Türk Astrolojisine Göre Burcunuz

--------------------------------------------------------------------------------

- KÜNLÜ (13 Ağustos-23 Ağustos) Duygusal,
gururlu ve aşkta
önderdir.Psikolojiye meraklıdır.buda benim:biggrin: :biggrin:

- KUŞMUŞ (11 Haziran-21 Haziran) Mantıklı,
parlak, iyimser,eleştirici,şen ve şanslıdır.
ahanda doğru kızzzzz

- KÜNLÜ (13 Ağustos-23 Ağustos) Duygusal,
gururlu ve aşkta
önderdir.Psikolojiye meraklıdır.
Aynen öyle:teytey:

CANTAY (2 Şubat-10 Şubat): Titiz, mantıklı, zekidir. Astronomiyle ilgilidir.yerimseniben

SINÇIMA (24 Ağustos-1 Eylül): Şerefli, dürüst, insancıl, yaratıcı, zeki ve otoriterdir.

valla dogru

SEZGEK (22 Haziran-30 Haziran): Mızmız, tatlı dilli, içine kapanık, inatçı, yetenekli, şendir.

KUŞMUŞ (11 Haziran-21 Haziran): Mantıklı, parlak, iyimser, eleştirici, şen ve şanslıdır.:1closedeyes:
kuşmuşum:roflol::roflol:

PIRSIUAY (13 Ocak-20 Ocak): Geniş bir mantığa sahiptir. Uzun yaşar. Şan sever

TUTAMIŞ (13 Kasım-22 Kasım): Dinci, idealist, değişkendir.Mistik konulara meraklıdır

ATÇAK (2 Eylül-13 Eylül): İyimserdir ama depresyona da müsaittir. Gururlu ve hassastır.

CANTAY (2 Şubat-10 Şubat): Titiz, mantıklı, zekidir. Astronomiyle ilgilidir.

BEN 7 SUBAT DOGUMLUYUM ....ASIL BURCUM KOVA ........ AMA ESKILERDE...CANTAYMIŞIM...
COK DOGRU CIKTI VALLA..

TUTAR (22 Aralık-1 Ocak): Zor durumlardan kolayca çıkar. Sık küser. Arkadaşı azdır.

yok bu bana uymuyor

KILLI (14 Eylül-23 Eylül): Otoriter, gururlu, sabit fikirli, süper zekalı ve insancıldır.

ya doğruda bu ne yaa kıllı başka isim mi kalmamış =))

ATÇAK (2 Eylül-13 Eylül): İyimserdir ama depresyona da müsaittir. Gururlu ve hassastır.

aynı beeeeeeeeeeeen yaaaaaaaaaaaaa

ŞATIK (10 Mart-20 Mart): Sanatkar, özgür, depresif ve şehvet düşkünüdür. Rahatsız bir ruha sahiptir. Sinir hastalıklarına yakalanabilir".-tatlicadiarzu-

HUNTA (21 Nisan-30 Nisan): İnatçı, zevk sahibi, kırılgan ve duygusaldır. :1closedeyes:

kendi burcumu okudum... özellikleri tuttu
erkek arkadasiminkini okudum o da tuttu
babaminkide tuttu...
anliyacaginiz gercektende tutuyor
paylasim icin tskler

- ERGÜR (11 Şubat-18 Şubat) Aşkta hayalcidir.
Önder fikirleri vardır. Psikolojisi hassastır.

KÜYLÜ (1 Haziran-10 Haziran): Düzeni sever.
Güç sembolüdür.İhaneti kabul etmez.

sengözlerimebaksanab

- GONDARAY (12 Temmuz-22 Temmuz) İyi bir
hafızaya sahiptir, bilge ve dehadır, his dünyası
zengindir; dürüst ve hoşgörülüdür.

kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…