Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

bnmde düğünüm temmuzda, yer araştırıyorum bnde. dediklerinize çok takıldım gerçekten balayında havuz sakıncalımıymış ona göre seçeriz balayımızı da tabii...
bir de sahh in i çok övdü anlatanlar gidenler, capris de güzel evet ama sahh in çok daha güzelmiş ama fiyatı da ona göreymiş tabii =))

caprice balayı için bize 3500 demişti şah inn ise 2500. yani caprice daha pahalı. yanlışınız var. zaten gidincede caprice in daha lüx olduğunu görürsünüz. ben ikisinede gittiğimden biliyorum.

selam kızlar. eğer hayatınızda birkere caprice thermal e gittiyseniz diğer otellerden memnun kalmanız imkansız hale geliyor. ben balayında şah inn paradise a gittim ama caprice ten sonraa biraz daha düşük kaldı. özellikle denizi çok kötü. ama yemekleri falan idare eder. club familia ve burç club a sırf ucuz diye giden arkadaşlarım oldu hiç memnun kalmamışlar. caprice in denizi süper.

Canım dediğin yer tam olarak nerede?

biz galiba nişanlımın askerlik yaptıgı yere gitcez balayına ISPARTA ya bende hayır demedim otel önemli degil cünkü gezerek gecirmek istiyoruz Eğirdir de askerlik yapmıştı oraya gitcez :KK34:

Kizlar bana sessiz sakin ama hijyenik tatil köyleri önerirmisiniz?
Mümkünse kocaeli ve cevresinde.

Slm arkadaslar,
balayina club familiaya gittik ve gayet memnun kaldik herseyden.
Bayanlar havuzu, acik bufe yemekler hersey cok guzeldi.
tek eskik yani bayanlar plajini biraz sacma yapmislar, nasil sacma derseniz
yemekhaneden denize giren kadinlar gorunuyodu, guya bayanlar plaji.
Eksik noktasi o ve aksam yemeginden sonra pek aktivite yok.
Ama bize gore cok iyi bir hoteldi, guleryuzle karsilaiyorsun, calisanlari herseyi iyiydi.
Bayanlar havuzuda kapali havuz ve acik havuzdan olusuyor ve bayanlar cok eglendiriyorlar.
Ilerleyen zamanlarda tekrar gitmeyi dusunuyoruz, ( denize girmedigim icin bayanlar plaji benim icin sorun olmadi)

selam arkadaşlar,bu konuyu bende takip ediyorum hem fikir vermek hem de almak için bende yorum yazmak istedim.ben marine patara otele gitmiştim 2010 da genel anlamda güzeldi ama plajına servis ile gidiyorsunuz,daha yorum yapılabilir ama kestirmeden; bir daha gider miyim?hayır. geçen yazda arkadaşım ile şahh in e gittim,oldukça keyifli idi.bi kere otel kaliteli,temiz,kompleksleri zevkinizi tatmin ediyor bence.gitmeyenler düşünmeden gidebilir.tek rahatsızlığımız çocuk sesleri oldu,giden aileler bırakıyorlar çocuklarını bilhassa yemekte etrafta dört dönüyorlar haliyle çocuktur ama ebeveynlerin dikkat etmesi gerekiyor.neyse,bu sene de kısmetse mayıs haziran gibi evleniyorum.balayı için otel arayışı içindeyim.gitmk istediğim otelin gezilecek yerlere de yakın olmasını istiyorum,neticede eşimle gidince bayanlar havuzunda uzunn uzun zaman geçiremeyeceğim.yani gerek tekne turları,gerekse tarihi yerlerinde yakın olduğu bir otel arıyorum(arabasız gitsek bile)var mı tavsiye edebileceğiniz yerler??bu arada burç club ı inceliyorum,nette en az kötü yorum yapılan yerlerden biri,etrafı gezmek için müsait bir yer mi giden arkadaşlar cevap verirse sevinirim.bu siteyi de çok seviyorum belirtmeden geçemeyeceğim,bir çok konudan yararlandım gerçekten.

Alaiye Adin Beach Otel hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Biz balayına Abanta gideceğiz ama 6 ay sonra bı tatil daha düşünüyoruz...Burası nasıl bilen var mı ?

Alaiye Adin Beach Otel hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Biz balayına Abanta gideceğiz ama 6 ay sonra bı tatil daha düşünüyoruz...Burası nasıl bilen var mı ?

Biz de abantı düşünüyoruz :) Dağ evlerini..
Siz nereye gitceksiniz canım.

iyi akşamlar kızlar.bizde balayı için Antalya'da BERA OTEL'e rezervasyon yaptırdık. 6-10 haziran tarihleri arası gideceğiz

bizde şah inn paradise 15-19 mayıs arası gıdecegız inşallh kısmetse:) gidenler yazsaa bilgilensek biraz arkadaslar:)

bizde şah inn paradise 15-19 mayıs arası gıdecegız inşallh kısmetse:) gidenler yazsaa bilgilensek biraz arkadaslar:)

ben oraya arkadaşımla gittim oldukça keyifli vakit geçirdik,bayanlar kompleksi gayet güzel,havuzu temiz,yeşilliği var kafa dinlemek için,yemekleri de güzel.denizi biraz dalgalı idi ama çok kalabalık olmuyor eşinle bile biraz uzaklaşınca rahatça girebilirsin,ama biz çok tercih etmedik denize girmeyi havuz daha keyifli oluyordu,odaları da güzel ama odada tek sıkıntımız bayanlar kompleksine yakın bi blok verildi orası da dışarıda olan bi kulübe yakındı çok çok geç saatlere kadar müzik sesi geliyordu,çok aşırı sorun değildi gerçi.ben oraya gitmeseydim balayı için orayı tercih ederdim.diskosunda da oldukça eğlendik,kız kıza gidince daha bi eğleniyo tabi insan.animasyon ekibi de eğlendiriyor,ama tabi daha çok çocuklara dönük,hoş müzik dinletisi oluyo bazı akşamlar yemekten sonra,sahil kenarında akşam yemeğini beklemek bile oldukça keyifli,bende ne hevesliymişim anlatmaya:))ya mesela şuanda bende öneri istiyorum yani böyle detaylı anlatılmasını istiyorum o yüzden gitmiş biri olarak sizi anladım ve paylaşmak istedim,iyi eğlenceler,mutluluklar dilerim:KK49:

meraba kızlar ya bende dağ evi arıyorum tesettürlüyüm e ayrı denize havuza girsem ne anladım ben o balayından . dağ evleri varmış güzel mis doğa harika oluomuş ama bolu hariç başka yerde varmı öyle yerler bilenler gidenler önerileriniz neler

meraba kızlar ya bende dağ evi arıyorum tesettürlüyüm e ayrı denize havuza girsem ne anladım ben o balayından . dağ evleri varmış güzel mis doğa harika oluomuş ama bolu hariç başka yerde varmı öyle yerler bilenler gidenler önerileriniz neler

Tabiki canım olmaz mı hiç ben sana tavsiye edeyim bi kaç yer Trabzon uzungölde var ağaç ev----artvinde var---maşukiyede var---amasra ve safranboluda ve ağva'da çok var....bolu hariç demişsin ama ben yinede yazayım diğer arkadaşlarada fikir olması açısından canım boludaki dağ evleri = yeşil ev----doğal yaşam oteli----manzara evleri :)

20 mayısta bizim düğünümüz var balayını abant düşünüyoruz tesettürlü olduğum için güneşlenemicem bu sebeple ege
güney bölgesi düşünmüyoruz

kapalı bayanlara tavsiye edeceğim balayı yeri yalova termal oteller orman içinde iki kişilik özel karı koca havuzları var yemyeşil doğa sakin rahat huzurlu ben beğeniyorum orayı her yıl tatıle gıderız oraya ama evlenınce balayına oraya gitmem cunku her yıl gittiğim yer de ondan ama hiç gitmeyen balayı ıcın uygun yer arayan kapalı arkadaslara tavsiye ederim bi arastırmak ta fayda var karar vermek size kalmiş görün derim araştırın

canım tam ıstedıgım gıbı bıyer tarıf ettın.. ne olur yardımcı ol nasıl bulabılırım böyle bı yer telefon numarası ınternet adresı varmı bildiğin

X