Türk dili ve edebiyatı mezunları ve okuyanlar bakabilirmi ?

pink2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
378
666
34
Merhaba aöf türk dili ve edebiyatı bolumunu cok ıstıyordum ve şükür geldı tek hayalım formasyon alıp öğretmen olabılmek özelde olsa öğretmenlık yapabılmek neler yapmalıyım benı neler beklıyor yardımcı kaynak önerı her türlü bilgıye acıgım tesekkur ederım 

öncelikle hayırlı olsun, aöf'de okumak için zor bir bölüm ama severek çalışınca oluyor. ben 3. sınıfım bu sene ortalamam 3,93 ilgim olduğu için okuyorum, öğretmenlik gibi bir hedefim yok, zaten çalışıyorum. hatta 3. üniversitem bu. ders çalışmak için aöf kitapları yeterli. ancak bu sene kitap da vermeyeceklermiş, dijital ortamdan çalışmak zor. çıktı almayı düşünüyorum, çizmeden karalamadan çalışamam. yardımcı kaynak egem alıyorum ben sadece soru çözmek ve pekiştirmek için. konu çalışmak için yardımcı kitap yetersiz çünkü...

Merhaba arkadaşlar ben de öğretmenim fakat bana 2017basımlı halk masalları kitabının PDF si lazım hiç bir yerde YÖK, basımı da yok .2013 basımlı olan internette mevcut bana lazımnolan 2017li.elinizde varsa bana gönderebilir misiniz

X