• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turizmciler (Ön büro)

kızlar merhaba bende 6 yıldan sonra (okul bittikten )ilk kez kendi işimde işe başladım ,sizinle tanışmak arkadaş olmak isterim ilk günlerimde önerilerinize ihtiyacım var beni yalnız bırakmayın lütfennn

Ben seyahat acetalarında çalışmak istiyorum.Bunun için Galileo, Troya,amedus programlarından hangileri daha çok tercih ediliyor.Bilgisayar programcılığını bitirdim ama bu programlarıda öğrenmek istiyorum bi iş kapısı daha olması için.Kendı çabalarımla bu programları öğrenebilirmiyim?Araştırdığım kadarıyla turizm programlarının öğretildiği kurs vb yerler yok.Bilgilendirirseniz sevinirim...

O halde bende eminim aranızdan bir kaç arkadaşla görüşüyorumdur. Bir acenta çalışanı olaraktan. İyi günler Şu şu şu turizmden arıyorum rezervasyonla görüşebilir miyim diye. :)

Ben dogma büyüme Almanyaliyim ve Istanbul´da hotellere basvuru yapmayi düsünüyorum. Daha önce hic buna benzer bir yapmadim.
Almanca ana dilim sayilir ve Ingilizceyi iyi konusuyorum. Ayrica baslangic seviyesi olarak Ispanyolca dil bilgim var. Sizce bir is bulabilir miyim?

O halde bende eminim aranızdan bir kaç arkadaşla görüşüyorumdur. Bir acenta çalışanı olaraktan. İyi günler Şu şu şu turizmden arıyorum rezervasyonla görüşebilir miyim diye. :)

o zaman benimle görüşme olasılığın yüksek canım:27:

Ablalarım ben de bu yıl sınava girdim turizm seçmek istiyorum herkes eleştiriyor şimdiden ama umrumda değil ben bu mesleği yapmak istiyorum kendimi geliştirip sil öğrendikten sonra her şekilde iş var diye düşünüyorum.

Back