalabalikta hem sevinc hem üzüntü yasiyacaksin..dileginde gerceklesecek cnmcimm..

Ay tatlim annem ufak bi ameliyat oldu, suan durumu iyi ama iste idrar kanalindan oldugu icin uzun sure duzelmiyecek, zavalli kadin yurumekte bile zorlaniyo dusun artik :KK43:.. dertlerde aslinda okul, eski sevgili mevzulari, gelecek kaygisi :p.. aslinda ortada bisey yok ben olaylari biraz abartiyorum, oda kis depresyonudur diye ustelemiyorum zamanla gecicegine eminim cunku.. Tatlim bilmemki koruyucum var diyolar omudur bu kisi yoksa baska birimidir artik dua eden bilemicem, bi annem var beyaz tenli oda olabilir =).. dilegim gerceklessin gerisi yalan ya :p.. bide allah herkese saglilk versin..

cok sagol Tatlim :KK66:

Ay tatlim annem ufak bi ameliyat oldu, suan durumu iyi ama iste idrar kanalindan oldugu icin uzun sure duzelmiyecek, zavalli kadin yurumekte bile zorlaniyo dusun artik :KK43:.. dertlerde aslinda okul, eski sevgili mevzulari, gelecek kaygisi :p.. aslinda ortada bisey yok ben olaylari biraz abartiyorum, oda kis depresyonudur diye ustelemiyorum zamanla gecicegine eminim cunku.. Tatlim bilmemki koruyucum var diyolar omudur bu kisi yoksa baska birimidir artik dua eden bilemicem, bi annem var beyaz tenli oda olabilir =).. dilegim gerceklessin gerisi yalan ya :p.. bide allah herkese saglilk versin..

cok sagol Tatlim :KK66:

birsey degil tatlimmm....kaydirigubbakcemile5

birsey degil tatlimmm....kaydirigubbakcemile5

Abla biz bu fal isini iyi kivirdik:):)
Dün birinin fali vardi isim vermiycem dua ile ilgili kagit ile ilgili bisey cikmisti,uzuncada yazdim falini ama sitede sayfa görüntülenemeyince yazilarda silindi yollayamadim..Sonra sen bakmissin o kisinin falina..Hemen hemen gördüklerime yakin olanlari söylemissin.Sende gördünmü kagitla dua ile ilgili seyleri?

ya kızlar ben daha yeni olduğum için foto yüklemesini bilmiyorum profilime koyuyorum kahvenin fotosunu bakabilir misiniz acaba yorumlarınızı bekliyorum :eek:

merhaba arkadaşlar resimler nasıl yükleniyor? yardımcı olursanız sevinirim ...

X