Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

arkadaşlar biz havuzu dışardan gözükmeyen kiralık villalara bakıyoruz.oh miss gibi eşimin yanında bikinimle girerim bana çok mantıklı geldi.daha önce gitmiş olup villa öneren varmı acaba hani net üzerinden insan villa için kapora vermeye çekiniyor karşıdaki insan dolandırıcı falan çıkarsa diye Allah korusun:ecrin_bebek:

Deniz, havuz zaten haşema sevmiyorum. Hiç istediğim bir şey değil balayında. Bence daha sessiz sakin bir yer tercih etmelisiniz. Mesela benim hep aklımda olan yer Trabzon, Uzungöl. Doğası havası her şeyi muhteşem :-)

arkadaşım caprice palaceye gitmişti.. 300 tl ye..
önceden yer ayırtmıs.. 3-4 ay kdr önce rezerve ettirmiş ve fiyatını ogrenmıs .birde balayı ciftiyiz deyince indirimli olmus..
caprice palaceyi düsünen arkdslar varsa tavsiye ederim ..türbanlı hanımlar icin harika bir yermiş,ki zaten reklamlarından da belli.

armutlu tatil köyüne gidiyoruz kızlar devremülk kiraladık internetten baktım güzel bir yer gibi görünüyor hem ben tesettürlüyüm tesettürlüler için de uygun bir yer inşallah memnun kalırız

KızLar biz yurtdışına gitmiştik.
Bence baLayında eşinLe beraber aynı havuza aynı denize giremedikten sonra hiç bi anLamı yok.
Adı üstünde baLayı sürekLi yapışık gezmek gerek bence :KK66:
iLLa denize giricem diyorsan haşemayla girebiLeceğin bir yer seç o zaman tatLımm

Merhaba arkadaşlar,

Biz bir aksilik sonucu düğünü ertelemek zorunda kaldık. 26 Eylülde evleneceğiz inşaallah..Havuza denize ayrı ayrı girmek istemediğimiz için balayımızda avrupa turunu düşünüyoruz..Balayını yurtdışında geçiren tavsiyeleri olan var mı kızlar?

arkadaşlar biz havuzu dışardan gözükmeyen kiralık villalara bakıyoruz.oh miss gibi eşimin yanında bikinimle girerim bana çok mantıklı geldi.daha önce gitmiş olup villa öneren varmı acaba hani net üzerinden insan villa için kapora vermeye çekiniyor karşıdaki insan dolandırıcı falan çıkarsa diye Allah korusun:ecrin_bebek:

arkadasin dedigi gibi bi yer bilen yokmu?

lütfen yardim

Benim turbanli arkadaslarim, balayinda basortusune cikarttilar 5 yildizli hotellerde gidilince. yani balayi onemli 1 kere yasiyacagin bisey.

arkadaşlar Şah inn Paradise tatil köyü antalya kumlucada kesinlikle önerirm 2 arkdaşım gitti çok memnun kaldılar bizde nişanlımla oraya gidicez kısmetse

slm bayanlar ne yaptınız herkes buldu mu balayı yerini? Nereleri ve ne kadara anlaştığınızı yazarsanız çok sevinirim.

kimse yazmamış ama ben yazayım. Clup Familia var birde izmir çeşme de. İzmiri oldum olası merak etmişmdir, gitmek nasip olmadı ama 29 mayıs 2011de düğünden sonra balayına clup familia ya gideceğiz inş ozaman görürüm. Ha otel nasıl güzelmi iyimi derseniz bende ilk kez gideceğim için bilemiyorum ama caprice ve şah inn e göre çok daha uygun. Birde Bal beach var oraya da bir bakın derim..

kimse yazmamış ama ben yazayım. Clup Familia var birde izmir çeşme de. İzmiri oldum olası merak etmişmdir, gitmek nasip olmadı ama 29 mayıs 2011de düğünden sonra balayına clup familia ya gideceğiz inş ozaman görürüm. Ha otel nasıl güzelmi iyimi derseniz bende ilk kez gideceğim için bilemiyorum ama caprice ve şah inn e göre çok daha uygun. Birde Bal beach var oraya da bir bakın derim..

öncelikle verdiğin karara hayırlı olsun canım ve de verdiğin cevap için teşekkürler. Daha uygun demişsin ne kadar masraf olacak tam olarak onu da öğrenebilirmiyim?

caprice otel idealdir saray gibi mükemmel bi balayı geçirirsin..

hem şimdiden rezervasyon yaparsan çok uyguna gelir fiyat söyliyim tatlım

izmirdeydi sanirim o otel.

bizde izmir-istanbul-bursa taraflarinda balayi dusunuyoruz...

henuz bi karar vermedik..

takipteyim bu konuyu :)))

Son düzenleme:
öncelikle verdiğin karara hayırlı olsun canım ve de verdiğin cevap için teşekkürler. Daha uygun demişsin ne kadar masraf olacak tam olarak onu da öğrenebilirmiyim?

bizim düğünümüz mayıs sonunda olduğu için Haziran başında 4gece kalıcaz. Yani sezon açılmadığı için ve de erken rezervasyon olduğu için uygun. Kişi başı herşey dahil 50tl günlük. 400TL e gelio yani 4gece. Ayrıca uçak biletlerinide erkenden aldık:) Normalde otobüsle bile bi kişi gidiş dönüş ancak okadara gidecekken 2kişi ist-izmir gidiş dönüş 140tl uçak bileti düşün. Yani eğer balayı düşünüosanız elinizi ne kdar çabuk tutarsanız okdr iyi. Aynı oteli mayısta arasam, aynı uçakta mayısta yer alsam toplamda belki 2katına yakın tutardı.
Buarada başka yerlerede fiyat sordum. Burç clup 5gece 2kişilik 139euro demişti. Caprice ise uçmuş 800-900tl e yakın bi fiyat verdi. Şah inn, caprice'e göre daha uygun oda 4gece 580gibi bir fiyattı. Birde Bal Beach var. Tabi bunların hepsi haziran başı için...

Son düzenleme:
Asya kızılcahamam termal e giden var mı arkadaşlar ya da aklından geçiren?

ben balayımı asya kızılcahamam da geçirdim.daha önce caprice de gitmiştim güzel diyen arkadaşlara tekrar düşünmelerini tavsiye ediyorum o otel 10 sene önce lükstü,şimdi karman çorman olmuş.asya termal den inanılmaz keyif aldım,balayı çiftleri için suit oda almalarını öneririm çünkü yatak odası ,oturma odası balkonu,ayrı duş wcsi,ve yatak odası içinde kocaman jakuzisi olan bir banyosu var.biz çok rahat ettik,personel çok sevecendi yardımcı oldular her konuda,devremülk almayı bile düşünüyoruz o derece memnun kaldım,tesettürlü bayanlar için tavsiye ederim.ayrıca hem sıcak hem soğuk bayan havuzu var ama ben jakuzi olduğu için tercih etmedim,saat olarak kiralanan aile jakuzisi bile var.soruları olanlara yardımcı olabilirm bütün otelleri araştırmıştım giderken bilgi sahibiyim:KK3:

ben balayımı asya kızılcahamam da geçirdim.daha önce caprice de gitmiştim güzel diyen arkadaşlara tekrar düşünmelerini tavsiye ediyorum o otel 10 sene önce lükstü,şimdi karman çorman olmuş.asya termal den inanılmaz keyif aldım,balayı çiftleri için suit oda almalarını öneririm çünkü yatak odası ,oturma odası balkonu,ayrı duş wcsi,ve yatak odası içinde kocaman jakuzisi olan bir banyosu var.biz çok rahat ettik,personel çok sevecendi yardımcı oldular her konuda,devremülk almayı bile düşünüyoruz o derece memnun kaldım,tesettürlü bayanlar için tavsiye ederim.ayrıca hem sıcak hem soğuk bayan havuzu var ama ben jakuzi olduğu için tercih etmedim,saat olarak kiralanan aile jakuzisi bile var.soruları olanlara yardımcı olabilirm bütün otelleri araştırmıştım giderken bilgi sahibiyim:KK3:

çok sevindim ben bu mesaja :) çünkü bizde rezervimizi yaptık asya kızılcahamama ama hala benim aklımda soru işaretleri vardı. acaba deniz kenarina mı gitsek diye. sıkılır mıyız, umdugumuz gibi olur mu diye çok tereddüt içindeydim.
sizin yazdıklarınıza çok mutlu oldum, ayrıca orada nereler gezilmeli, neler yapmalıyız, yanımızda ne götürmeliyiz vs. sizden aklınıza gelen tavsiyeleri rica etsem çok olmuş olur muyum. teşekkür ediyorum şımdıden.

X