Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam cnm öncelikle hayırlı olsun biz şah in paradiseyi gitmeyi düşünüyoruz.. sen armutluyu sormuşssun ben daha önce gitmiştim tatil için değil devre mülk almak içindi ama etraf olarak çok hoşuma gitmemişti site gibi düşün bildiğin daire yani o yüzden beni sarmadı bende sitede oturuyorum ve burdan çıkıp orya gitmek tatil için bana pek mantıklı gelmedi hem sanırım restaurant gibi bişey var tesisin içinde orda yemek yiyebilirsiniz ama onun dışında gezilecek herhangi bi yeri yok ayrıca geçen ay bi yakınımız gitti o memnun kaldı ama balayı için nasıl olur hiç bi fikrim yok ama bana kalsa ben tercih etmezdim balayı için yani yinede senin kararın tabi gidenlerden fikir almak lazım...
Merhaba arkadaşlar,
Ben türbanlıyım ve 5 Haziran'da düğünüm var inşaallah..Türbanlı olunca balayı oteli seçmek sıkıntılı oluyor biraz.Malum heryerde denize havuza giremiyoruz, her mekanda rahat edemiyoruz.. Siz ne gibi çözümler buldunuz bu konuda?Nerelere gittiniz?Balayınız için hangi otelleri tercih ettiniz?Paylaşımda bulunup bana fikir verirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler..
(özelden bir sorun oldu atamadım,buaryaa yazıyorum )
merhaba canım;biz aralık ayında gitmiştik.jakuzili oda tutmuştuk,diğer havuzlara gitmeye gerke kalmamıştı.zaten eşinden ayrı girmek istemediğin için yalnız kalıcağından dolayı istemiyosun.fiyatlarına sitesinden ulaşabilirsin yada diğer tatil sitelerinden,ama en iyisi telefonla bilgi almaktır.balayı çifti oldğumuz için normal oda yerine jakuzili oda verdiler fark almayarak.yemekleri idare eder şekilde güzeldi açık büfe zaten,sabah ve akşam yarım pansiyon.zaten geç yediğin için acıkmıyosun ekstra olursa odana söyleyebilrisin.çok güzel masajları var indirimli baya sıra oluyo ama onlara da katılabilirisniz.armutlu ona göre daha basit bi yer burası çok güzel bildiğin otel,çalışanları saygılı güleryüzlü.caprice de gitmiştim ama daha önce de forumda yazmıştım çok kalabalıktı artık sıradanlaşmıştı.tuğra suit,antalya bera,sahinn palace var ,izmirde burc clup bunlarda iyidir.ama tabi muhafazakar otel olduklarından diğerlerine göre fiyatları fazladır.inşallah yardımcı olabilmişimdir,başka aklına bişey takılırsa sorabilirisn..
didemcim akdeniz tarafları çok uzak.. zaten biz oraya dinlenmeye gidiyoruz bi sürü yol çekemem o sıcakta.. daha yakın bi yerleri istiyorum ben
eveeeet öncü birlik döndü
Şimdi Şah inn paradise adına yaraşır beş yıldızlı bir tatil köyü, aktivitelerde hizmette sınır yok.
Gördüğüm en büyük sorun, Antalya hava alanından sizi alan servis aracının 3 saat süren yolculuğa göre değil de 10 dk lık şehiriçi minibüsü gibi ayarlanması. Kumluca, antalyanın baya dışında, yolar virajlı, araçta klima yok vekoltuklar geri bile yaslanmıyor, oldukça kötü yani. mola verdiği yerde de lavabo ihtiyacı göremeyebilirsinz, şartları biraz kötü, o yüzden hava alanında temkinli davranabilirsiniz...
Onun dışında bayanlar kompleksi, bahçesi, plajı, tesis gayet güzel. Çok fazla yabancı konuk var.
Türkler hep balayı çifti :))
Açık büfe muhteşem, yemekler süper. Yemek saatleri boyunca aşçı, şef ve restoran müdürünün ayakta durup, "hoşgeldiniz, afiyet olsun" demesi paha biçilmez :))
Odalar güzel, tvde uydu yok, internet var. Tesis içindeki pek çok cafeterya tam pansiyon ücretine dahil.
Yalnız market ihtiyacınız olmasın, plaj terliğidir, şampuandır..vs gayet pahallı içerde.
7-24 doktor var, ücrete tabi, ama yanınızda ilaçlarınız olsun...
Bizim şansımıza dalış, jetski, banana gibi pek çok aktivite mayısta başlayacaktı, at ve atv motorlar vardı. atv motorla yandaki ormanın içinde tur attık, oldukça güzeldi
Yani şu üç saatlik işkence olmasa hiç tereddüt etmeden yine giderim, biz müdüriyete bildirdik, siz de bildirin ki, daha çabuk ciddiye alsınlar, gene gidelim :)
gidecek arkadaşlara şimdiden iyi tatiller!
canım fethiyede hangi otele gidiceksn bende fethiyede elizan oteli ayarladım 11 temmuzda ordaym inş bizde gezmeyi düşünüorz saklıkent falan çok güselbende kapalıyım ve denize girmeyi hiç düşünmediğim için de gezelim güzelce dedik
işte fethiye taraflarından bir otel ayarlayıp fethiye, ortaca gibi muğlanın bütün ilçelerini gezelim fethiyedeki koylara falan gidelim balayımızı gezerek bitirelim dedik
benim düğünüm 26 haziranda 28inde de balayına gitcez kısmetse
kısacası fethiye taraflarında arabamızla gezcek bir aksilik olmazsa
inşallah güzel geçer de herşey istediğimiz gibi olur
hepinize mutluluklar....
Biz eşimle birlikte takılmak için kompleksleri ziyaret edip çıktık, yani bir kapısından girdik diğer kapısındn çıktık :)
Plajı güzel ama karışık yani. Koyun içi zaten, tenha. ama tesettürle orda ne kadar özgür olunur bilemem, biz ordayken erkek de vardı bayan da.ama yüzen yoktu, hava soğuktu çünkü. Havuzları geliştirmişler, açık büfe anne-çocuk havuzu, açık ve kapalı alan, hamam, sauna, masaj, kuaför...vb kompleksin içinde hepsi var anlatabiliyor muyum, ama insana eşiyle vakit geçirmek daha hoş geliyor herşeye rağmen :)
İyi tatiller hepinize
Minibüs işini muhakkak bildirin, zaten gidinde dediklerime hak verirsiniz...
sağol azracım yorumların için
ay ne demek bişey değil ama yüz mesajım dolmadığı için cevap yazamıyorum :)
Burdan yazayım, oda aynen dedikleri gibi neresi boşsa orayı veriyorlar, ayrıca odaların hepsi aynı.
Pek birşey farketmiyor, balayı çiftleri için odada meyva tabağı oluyor, bir de girişte bir havluyu kalp şeklinde yere seriyorlar, ben biraz gülünç buldum, bu yani :)) Öyle işte inşallah güzel geçirirsiniz...Sevgiler
bizde araştırdık ve bera otele karar verdik.. ama aranızda bu otele giden varsa fikrlerinizi öğrenmek isterim ..:18::18::18::18::18:
ben geçen yıl mayısta evlendim caprise gittik yalnız balayı için uygun olmadığını tecrübe edince anladık aktivasyonların çoğu haremlik selamlık olunca eşimle ya odada oturmak zorunda kaldık yada ayrı takılmak bende tesettürlüyüm ama orda da rahat edemedik tekrar yazın mersine gittik apart ev tuttuk yemeğimiz de birlikte yaptık kafamıza göre de gezdik balayından güzel oldu basit bir apart ev
o yüzden bu tarz otelleri tavsiye etmiyorum kendi adıma