Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

Arkadaşlar kasım 9da düğünüm inş.11 de balayına çıkcaz da hala karar weremedk.Nişanlım güney istyr da o hava da denze giremyz.Havuzda ben çok istemym bilemedm napalım?istanbuldayz bu aradaÖnerilerinizi bekliyorumm

Evet ben iki yıldır bu adresten dediğiniz gibi villada yapıyorum tatilimi ve çoook memnunum.Balayı için gitmedik biz ama dediğiniz gibi ev süslenip hazırlanıyormuş aşçı olayını bilmiyorum.biz iki aile gidiyoruz kendimiz pişirip yiyip içip eğleniyoruz :)

merhaba kızlar benimde düğünüm 25 ağustosta Allah kısmet ederse:) kapalı değilim fakat görüşüm sizinle aynı heryerde denize girmiyorum:) balayında hem rahat denize gireyim erkek olmasın hemde eşimle gezebileceğimiz tarihi yerler olsun istiyorum.tabiki herşey dahil otel düşünüyoruz.önerileriniz neler??yardımcı olursanız sevinirim

Ben Fethiye ye gittim. Müthiş bir tatil geçirdim. Acente firmasından kiraladım çok güvenilir. Her sene fırsat buldukça onlardan kiralıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…