Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

phenomen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
2.212
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben türbanlıyım ve 5 Haziran'da düğünüm var inşaallah..Türbanlı olunca balayı oteli seçmek sıkıntılı oluyor biraz.Malum heryerde denize havuza giremiyoruz, her mekanda rahat edemiyoruz.. Siz ne gibi çözümler buldunuz bu konuda?Nerelere gittiniz?Balayınız için hangi otelleri tercih ettiniz?Paylaşımda bulunup bana fikir verirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler..

Cnm benmde nisanda kısmetse..Ben abant yedigölleri düşünüyorum.Bi arkadaşım kaz dağlarını önerdi.Ağva olabilir veya kapadokya gibi turistik yerleri tercih edebilirz diye düşünüyorum...Bu konuda farklı fikirleri olanlar paylaşsa süper olurrrrrropuyorumnanaktan

abant ve sapanca civarrındaki oteller bence cok uygun arkadaşlar.. sapancayı arastırmanızı öneririm.

canım şimdiden hayırlı olsun. gerçi bunu düşünmek için biraz acele etmisin ama :))
balayında denize havuza girmek sakıncalı diye biliyorum.
kadın doğumcu bir arkadaşım söylemişti.
ben girmemiştim.

caprice otel idealdir saray gibi mükemmel bi balayı geçirirsin..

hem şimdiden rezervasyon yaparsan çok uyguna gelir fiyat söyliyim tatlım

cnm ben alanya clup karaburuna gtmstm ama sanırım artık orası baska alanlarda hizmet weriyor yine alanya bera otel var bide sah ınn

Yorumlarınız için çok saolun arkadaşlar..Eee yok mu başka yorum yapacak olan??

canım ben 10 temmuzda evlendim. balayına da abanta gittik onun dışında yalova,istanbul ve bursa turu yaptık. yeni evli bayanlara mikrop kapma ihtimali yüksek olduğu için havuz ve denizi doktorlar tavsiye etmiyor. doktorum bana öyle söylediği için ben havuza felan girmedim. trabzon uzun göl ve sümela manastırı da çok cazip yerler bu yaz da orayı düşünüyoruz biz.

Merhaba Kızlarrr;

Bende kapalıyım ve balyı için bodrumu tercih ettim evet havuza girmek sakıncalı denizde soğuk olursa sakıncalı ama gezi turlarıda bana balyında cok cazip gelmiyor o yuzden bodrumm sartlar uygun olursa denize giricem ondada haşema imdadıma yetişcek :) bnde 13 haziran düğün bu arada

ben caprise otele gıtmıstım havuza denıze gırmedım cok uzel gecmıştı otel ultra lux restoranları 24 saat acık ıstedıgını alıp yıyebılıyorsun sınır yok muthiş ..bırde antalyada bera atel var orasıda cok guzelmış gıdenlerden duydum :) ama rezervasyonunu erken yaptır gıdeceksenız

Çok saolun arkadaşlar..Caprice e gitmeye karar verdik, umarım güzel bir balayı olur ve pişman olmayız.. :)

bnmde düğünüm temmuzda, yer araştırıyorum bnde. dediklerinize çok takıldım gerçekten balayında havuz sakıncalımıymış ona göre seçeriz balayımızı da tabii...
bir de sahh in i çok övdü anlatanlar gidenler, capris de güzel evet ama sahh in çok daha güzelmiş ama fiyatı da ona göreymiş tabii =))

Son düzenleme:
evlendiğimzde balayına gidememiştik.3yıl egcıkmeli olarak yaptık balayımızı.
yeşilöz otel manavgat sideye gittik.güzelbiyer.fıyat bakımındn diğer yerlerden bırazdaha uygun.
mavangattan geze geze fethıyeye geldik.fethıyede bi pansıyonda geceledık.teftıye dusunursenız manzara otel sahıbı muhabfezakar biri.
terıh edebılrısnz orayı.
arkadasım arabanız varsa bence bı otele kapanıp kalamyın bırkaçgu orda bırkaç gun orda gezegeze bı tatıl yapın derim ben

arkadaslr düğün gununuz bellı ettıkten sonr ayer ayırtın sizde önceen rezervasyonalrda çok guzel indırımler yakalayabılıyosunz

caprisin üstüne otel tanımıyorum ben tek kelimeyle mükemmel...tek kötü tarafı çok kalabalık olması.onun dışında çok güzel ben her sene gidiyorum balayına çıkıcak tüm arkadaşlara tavsiye ediyorumm

arkadaşlar bizde yer arıyoruz 2 ay kaldı nikaha
ama ben her yeri araştırdım islami oatller sitesinden yorumları okuyunca hepsnden vaz geçtim
hiç kimse hiç bir yeri beğenmiyor nedense

üstelik diğer otallere göre çok pahalıymış

ben havuza girmeyi düşünmüyorum,
masaj vs yaptırmicam
o yüzden 5 yıldızlı otellerde genelde parayı yükselten de onlar
o yüzden onları kullanmanyınca neden fazla para ödensin

karrarsızım hâlâ ....

birde yarım pansiyon daha uygun sanırım.
sabah kahvaltısı açık büfe, akşam yemeği de açık büfe olursa yarım pansiyon oluyor sanıırm
zaten kahvaltı geç yapılıyor akşama kadar acımazsın..
tam pansiyona para vermeye değer mi o kadar...

balayında denıze gırmek sakıncalıysa karadenız kıyılarında pansıyonlar cok uygun oluyomus,karadenız turu yapılabılır,abant yedıgöller mesela...bende kararsız kaldım 17 temmuzda düğünüm...

Bana mhafazakar otellerde balayı yapmak pek de mantılı gelmiyor...
Yani bayanların havuzu ayrı erkeklerinki ayrı..
Eee ben eşimle birarada olamayacaksam ne anladım balayından...
Normal otellerde 100 tlye konaklayabilecekken bu tür otellerde 200 istenmesi bana bu işi ticarete döktükleri izlenimini veriyor...
Giyin haşemanızı her otel her pansiyon her deniz her koy sizin için balayı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…