Daha bir kere denemissin kac yil ugrasip atanan var...bir yil boyunca geceni gunduzune kat calisma tek ugrasin sinav olsun.ama kendini kandirmadan.bak bakalim ataniyormusun atanamiyirmusun.
Olumsuz orneklerden ornek olmaz arkadasim.ogrenilmis caresizlik yasamissin ve kendini gerceklestiren kehanet yasayacaksin o ise girince..
Sen bi elinden geleni yapta sonra
kadere yuklen.
Cok cok isteyipte calisan hic kimsenin atanmadigni gormedim.bende kolejde ogretmendim.isi gucu herseyi biraktim ve sinava hazirlaniyorum.bende meslek lisesinde tekstil okudum nefret ederek.
Yil sonunda marmara mimar sinan gibi unv puanim yettigi halde ben resim kursuna gittim.bir yil gece gunduz sinava hazirlandim.ve selcukta resim ogretmenligini kazandip okudum sukur.
Simdi ise ikinci hayalimi gerceklestrmek icin ugrasiyorum.bende 1.5 yillik evliyim.bir yigin borc var esim tek gecindiriyor.ama ben yinede calismadim..hayalimden onemli degil hicbisey.ben arabami bile sattim bu inanc ugruna ve hic matematik bilmeme ragmen bu yil gecemi gunduzume kattim sifirdan mat ogrendim.dusunebiliyirmusun meslek lisesi okumus sonradan resim ogretmeni olmus biri icin ne kadar zor oldugunu.
Burda cogu kisinin yorumundan etkilenip muhtemelen kolaya kacip eczaneye gireceksin.hic bi gayret goremedim ben sende.bosunada yaziyorum o kadar .
Ama ilerde atanmis coluk cocuga karismis,devlette rahat ogretmenleri gordukce sucu kadere atma olurmu.
Hayatinin donum noktasini yasiyorsun suanda