alanya bera mı yoksa caprice mi???
Gitmiş olanlar ya da bilgisi olanlar biraz daha detaylı bilgi lütfeeeennnn.....
Karar veremedik....
Havuz önemli değil ama onun dışındaki odalar, yeme içme, temizlik gibi konularda hangisini tavsiye edersiniz...
lmaz:bilirmusun yanlış yapıyorsun ilişkinde olması gereken bebegi geciktirdigin için.
düşünsene bi hamile kaldın onun sevinciyle karnının büyümesiyle sana olan ilgisi depreşecek ister istememz.bebegin oldugunda ortak noktanız parcanız söz konusu olucak ister istemez muhabbetede giriceksin oynuyacaksında ilgileniceksinizde.birde bu tarafını düşün.
bir kaç sorum olcak.severekmi evlendiniz??
evlilik aşamasında bu ilgisizligini anlayamadınızmı???
yerimseniben sende kendimi gördüm.ben nişanlımın davranışlarına düşüncelerine hareketlerine kabullendim.çünkü seviyorum.huylu huyundan vaz gecermi geçmez.7 de olan 70 dede aynıdır.aslında ondan istediklerin ufacık öyle degilmi??birde ona sorsak??ortada bişey yok gereksizce...
hep ben arıyorum hep ben gerekli gereksiz.amaaaa o gerektiginde arayıp ilgileniyor sadece 2 kez .bense heppp.
benim gösterdigim düşündügüm şeyleri veya başkasının yaptıklarını onda görmek istiyorum istedigimde olmuyor olması gerektiginde oluyor.
beni sevmiyormu??yooo deliler gibi seviyor.her erkek aynı olamaz.mesela eniştemle kıyaslıyorumda nişanlımı daglar kadar fark var neden ayrı ana babadan yetişme tarzından.
çooookkkkk üzüldümm kahroldum niye böyle diye bence gereksiz deymez bileee.
:umursamaz: kimi erkek sırnaşık gösteriş meraklısı yılışıkdır, kimi erkekde gerektiginde hall ve hareketlerini gösteriri agırdır yavaştır..
merhaba kızlar ben 4 temmuz 2004 te evlendim
balayı içinde trabzon uzungöle gittik harika bir yer herkese tavsiye ederim
tesettürlü olunca deniz güneş insana sıkıcı geliyor açıkçası
ama karadenizin serin havası harika
biz her anımızı beraber geçirdik ne güzel
bakmak isterseniz albümler bölümünde var balayı resimlerim...
sevgiler:)))
Bana mhafazakar otellerde balayı yapmak pek de mantılı gelmiyor...
Yani bayanların havuzu ayrı erkeklerinki ayrı..
Eee ben eşimle birarada olamayacaksam ne anladım balayından...
Normal otellerde 100 tlye konaklayabilecekken bu tür otellerde 200 istenmesi bana bu işi ticarete döktükleri izlenimini veriyor...
Giyin haşemanızı her otel her pansiyon her deniz her koy sizin için balayı olsun...
kapalı bayanlara tavsiye edeceğim balayı yeri yalova termal oteller orman içinde iki kişilik özel karı koca havuzları var yemyeşil doğa sakin rahat huzurlu ben beğeniyorum orayı her yıl tatıle gıderız oraya ama evlenınce balayına oraya gitmem cunku her yıl gittiğim yer de ondan ama hiç gitmeyen balayı ıcın uygun yer arayan kapalı arkadaslara tavsiye ederim bi arastırmak ta fayda var karar vermek size kalmiş görün derim araştırın
merhaba kızlar ben 4 temmuz 2004 te evlendim
balayı içinde trabzon uzungöle gittik harika bir yer herkese tavsiye ederim
tesettürlü olunca deniz güneş insana sıkıcı geliyor açıkçası
ama karadenizin serin havası harika
biz her anımızı beraber geçirdik ne güzel
bakmak isterseniz albümler bölümünde var balayı resimlerim...
sevgiler:)))
canım linkini atabilir misin bulamadım fotolarını
Ya var mı öyle yerler gerçekten sadece ikimizin gireceği havuzlar olan bir yer hangi otel canım yazar mısın[/QUO
canım yalova termal de bu sözünü ettiğim oteller kocanla tabıkı ıkınız sadece havuza gırebılısınız sıze aıt olcak zaten karı koca havuzu tatıl ıcın gıderken oraya o otelden cıkan cıftları gorup de hep imrenırdım sımdı yaz mevsımı ormanıda harıkadır oranın gezersın kocanla elele ne guzel gazınosuda var kapalılarda gırıyo merek etme acık bende gıtmıstım bahcesı agaclar arasında ahhh ahh sen gıt canım tavsıye ederım eger ıstenbulda yasıyosan ferıbotla yenıkapıdan 2.5 saatte orda olursun denız otobusu veya vapuruda tercıh edebılırsınz boshayallersmile
Ya var mı öyle yerler gerçekten sadece ikimizin gireceği havuzlar olan bir yer hangi otel canım yazar mısın[/QUO
canım yalova termal de bu sözünü ettiğim oteller kocanla tabıkı ıkınız sadece havuza gırebılısınız sıze aıt olcak zaten karı koca havuzu tatıl ıcın gıderken oraya o otelden cıkan cıftları gorup de hep imrenırdım sımdı yaz mevsımı ormanıda harıkadır oranın gezersın kocanla elele ne guzel gazınosuda var kapalılarda gırıyo merek etme acık bende gıtmıstım bahcesı agaclar arasında ahhh ahh sen gıt canım tavsıye ederım eger ıstenbulda yasıyosan ferıbotla yenıkapıdan 2.5 saatte orda olursun denız otobusu veya vapuruda tercıh edebılırsınz boshayallersmile
canım otelin ismi nedir ?
bnm 4 temmuz düğünüm. fethiyede villa kiraladık. 5 gün kalıcaz. inş. güzel geçicek =)) ...
teşekkür ederim =))
günlük 100 tl
hiç bişey ve harika bi yer.
tavsiye ederim.
araştırın, araştırmadan karar vermeyin derim ...
canım otelin ismi nedir ?
çamlık otel baskalarıda var orda seçenek cok bi arastır bı dusunun karar ıkınızın :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?