Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sezen 01 ablacım bende içsem banada bakarmısın.lütfennnnyerimseniben
tabi cnmcimm...ama toplam 2 kisiyiz bakan,biraz sabir ok..bebisimm..Şenizopuyorumnanaktan
tabiki resmi oraya göndere bilirsem
alintida olmadi,tövbe yarabbi...
sezen01 agzına saglık cok guzel yorumlamıssın
ayyy ne güzel ya evde saf saf kendıme bakcam dıye uğrasmayayım artık bı ara bende eklıyeyım falımı
KERYNEIA cnmm..bugün baktigim ikinci SIKINTILI fal bu..birincisi cnmm malencigimin..ikinciside sen..kim hasta gülüm bayagida kötü..sen sanki kacip kurtulmak istiyorsun,biryere cikmissin yeterrrr diye bagirmak istiyorsunn..dertleri almissin ayaginin altina,kurtulmak istiyorsun..ama seni seven biri var,onu bile gözün görmüyor..onu bile tepelemeye baslamissin..elinde degil,ama biraz sakin davran cnm..calisma hayatina atilacaksin sen..cok büyük yerden kagit var sana..ardi arkasina gelecek kismetler..önün acik,seni koruyan biri var beyaz tenli topacak bir kadin,devamlida dua ediyor..kalabalik bir hanen var..gelen giden eksik degil..bu arada kalabalik misafir geliyor..gelenlerin icinden 2 kisiye dikkat et.esmer olanlara:)))bu kalabalikta hem sevinc hem üzüntü yasiyacaksin..dileginde gerceklesecek cnmcimm..
Ay tatlim annem ufak bi ameliyat oldu, suan durumu iyi ama iste idrar kanalindan oldugu icin uzun sure duzelmiyecek, zavalli kadin yurumekte bile zorlaniyo dusun artik .. dertlerde aslinda okul, eski sevgili mevzulari, gelecek kaygisi .. aslinda ortada bisey yok ben olaylari biraz abartiyorum, oda kis depresyonudur diye ustelemiyorum zamanla gecicegine eminim cunku.. Tatlim bilmemki koruyucum var diyolar omudur bu kisi yoksa baska birimidir artik dua eden bilemicem, bi annem var beyaz tenli oda olabilir =).. dilegim gerceklessin gerisi yalan ya .. bide allah herkese saglilk versin..
cok sagol Tatlim
birsey degil tatlimmm....kaydirigubbakcemile5