Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

çok sevindim ben bu mesaja :) çünkü bizde rezervimizi yaptık asya kızılcahamama ama hala benim aklımda soru işaretleri vardı. acaba deniz kenarina mı gitsek diye. sıkılır mıyız, umdugumuz gibi olur mu diye çok tereddüt içindeydim.
sizin yazdıklarınıza çok mutlu oldum, ayrıca orada nereler gezilmeli, neler yapmalıyız, yanımızda ne götürmeliyiz vs. sizden aklınıza gelen tavsiyeleri rica etsem çok olmuş olur muyum. teşekkür ediyorum şımdıden.

yani açıkçası o bölge çok turistik değil ama taksi yada vasıtanız varsa kızılcahamama gidebilirsiniz,otelin oyun salonu filan var tavla,ps filan..içinde avm,nt kitap,market var ihtiyaçlarınızı ordan alailirsiniz,biz yemek haricinde zaten saatlerimizi odamızdaki jakuzide geçiriyoduk:KK1::KK1::KK1:
marketten yiyecek odaya sokulabiliyo çekirdek vs alıp keyif yapmıştım.bahsettiğim gibi bayan sıcak soğuk havuzları var mayo götürülebilir ama tatil kısa ise ona da gerek kalmıyo pek,watsons tan çok güzel aromatik köpük almıştım jakuizyle çok güzel köpürüyodu tavsiye ederim:KK9::KK9:

zaten en iyi olarak 3 otel öne çıkıyor.
1-bera otel- antalya
2-sah inn paradise- antalya
3-caprice otel- didim
Caprice'in diğerlerine göre biraz eski olduğnu, Bera'nın bahçesinin yetersiz olduğunu öğrendim. Havuza girmesem bile, bari yeşil görelim diye sah inn'i tercih ettik. Bir ay sonra ordayız nasipse. Bakalım memnun kalacak mıyız?

Selam arkadaslar,

Bizde temmuzda club familia'ya gidiyoruz Allah nasip ederse, insallah memnun kaliriz..

aranizda giden oldumu oraya?

zaten en iyi olarak 3 otel öne çıkıyor.
1-bera otel- antalya
2-sah inn paradise- antalya
3-caprice otel- didim
Caprice'in diğerlerine göre biraz eski olduğnu, Bera'nın bahçesinin yetersiz olduğunu öğrendim. Havuza girmesem bile, bari yeşil görelim diye sah inn'i tercih ettik. Bir ay sonra ordayız nasipse. Bakalım memnun kalacak mıyız?

selam kızlar bizde inşaallah 18 temmuzda şah inn paradiseye gidiyoruz:KK9: azramerve sen benden önce gideceksin cnm yorumlarını dört gözle bekleyeceğim:KK16:

Biz denize filan girmeyi hiccc dusunmedigimiz icin yurtdisina gitmistik...

phenomen ne yapti, nereye gitmis goremedim yazilanlarda..:26:

fethiyedeki villalardan bahsetmis birisi, giden ve tavsiye eden var mi?:97::97::97:

evet canım aynen oyle bende bugun aldım bıletlerımızı bakalım hayırlısı haberlerını bekleyecegım cnm:KK9:
Bi de üstüme misyonu yükledniz tamam artık ben sağlık bakanlığı müfettişi gibi kolaçan ederim her yeri :KK70:
Neyse şaka bir yana inşallah memnun kalırız da hiçbirimize moral bozukluğu olmaz.
Zaten ben havuza denize falan girmeyeceğim gibi duruyor. Israrla tavsiye ediliyor :)

şu tesettürlü arkadaşlar buraya hakikaten bi el atsalar artıkta bir fikir verseler lütfeeeeenn:84:

biz armutluyu düşünüyoruz ama armutluda da yemek durumu beni düşündürüyor. :26:

tesettür oteller çok uzak biz düzceyiz çünkü.. alkol - bar durumu olan bir yer kesinlikle istemiyoruz! abant tarzı bi yerde istemiyoruz orasıda burnumuzun dibi..

nereye gitsek bilemedim :44:

şu tesettürlü arkadaşlar buraya hakikaten bi el atsalar artıkta bir fikir verseler lütfeeeeenn:84:

tesettür oteller çok uzak biz düzceyiz çünkü.. alkol - bar durumu olan bir yer kesinlikle istemiyoruz! abant tarzı bi yerde istemiyoruz orasıda burnumuzun dibi..

selam cnm öncelikle hayırlı olsun biz şah in paradiseyi gitmeyi düşünüyoruz.. sen armutluyu sormuşssun ben daha önce gitmiştim tatil için değil devre mülk almak içindi ama etraf olarak çok hoşuma gitmemişti site gibi düşün bildiğin daire yani o yüzden beni sarmadı bende sitede oturuyorum ve burdan çıkıp orya gitmek tatil için bana pek mantıklı gelmedi hem sanırım restaurant gibi bişey var tesisin içinde orda yemek yiyebilirsiniz ama onun dışında gezilecek herhangi bi yeri yok ayrıca geçen ay bi yakınımız gitti o memnun kaldı ama balayı için nasıl olur hiç bi fikrim yok ama bana kalsa ben tercih etmezdim balayı için yani:KK9: yinede senin kararın tabi gidenlerden fikir almak lazım...

benim ablam türbanlı düğünü ekime gelmişti balayına Rize ayder yaylasına gittiler

Son düzenleme:

(özelden bir sorun oldu atamadım,buaryaa yazıyorum )
merhaba canım;biz aralık ayında gitmiştik.jakuzili oda tutmuştuk,diğer havuzlara gitmeye gerke kalmamıştı.zaten eşinden ayrı girmek istemediğin için yalnız kalıcağından dolayı istemiyosun.fiyatlarına sitesinden ulaşabilirsin yada diğer tatil sitelerinden,ama en iyisi telefonla bilgi almaktır.balayı çifti oldğumuz için normal oda yerine jakuzili oda verdiler fark almayarak.yemekleri idare eder şekilde güzeldi açık büfe zaten,sabah ve akşam yarım pansiyon.zaten geç yediğin için acıkmıyosun ekstra olursa odana söyleyebilrisin.çok güzel masajları var indirimli baya sıra oluyo ama onlara da katılabilirisniz.armutlu ona göre daha basit bi yer burası çok güzel bildiğin otel,çalışanları saygılı güleryüzlü.caprice de gitmiştim ama daha önce de forumda yazmıştım çok kalabalıktı artık sıradanlaşmıştı.tuğra suit,antalya bera,sahinn palace var ,izmirde burc clup bunlarda iyidir.ama tabi muhafazakar otel olduklarından diğerlerine göre fiyatları fazladır.inşallah yardımcı olabilmişimdir,başka aklına bişey takılırsa sorabilirisn..

selam cnm öncelikle hayırlı olsun biz şah in paradiseyi gitmeyi düşünüyoruz.. sen armutluyu sormuşssun ben daha önce gitmiştim tatil için değil devre mülk almak içindi ama etraf olarak çok hoşuma gitmemişti site gibi düşün bildiğin daire yani o yüzden beni sarmadı bende sitede oturuyorum ve burdan çıkıp orya gitmek tatil için bana pek mantıklı gelmedi hem sanırım restaurant gibi bişey var tesisin içinde orda yemek yiyebilirsiniz ama onun dışında gezilecek herhangi bi yeri yok ayrıca geçen ay bi yakınımız gitti o memnun kaldı ama balayı için nasıl olur hiç bi fikrim yok ama bana kalsa ben tercih etmezdim balayı için yani:KK9: yinede senin kararın tabi gidenlerden fikir almak lazım...

Didemcigim bizde onceden sah in paradise dusunuyordukk :) dugunlerimizde yakinmis birbirimize demekki orayi ayarlasaydik karsilasirdik kim bilirr:) canim hersey dahil mi sah in paradise? birde fiyat olarak ne kadar odediniz ayiptir sormasi

Son düzenleme:
Didemcigim bizde onceden sah in paradise dusunuyordukk :) dugunlerimizde yakinmis birbirimize demekki orayi ayarlasaydik karsilasirdik kim bilirr:) canim hersey dahil mi sah in paradise? birde fiyat olarak ne kadar odediniz ayiptir sormasi

:) öylemiii evet cnm belkide dediğin gibi karşılaşırdık...:KK9:

Biz öncü birlik olarak gidiyoruz resmen. İnşallah hava günlük güneşlik olur en büyük derdim o.
Oranın bahçesi falan güzl diye tercih ettik, bi de odaya tıkılı kalmasak bari.:KK37:

Biz öncü birlik olarak gidiyoruz resmen. İnşallah hava günlük güneşlik olur en büyük derdim o.
Oranın bahçesi falan güzl diye tercih ettik, bi de odaya tıkılı kalmasak bari.:KK37:

evet cnm aynen öyle:KK9: öncü birlik hem inşaallah güzel olur havalar sen merak etme canım:KK16:

X