• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

Eğer denize yada havuza girilmeyecekse de kültür turu yapmak daha mantıklı...
Doğu anadolu güneydoğu anadolu özellikle Mardin Urfa Antakya falan ne güzel olur..
Yada yazın ortasında sıcak olur oralar derseniz doğu karadeniz turunda yeşilin her tonunu görüp bol bol temiz havayla aşkınızı tazelersiniz...

balayı olayı bana yalan geliyo nedense. erkeklerle tatil yapılırmı ayol alsanaalsanasmile

kapalı bir arkadaşım balayına caprice otele gitmişler anlata anlata bitiremiyor çok rahat etmiş
bir bak istersen o otele

arkadaşlar bizler tesettürlüyüz çok imkanımız yok diye bu tarz oteller insanı soyuyolar maalesef biz 3 farklı otelde bu deneyimi yaşadık bir daha tövbe mescitleri leş gibi kokar havuzlar pislikten geçilmez öğlen kızarmış tavuk olarak hazırlanan menü akşam salçalı olarak önünüze gelir ayrıca bu balayı nie eşinden ayrı havuza denize gidesinki eğer sağlık açısından sakınca yoksa düğünden hemensonra deilde 15 gün sonra filan gidilebilinir bence haşemanızla özgürce istediğimiz yerde tatil yapabiliriz bence onlarda bizim yoluncak kaz olmadığımızı anlarlar belki

yani kocamla ayrı havuza girmek istemem bende :))
biz şey düşünüyoruz kiralık villalar var hemde havuzlu dışarıdan biride göremiyor havuzu
giy bikinini al kocanı yanına gir havuzuna :)))

5-60 700 milyon istiyolar yakınlardaki villalar için

ama bu yeni evliyken havuza girilmediğini daha şimdi duyuyorum
okadar millet giriyo amamafoldumben

merhaba kızlar ben 4 temmuz 2004 te evlendim
balayı içinde trabzon uzungöle gittik harika bir yer herkese tavsiye ederim
tesettürlü olunca deniz güneş insana sıkıcı geliyor açıkçası
ama karadenizin serin havası harika
biz her anımızı beraber geçirdik ne güzel
bakmak isterseniz albümler bölümünde var balayı resimlerim...
sevgiler:)))

Son düzenleme:
eşinle ayrı ayrı vakit geçirmek bence çok anlamsızz
hem ayrı ayrı yerleri olup hemde karma olan bi yer olsa giy haşemanı eşinin yanında ne kadar güzel olur

arkadaslar mrb.benm dügünümde 6 haziranda..balayı icin alanya bera'dan rezervasyon yaptırdık..gidenler cok memnun kalmıs..ama tabi nisanlımla beraber denize ve havuza giremiyecegim icin üzülüyordum ama yukardada söyledikleri gibi yeni evliyken havuz yada deniz sakıncalıymıs..iltihap kapma durumu söz konusymus.daha önce bi arkadasım cok sıkıntı yasamıs bu konuda..

yani onunla bir ömür geçireceksin bu sebeble aranıza husumet girmesine izin verme..bence kırıldığını belli et söyle ama ötesine geçme görmezden gelmeye çalış..sen onun kusurunu kapat oda senin böyle evlilik yürür can ...

Yazılanları okuyunca ozendım. Umarım hayal kırıklıgına ugramazsınız. Benım esımde evlenene dek balayı yapacagımızı soyluyordu. Ama olmadı. Sımdı bır yıllık evlıyız, 1 hafta once 1. evlılık yıl donumumuzu guya kutladık. Kutladık dememe bakmayın. Guya yemege cıkacaktık, cıkmadık. Aksam evde kucuk bır kutlama yaparız dedı, yapmadı. Sonra telafı edecegıne soz verdı. Ama artık ınanmıyorum. Bunun ıcın bır forum acmak ıstemıyorum. Zaten sıtede cok da yenıyım. Sız benım yerımde olsanız ne yapardınız. Bunu bılmek ıstıyorum sadece...

cnm üzülme benceeeee altı üstü tatil deilmi olmasada olur..
snein sorununda tatile yemege yada kutlama niye yapmadık diye deill sadece söz verip sözünde neden durmuyor diyorsun haklı olarak..ama ben snein yerinde olsam huzurumu bozmam adamın yapısı bu demek özel günleri sevmiyor sende boşver cnmm ilerde bi gün dank ederse kafasına kutlarsınız..canını sıkma datlım..

Evet, sorun sozlerını tutmaması! Tamam ben ılla tatıle gıdelım demıyorum ama kucuk dahı olsa bırlıkte bırseyler yaaplım ıstıyorum. 1 yıllık evlıyız ve cok samımı dıyorum sadece 1 kere yemege cıktık bu vakte kadar. Bugune kadar zaten ancak 10 kere dısarı cıkmısızdır. Benımde hakkım! Baskaları yasarken ben neden ozenıyorum kı! Ben bır daha evlenmeyecegım, bır daha gerı gelmeyecek bu gunlerım. Sırf ona olan bu ofkemden dolayı bebek dahı ıstemıyorum. Kımı zaman onunla evlı degılmısız hıssıne kapılıyorum. Cunku farkında degıl ama benı cok yalnız bırakıyor. Dertlesemıyorum bıle. Neymıs efendım o cok konusmayı sevmezmıs :( 1 yıldır bu boyle... bılıyorum hep boyle devam edecek ve gun gelecek ben artık kabullenecegım herseyı...

:olmaz:bilirmusun yanlış yapıyorsun ilişkinde olması gereken bebegi geciktirdigin için.
düşünsene bi hamile kaldın onun sevinciyle karnının büyümesiyle sana olan ilgisi depreşecek ister istememz.bebegin oldugunda ortak noktanız parcanız söz konusu olucak ister istemez muhabbetede giriceksin oynuyacaksında ilgileniceksinizde.birde bu tarafını düşün.
bir kaç sorum olcak.severekmi evlendiniz??
evlilik aşamasında bu ilgisizligini anlayamadınızmı???
yerimseniben sende kendimi gördüm.ben nişanlımın davranışlarına düşüncelerine hareketlerine kabullendim.çünkü seviyorum.huylu huyundan vaz gecermi geçmez.7 de olan 70 dede aynıdır.aslında ondan istediklerin ufacık öyle degilmi??birde ona sorsak??ortada bişey yok gereksizce...
hep ben arıyorum hep ben gerekli gereksiz.amaaaa o gerektiginde arayıp ilgileniyor sadece 2 kez .bense heppp.
benim gösterdigim düşündügüm şeyleri veya başkasının yaptıklarını onda görmek istiyorum istedigimde olmuyor olması gerektiginde oluyor.
beni sevmiyormu??yooo deliler gibi seviyor.her erkek aynı olamaz.mesela eniştemle kıyaslıyorumda nişanlımı daglar kadar fark var neden ayrı ana babadan yetişme tarzından.
çooookkkkk üzüldümm kahroldum niye böyle diye bence gereksiz deymez bileee.
:umursamaz: kimi erkek sırnaşık gösteriş meraklısı yılışıkdır, kimi erkekde gerektiginde hall ve hareketlerini gösteriri agırdır yavaştır..

bnce yılışıklıkla alakası yok, ark.ın anlattığına göre eşi gereken ilgiyi de göstermiyomuş ki, zaten yalnızken kime gösteriş olcak ki gösterilen ilgi. en önemlisi verilen sözler tutulmuyo. ama yine de büyütülmemeli, uygun bi dille anlatılmalı ve çözüm bulunmalı. henüz bir yıllık evlisiniz, hallolmıycak bişey değil, tek yapılması gereken kendini güzel ifade edebilmen ...

YA KIZLAR KONUYU ÇOK DAĞITMIŞSINIZ YAA.... EEE KıM NEREYE GıDıYO DEVAM...
BıZıM DÜĞÜNÜMÜZDE TEMMUZDA BıZDE HALA KARAR VERMıŞ DEĞıLıZ GEÇEN YIL KARADENıZ GEZıSı YAPMIŞTIK.... AKDENıZ BALAYI ıÇıN BENı PEK ÇEKMıYOR... BALAYINDA KÜLTÜR TURLARIDA HıÇ MANTIKLI GELMıYOR BıRAZ DAHA ARAŞTIRMAK GEREKıYOR GALıBA FıKRı OLAN LÜTFEN PAYLAŞIMA DEVAM olumunekankayizsmile

Yazılanları okuyunca ozendım. Umarım hayal kırıklıgına ugramazsınız. Benım esımde evlenene dek balayı yapacagımızı soyluyordu. Ama olmadı. Sımdı bır yıllık evlıyız, 1 hafta once 1. evlılık yıl donumumuzu guya kutladık. Kutladık dememe bakmayın. Guya yemege cıkacaktık, cıkmadık. Aksam evde kucuk bır kutlama yaparız dedı, yapmadı. Sonra telafı edecegıne soz verdı. Ama artık ınanmıyorum. Bunun ıcın bır forum acmak ıstemıyorum. Zaten sıtede cok da yenıyım. Sız benım yerımde olsanız ne yapardınız. Bunu bılmek ıstıyorum sadece...

senin yerinde oldum :((geçen sene evlendik şubatta öncesinde hep balayı düşlüyorduk beraber kararını da vermiştik abanta gidecektik..sonra yaza gideriz söz dedi sonra yaz geldi heryer çok pahalı dedi sonra gideriz dedi bir 15 tatil daha geçti hiçbişey demedi..şşimdi yaz geliyor hiç ağzına almıyor :(((

Back
X