- 7 Mayıs 2008
- 6.761
- 405
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malen sezen müsaitse akşam yada şimdi o bakabılırmı cunku zaman ıcın degılde şöyle bsy var oncekı falın cogu cıktı sımdıde onunla ılgılı bsy ıcın merak edıyorum.bakalım neler dıyecek...içine neler dogacak tabı sız ıkınız ıcınde uygun olursa...
sezen mümkünse sen bakabilirmisin ya malen yada sezen dedim ama dogrusunu isterseniz sezen bana hanı sen perşembe koy demiştindiya o yuzden bugun ekledım sen bak dıye.tabı uygun olursa sana.
cnm iki kiz gördüm ben ikiz olmasa bile,2 cocuk var,bu kesin...kaydirigubbakcemile2
Canım birde nikah var dedin ya.Evde bir yeğenim var yaşı küçük.Ablam var ama eşinden ayrı yani evlenmedi yıllardır şimdi de evlenmez gibi geliyor biz ondan ümidimizi kestik ama inş. o dur evlenecek kişi....
Allah hepimizin yavrusunu bagislasin..seninkinide kucagina sag saglim almak nasip etsin
tamam canım sana zahmet olmazsa cok sevınırım....ama ne zaman müsait olursan ozaman bak.
senı sıkboğaz etmek istemem ama fazla merak edıyorum.sanırm ben cok sabırsız bır ınsanım yamafoldumben
çok teşekkürler ablacım yüreğine sağlık...a.s.cnm arkadasin uzun boylu esmerle kumral arasi bir erkekle konusma yapiyor,ama bu konusma baska biri icin..2 kisa yolu var,önleri acik..gene cok kilolu kumral bir erkekle iri gögüslü cok zayif bir kadin konusma yapiyor,ama erkek cok israrci..hanede bir yol düsünülüyor 4 kisi gidilicek yola..fakat hanede yasayan ve bu yola gidecek olanlardan 2 kisi cok SIKINTILI..dertleri var,SIKINTILARI var.gene hanede yasayan bir bayan var,zaten ailedeki SIKINTININ cogu bu bayan icin..güzel bir ay dogmus,yolun acik aydinlikli..bir soru isareti var kafanda,biri icin cok düsünüyorsun..bir kagit bekliyorsun,eline gececek..sirti kambur bir erkek var,bu bir anahtar düsünüyor ama problemli biraz..bir bayandanda haber bekliyorsun cok yakinda gelecek bu haber..dilegin cok temiz,gerceklesek..opuyorumnanaktan
çok teşekkürler ablacım yüreğine sağlık...a.s.cnm arkadasin uzun boylu esmerle kumral arasi bir erkekle konusma yapiyor,ama bu konusma baska biri icin..2 kisa yolu var,önleri acik..gene cok kilolu kumral bir erkekle iri gögüslü cok zayif bir kadin konusma yapiyor,ama erkek cok israrci..hanede bir yol düsünülüyor 4 kisi gidilicek yola..fakat hanede yasayan ve bu yola gidecek olanlardan 2 kisi cok SIKINTILI..dertleri var,SIKINTILARI var.gene hanede yasayan bir bayan var,zaten ailedeki SIKINTININ cogu bu bayan icin..güzel bir ay dogmus,yolun acik aydinlikli..bir soru isareti var kafanda,biri icin cok düsünüyorsun..bir kagit bekliyorsun,eline gececek..sirti kambur bir erkek var,bu bir anahtar düsünüyor ama problemli biraz..bir bayandanda haber bekliyorsun cok yakinda gelecek bu haber..dilegin cok temiz,gerceklesek..opuyorumnanaktan
bir tane resim kalmış onuda yapabildim sonunda sezencim ve malencim şimdiden çok teşekkür ederim zahmetleriniz için ve en önemlisi ilginiz için..
biz burda hem eglence, hem birseyleri paylasiyoruz..asil ben tasekkür ederim hepinizin ilgisi icin cnmcimmm..
bir tane resim kalmış onuda yapabildim sonunda sezencim ve malencim şimdiden çok teşekkür ederim zahmetleriniz için ve en önemlisi ilginiz için..