Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

arkadaşlar benim düğünümde 18 temmuzda. şah in paradise çok hoş bi tatil köyü biz tatillerde oraya gittiğimiz için balayında gitmek istemedim tek sorun odalar çok lüx değil ama havuzlar dinlenme alanları süper. Biz bera alanyada yer ayırttık 19 temmuzda ordayız inşallah. Caprise de güzel ama çok kalabalık oluyor. karadenizi düşünüyorsanız ve gitmediysenizde tavsiye edebilirim ama uzun göl ve civarı çok uzun vakit geçirmek için sıkıcı gidip dönülmeli. ben trabzonlu olduğum ve sürekli gördüğüm içinde bana öyle geliyor olabilir. artık tercih sizin. bende çok araştırıp zor karar verenlerdenim:)

alanya bera mı yoksa caprice mi???
gitmiş olanlar ya da bilgisi olanlar biraz daha detaylı bilgi lütfeeeennnn.....
karar veremedik....
havuz önemli değil ama onun dışındaki odalar, yeme içme, temizlik gibi konularda hangisini tavsiye edersiniz...

berayı bilmiorum ama annemle caprice gittim çook şık güzel bir otel yemekleri hizmeti servisi herşeyiyle eğlenceleri falanda güzel.tek gıcık olduğum şey havuza kameralı telf almıolardı..ben kışın gittim eminim yazın daha iidir.
Berayıda incelemiştim oda hiç fena gözükmüor.ama caprice merkezi bi yerde olmadığından çevreye çıkıpğ gezme olasılığı yok ancak yürüyüş için falan uygun.

Canım bebek konusunda düşüncelerine katılmıyorum hatta sırf mutlu olmak için bebeği kullananlara da kızıyorum sevmek isteyen her durum ve koşulda sever, onun dışında söylediğin gibi benim nişanlımda seninki gibi beni çok seviyor bundan eminim yanlız kaldığımızda telefonda bunu çok gösteriyo ama benim ailemin yada onun ailesinin yanında göstermiyo bir ara bunu çok ciddi problem haline getirmiştim hep değişiyosun başkaları senin beni sevmediğini düşünecek diyordum o da bana diyordu ki ben seni başkaları görsün diye sevmiyorum sonra baktım gerçekten haklı bana değer veriyo seviyo önemsiyo isterse çok konuşmasın başkalarınnı yanında güzel şeyler söylemesin hissettirmesin bu önemli değil galiba en iyisi huzurlu olmak bir de evlilikten çok şey beklememek abartmamak romantizmi ama eternelscream arkadaşta çok haklı evliliğin ilk yıllarında böyle beklentiler olur çünkü sen o kişi için evleniyorsun her şeyin eşin oluyor artık ilgiyi şevkati sevgiyi sadece ondan bekliyosun inşallah herşey yoluna girer bu arada ben de türbanlıyım ve ve nereye nasıl bir yere gideceğimi bilmiyorum nevşehir kapadokya falan iyi bir seçim olabilir mi sizce yoksa akdenizde egede bir yer mi olsun nişanlım bana bıraktı ama bende bilmiyorum fikirlerinizi paylaşın bende faydalanayım

canım linkini atabilir misin bulamadım fotolarını

çok doğru bir tespit sana katılıyorum ...ben de kapalı bir bayanım ama bu islami otellerin fahiş fiyatlı hizmet vermesine oldukça sinir oluyorum ..biz kapalı baynlar olarak köşe bucak rahat edeceğimiz bir yer ararken bunların bunu fırsat bilip ticarete dökmesine sinir oluyorum ..tam tersine ucuz fiyatlı ve bizi düşünerek hareket eden bir yapıları olsa çok daha ıSLAMiyete uyacak ama maalesef öyle değil ..caprice miş bera ymış kesinlikle gitmem ..oraya verilen paraya yazık resmen israftır bu ...
ben balayında olympos a gittim hiç de sıkıntı çekmedim ..hem de olympos çok fazla uç insanların geldiği bir yer ...valla hiç umursamadım ..haşemamı giydim denizime girdim havuza girdim ...hatta kano bile yaptım :))) denizler sadece belli bir kısım insana ait değilki ..giy haşemanı ülkenin güzelliklerinden sen de faydalan ...

ayrıca bu otellerde eşimle ayrı ayrı havuza denize gireceksem neresi balayı olacakki ...ben havuza da denize de eşimle girmek isterim ..geçen sene de sideye gitmiştik ...kaldığımız otelde tek kapalı bayan bendima ama hiç umursamadım valla ..denize d havuza dagirdim gayet de güzel geçti günlerimiz ...aqua parka bile gittim be ...önemli olan eşinle o vakti güzel geçirmek ...yoksa yemişim berayı da caprice i de ....

kapalı bayanlara tavsiye edeceğim balayı yeri yalova termal oteller orman içinde iki kişilik özel karı koca havuzları var yemyeşil doğa sakin rahat huzurlu ben beğeniyorum orayı her yıl tatıle gıderız oraya ama evlenınce balayına oraya gitmem cunku her yıl gittiğim yer de ondan ama hiç gitmeyen balayı ıcın uygun yer arayan kapalı arkadaslara tavsiye ederim bi arastırmak ta fayda var karar vermek size kalmiş görün derim araştırın

Ya var mı öyle yerler gerçekten sadece ikimizin gireceği havuzlar olan bir yer hangi otel canım yazar mısın

bız bıraz gec gıtmıstık balayımıza ama olsun.

mısıra gıtmıstık bız cok guzeldı kultur gezısı yapmıstık.

ama yurtıcınde kapalı bayanlarım gıdebılecegı alanya bera otel var gıttıgım orasıda cok guzel

havuzlarıyla acık bufesıyle temızlıgıyle ben cok begendım tam kapalılara hıtap eden bır otel.

hıc acık yok ohhhh rahat rahat takıl.....

canım linkini atabilir misin bulamadım fotolarını

bi zahmet linkini atabilirsen seviniriz tatlim

slm arkadaşlar benim düğünümede çok az kaldı temmuzun 4 ünde düğünüm hala balayı için karar vermedik capris çok güzel ama orda havuz filan bayan erkek ayrı diye biliyorum ben o zamanda olmazki bilmiyorumkismile

capris ve bera ya giden arkadaşlar sizce hangisine gitmeli birde bişey sormak istiyorum orda bay bayan havuzları ayrı ise nasıl geçiyorki zaman karışık olarak yokmu bilmiyorumkismile balayında eşimizle aynı havuza giremedikten sonra ne anlamı kaldıki onun :bbo:

merhaba bende caprice gitmiştim balayı için evet guzel 24 saat açık buffe balkonlu denişz manzaralı oda seçin.eşinizle havuza ayrı giriyorsunuz ama saatligii 100 lira olan özel havuz hamam jakuzi olan bir bölüm var eşinle başbaşa girebilirsin gece 12 kadar biz ona gitmiştik bikaç kez.zaten deniz mevsiminde giidyorsun havuza degil denize eşinle beraber çok rahat girebilirsin.tekne turları oluyor.didime otelin önünden minibüs gidiyor tapınak vs var gezebilirsiniz biz öye yapmıştık..
bera şahinn asya clup meltem tatil kötü clup familia bunlarada bakabilirsiniz..

teşekkür ederim =))

günlük 100 tl
hiç bişey ve harika bi yer.
tavsiye ederim.
araştırın, araştırmadan karar vermeyin derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…