selam arkadaşlar,bu konuyu bende takip ediyorum hem fikir vermek hem de almak için bende yorum yazmak istedim.ben marine patara otele gitmiştim 2010 da genel anlamda güzeldi ama plajına servis ile gidiyorsunuz,daha yorum yapılabilir ama kestirmeden; bir daha gider miyim?hayır. geçen yazda arkadaşım ile şahh in e gittim,oldukça keyifli idi.bi kere otel kaliteli,temiz,kompleksleri zevkinizi tatmin ediyor bence.gitmeyenler düşünmeden gidebilir.tek rahatsızlığımız çocuk sesleri oldu,giden aileler bırakıyorlar çocuklarını bilhassa yemekte etrafta dört dönüyorlar haliyle çocuktur ama ebeveynlerin dikkat etmesi gerekiyor.neyse,bu sene de kısmetse mayıs haziran gibi evleniyorum.balayı için otel arayışı içindeyim.gitmk istediğim otelin gezilecek yerlere de yakın olmasını istiyorum,neticede eşimle gidince bayanlar havuzunda uzunn uzun zaman geçiremeyeceğim.yani gerek tekne turları,gerekse tarihi yerlerinde yakın olduğu bir otel arıyorum(arabasız gitsek bile)var mı tavsiye edebileceğiniz yerler??bu arada burç club ı inceliyorum,nette en az kötü yorum yapılan yerlerden biri,etrafı gezmek için müsait bir yer mi giden arkadaşlar cevap verirse sevinirim.bu siteyi de çok seviyorum belirtmeden geçemeyeceğim,bir çok konudan yararlandım gerçekten.