Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

malencim bende bir kahve iceyim, kapatayimda sende bana bak kaydirigubbakcemile3 terzi kendi sökügünü dikemezmis :eek:

malencim bende bir kahve iceyim, kapatayimda sende bana bak kaydirigubbakcemile3 terzi kendi sökügünü dikemezmis :eek:

Ic valla bakayim,aynen abla herkesin falina bakarim okurum söylerim ama kendime gelince is yok.Sende bana bak uzun zaman oldu bakmiyorsun:)

Ne olsun ablam valla ayni iste sen nasilsin `?
Bende birazdan Kütüphaneye gidicem arkadaslarla biraz Ders calisalim degilmi?:hulya:

tabi cnm..ders daha önemli..bende disari cikacam birazdan,gidemde bir kahve icem,gezem magazalara bakammkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar yorumlarsanız çok sevinirm.çok teşekkür ederim canlarım benimmm

O degilde kizlar bende bakiyorum arada sirada.. ama sorunlu fallara pek bakasim gelmiyor ne yalan soyliyim bu yuzden bakmayi biraktim. Birazdan ben kahvemi ciyimde biride bana baksin epeydir baktirmadim :p

Kizlar Ben bir kac gün fala bakamayacagim üzgünüm:1no2:
Cünkü buaralar cok yogunum artik Sezen ablam beni idare eder..

sezen ablacım falım albümümde ekli rica etsem bakarmısın? erkek arkadaşımdan ayrılmayı düşünüyorum ama kararsızım sevgisinden emin değilim ya da benmi yanlış algılıyorum bilemedim. yorumun için şimdiden çok teşekkürler...

prettywitch cnm,hane icinde sisman bir insan var,esmer bir erkek sanirim..cok büyük SIKINTILARI var,ve gercekten yasadigi seyler cok büyük..aklinda bir sey var bu erkegin bir kagitla ilgili,bu kagitta bir bayanla ilgili..hane ici cok degisik yaa,sen neden bu kadar ayrisin ailenden,sanki ilgisizmi yoksa bunaldinmi anlayamadim..birde kadin var hane icinde oda esmer yapili bir kadin,onunla bu erkegin arasinda zaten bu problem..cnm bak sen önce hane icine dön,onlara bir bak bence ilgilen birseyler yap..ya haberin var,yada bunalim geciriyorsun ilgilenmemeye calisiyorsun..ama sana ihtiyaclari var,unutma..arkadaslarina dikkat et..arkandan kuyunu kaziyorlar,secimlerinde iyi düsün..senden uzun boylu bir erkekle konusma yapiyorsun,ama cok süpheci davraniyorsun,sorgu gibi birsey bu..uzun yolun var,önü acik..aslina bakarsan begenmedim ben bu fali,biraz dikkat diyorum sana yapacagin seyleri erteleme,yapacam dedigin seyi yap,cünkü dogru düsünüyorsun,ama is icraata gelince yokkk..gözün yasli,dilegin gerceklesecek..ama cok gözyasi gördüm,biraz kendine dön güzelim okkk..opuyorumnanaktan

sezen ablacım falım albümümde ekli rica etsem bakarmısın? erkek arkadaşımdan ayrılmayı düşünüyorum ama kararsızım sevgisinden emin değilim ya da benmi yanlış algılıyorum bilemedim. yorumun için şimdiden çok teşekkürler...

cnm ne kadar resim cekmissin böyle kaydirigubbakcemile3...bu ne SIKINTI böyle,ne olmusun sen yaa..birazcik bos biraktim ne hale gelinmis bir fal bu kadarmi degisir..kuzum nedir derdin senin,kabina sigamiyorsun..kendi problemini o kadar büyütmüssünki gözün birsey görmüyor..büyük bir kismet gördüm,ama cokkkk SIKINTILI..bu kismetten uzak durun,iyi gelmeyecek cünkü..bunlar kimm esmer esmer insanlar birbirine girmis,eller kollar kalkmis..erkek arkadasina gelince sen bosa kuruntu yapiyorsun bence..ben bir ayrilik görmedim,senide seviyor..niyetide cok ciddi..2 uzun yol var ve erkek arkadasinla ilgili..sen bosuna kuruntu yapiyorsun,bu cocuk cok hayirli ve istersen olacak bu iss..ama yok ben kararsizim diyorsan sen bilirsin cnm..sen ailenle ilgili sorunlara dön bence,sisman bir kadin var cok SIKINTILI teselliye ihtiyaci var..hastaniz var,aile icinde sanirim bu sisman kadin..sen kendi derdini unut bence biraz haneye dönnnn..opuyorumnanaktan

X