Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

eveeeet öncü birlik döndü:KK52:
Şimdi Şah inn paradise adına yaraşır beş yıldızlı bir tatil köyü, aktivitelerde hizmette sınır yok.
Gördüğüm en büyük sorun, Antalya hava alanından sizi alan servis aracının 3 saat süren yolculuğa göre değil de 10 dk lık şehiriçi minibüsü gibi ayarlanması. Kumluca, antalyanın baya dışında, yolar virajlı, araçta klima yok vekoltuklar geri bile yaslanmıyor, oldukça kötü yani. mola verdiği yerde de lavabo ihtiyacı göremeyebilirsinz, şartları biraz kötü, o yüzden hava alanında temkinli davranabilirsiniz...
Onun dışında bayanlar kompleksi, bahçesi, plajı, tesis gayet güzel. Çok fazla yabancı konuk var.
Türkler hep balayı çifti :))
Açık büfe muhteşem, yemekler süper. Yemek saatleri boyunca aşçı, şef ve restoran müdürünün ayakta durup, "hoşgeldiniz, afiyet olsun" demesi paha biçilmez :))
Odalar güzel, tvde uydu yok, internet var. Tesis içindeki pek çok cafeterya tam pansiyon ücretine dahil.
Yalnız market ihtiyacınız olmasın, plaj terliğidir, şampuandır..vs gayet pahallı içerde.
7-24 doktor var, ücrete tabi, ama yanınızda ilaçlarınız olsun...
Bizim şansımıza dalış, jetski, banana gibi pek çok aktivite mayısta başlayacaktı, at ve atv motorlar vardı. atv motorla yandaki ormanın içinde tur attık, oldukça güzeldi :KK66:
Yani şu üç saatlik işkence olmasa hiç tereddüt etmeden yine giderim, biz müdüriyete bildirdik, siz de bildirin ki, daha çabuk ciddiye alsınlar, gene gidelim :)
gidecek arkadaşlara şimdiden iyi tatiller!

antalya kumluca arası 3 saatmymiş :26: bizde oraya gdicez kısmetse beğenmene sevindim.. :KK31:

biz daha yer ayırtmadık ya benmki daha erken diyip duruo :KK22:

düğününüz ne zaman bilmiyorum cnm ama bulabilecekmisiniz peki daha sonra bizim temmuzda inşaallah sormuştuk dediler temmuz ayında yer bulamazsınız öncede rezervasyon yaptırmalısız bizde öyle yaptık:KK9:
bu arada cnm ne kadar önce rezervasyon yaparsanız okadar iyi biz konuşmuştuk 2 gün sonra tekrar açtık kesinleştirmek için kişi başı 5 euro artmıştı benden söylemesi:)

Son düzenleme:
düğününüz ne zaman bilmiyorum cnm ama bulabilecekmisiniz peki daha sonra bizim temmuzda inşaallah sormuştuk dediler temmuz ayında yer bulamazsınız öncede rezervasyon yaptırmalısız bizde öyle yaptık:KK9:
bu arada cnm ne kadar önce rezervasyon yaparsanız okadar iyi biz konuşmuştuk 2 gün sonra tekrar açtık kesinleştirmek için kişi başı 5 euro artmıştı benden söylemesi:)

kaç kere dedim artıo diyede para önmli değil dio :KK22: geçiştiriomu ne beni :KK23:

bizde caprice palace didimden yer ayırttık paramızı ödedik nasip olursa oraya gidicez Allah razı olsun sözlüm daha ben demeden ayarladı balayı yerini :KK69:

bizde caprice palace didimden yer ayırttık paramızı ödedik nasip olursa oraya gidicez Allah razı olsun sözlüm daha ben demeden ayarladı balayı yerini :KK69:

bizde ilk başta caprice gitmeyi düşünmüştük ama sonra ben şah inn paradiseyi gördüm hadi dedik burası olsun:KK9: ne kadar kalacaksınız cnm bide sorması ayıp ne kadar ödediniz hem inşaallah sizinde güzel geçer cnm bizimde:KK16:

Moralinizi bozmak istemem ama şah inn dolmuş olabilir, çünkü Temmuzda millet bildiğin birbirini eziyor oraya gitmek için :) Gittiğimizde de halkla ilişkilerle sohbet ettim biraz nisan da bile yarısı doluydu düşünün, temmuz-ağustos aylar öncesi doluyor demişti ordaki bayan, bilginiz olsun :)

Balayı için ayrılan bütçe ne kadar?

Bence o fiyatların üzerine biraz daha para koyulup yurtdışına gidilebilir.

Son düzenleme:
Bizde şah inn paradiseye gideceğiz inşaallah azramerveninde dediği gibi haziran temmuz ayı dolmuş olabilir çok beklemeyin derim ben:KK9:

Merhaba arkadaşlar,

Ben türbanlıyım ve 5 Haziran'da düğünüm var inşaallah..Türbanlı olunca balayı oteli seçmek sıkıntılı oluyor biraz.Malum heryerde denize havuza giremiyoruz, her mekanda rahat edemiyoruz.. Siz ne gibi çözümler buldunuz bu konuda?Nerelere gittiniz?Balayınız için hangi otelleri tercih ettiniz?Paylaşımda bulunup bana fikir verirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler..

muhafazakar bi otel seçebilirsin bende kapalıyım biz çeşme clup familiaya gitmiştik çok mennun kaldım bayan plajı havuzu ayrı sauna var hamam var öneririm sanada

Canım bende gecen yıl temmuzda evlendım. Bızde balayına Burc club'a gıtmıstık. Cok olumsuz yorumlar okumustum ama bız memnun kaldık. Bız temmuz ıcın yalnıs hatırlamıyorsam Mart ayı gıbı yer ayırttırmıstık. Cok gec kalmadan yerlerınızı ayırtın ve tadını cıkartın :)

Arkadaşlar, size canlı canlı balayımızdan bildiriyorum:) suan kızılcahamam asya termal oteldeyiz. her sey gayet güzel. özellikle yemekler harika. gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur. biz genelde odadayız, aksamları cıkıyoruz vs. düğün sonrası iyi bir dinlenme olduğunu söyleyebiliriim.
herkese sevgiler...

Arkadaşlar, size canlı canlı balayımızdan bildiriyorum:) suan kızılcahamam asya termal oteldeyiz. her sey gayet güzel. özellikle yemekler harika. gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur. biz genelde odadayız, aksamları cıkıyoruz vs. düğün sonrası iyi bir dinlenme olduğunu söyleyebiliriim.
herkese sevgiler...

Allah mesut etsin canım evlendin de balayına bile gittiniz demek ki :KK9:sevindim roacım senin adına mutluluğunuz daim olsun inşallah balayının tadını çıkar:21:

bi arkadaşım 2 gün sonra clup familia ya gidecek bi kac arkadasım daha gitti diger otellere göre daha uygunmus galiba

Kocaeli yakinlarinda bildiginiz tatil köyleri yada balayimizi gecirebilecegimiz sakin bir yer var mi?

Balayini uzungölde geciren var mi?

selam kızlar. eğer hayatınızda birkere caprice thermal e gittiyseniz diğer otellerden memnun kalmanız imkansız hale geliyor. ben balayında şah inn paradise a gittim ama caprice ten sonraa biraz daha düşük kaldı. özellikle denizi çok kötü. ama yemekleri falan idare eder. club familia ve burç club a sırf ucuz diye giden arkadaşlarım oldu hiç memnun kalmamışlar. caprice in denizi süper.

X