ben de geldim kızlar :))
ben çalıştım 4 yıldızlı bi oteldi ama ayrıldım sonra.
sorularınız olursa yanıtlayabilirim fidelio eğitimi aldım ancak sispar kullandım acıdır ki.. :))
maaş konusuna gelince otelin konumuna ve yıldızına göre değişir genelde 800 den başlar 1500 lere bile çıkar (TL).. tabiki her çalıştığın sezon için maaş artışı ya da düşüşü söz konusu olabilir.
İnanın resepsiyon çalışanlarının aldığı ücretler çok değişken. Şehirden şehire göre değişiyor. Ama genelde pek çok departmana göre çok alırız. vereliniortak
Kesinlikle boyle olmasinin ne kadar saglikli bir karar oldugunu dusunuyorum. Benim ailem de turimzci. Cevremdeki tum evli insanlarin esleri turizmci oluyor. Bizim farkli shiftlerde calismamizi, is tempomuzu baska meslekteki kisilerin anlayabilecegini dusunmuyorum. Esimle shiftlerimizi ayni yaziyoruz dolayisiyla cogu zaman sorun olmuyor. 9-6 calisiyor olsalar cidden cok sorun olurdu sanirim.
arkadaşlar slm
daha önce otelcilik yaptım ama şu sıralar bi tur şirketinden iş teklifi aldım ön büroda rezervasyonla ilgilenen arkadaşlar bilir mutlaka acentaları.. tr..k turizm çok duyulmuş ve iyi bi firma diye biliyorum ama şartları hakkında bilgim yok bilen varsa yardım edebilir mi ? bilmiyorumkismile