How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Türk dili ve edebiyatı

Hemen hemen edebiyatin aynisi gibi fakat lehce goruyoruz.Mesela ben 1.siniftayken lehce olarak azeri kazak tatar ozbek goruyodum.2.sinifa gectigimde ana bilim dallarina ayrildik isteyen istedigini seçti. Ben Azeri-Turkmen'i secmistim.Bu dalda uzmanlasiyosun.Ayrica edebiyattan daha avantajli bir bolum bence.Yine edebiyat dersleri osmanlica falanda var edebiyatta oldugu gibi.Is olanaklarini arastirabilirsin.Formasyon alarak edebiyat ogretmeni olunabiliyor.Arastir derim hem kiril harfleri falan baya eglenceli oluyor :-)

Evet cidden eglenceli cagdas lehceler.Daha bir keyif veriyordu dersler.O bolumden de edebiyat ogretmeni olunabildigini bilmiyordum.

tamamen ilgi meselesi. Ben ikinci üniversite olarak bu bölümdeyim ve bana o kadar zevkli geliyor ki..
Şu an okuyanlar için formasyon sıkıntısı yok. Yeni dönemde Fen-Edebiyatlılar okurken aynı zamanda formasyon alabilecek ama yeni kayıtlar için durum nedir bilmiyorum.
Biri Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği okuyanlar öncelikli demiş. Eğer formasyon alırsanız öğretmenlik mezunlarıyla aranızda hiçbir fark yoktur.

tamamen ilgi meselesi. Ben ikinci üniversite olarak bu bölümdeyim ve bana o kadar zevkli geliyor ki..
Şu an okuyanlar için formasyon sıkıntısı yok. Yeni dönemde Fen-Edebiyatlılar okurken aynı zamanda formasyon alabilecek ama yeni kayıtlar için durum nedir bilmiyorum.
Biri Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği okuyanlar öncelikli demiş. Eğer formasyon alırsanız öğretmenlik mezunlarıyla aranızda hiçbir fark yoktur.

Yani direk öğretmenlik okunduğunda formasyon derdi yok ya canım ondan bahsetmişlerdir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back