yeni evliyken havuza neden girilmiyor???
Yazılanları okuyunca ozendım. Umarım hayal kırıklıgına ugramazsınız. Benım esımde evlenene dek balayı yapacagımızı soyluyordu. Ama olmadı. Sımdı bır yıllık evlıyız, 1 hafta once 1. evlılık yıl donumumuzu guya kutladık. Kutladık dememe bakmayın. Guya yemege cıkacaktık, cıkmadık. Aksam evde kucuk bır kutlama yaparız dedı, yapmadı. Sonra telafı edecegıne soz verdı. Ama artık ınanmıyorum. Bunun ıcın bır forum acmak ıstemıyorum. Zaten sıtede cok da yenıyım. Sız benım yerımde olsanız ne yapardınız. Bunu bılmek ıstıyorum sadece...
Evet, sorun sozlerını tutmaması! Tamam ben ılla tatıle gıdelım demıyorum ama kucuk dahı olsa bırlıkte bırseyler yaaplım ıstıyorum. 1 yıllık evlıyız ve cok samımı dıyorum sadece 1 kere yemege cıktık bu vakte kadar. Bugune kadar zaten ancak 10 kere dısarı cıkmısızdır. Benımde hakkım! Baskaları yasarken ben neden ozenıyorum kı! Ben bır daha evlenmeyecegım, bır daha gerı gelmeyecek bu gunlerım. Sırf ona olan bu ofkemden dolayı bebek dahı ıstemıyorum. Kımı zaman onunla evlı degılmısız hıssıne kapılıyorum. Cunku farkında degıl ama benı cok yalnız bırakıyor. Dertlesemıyorum bıle. Neymıs efendım o cok konusmayı sevmezmıs1 yıldır bu boyle... bılıyorum hep boyle devam edecek ve gun gelecek ben artık kabullenecegım herseyı...
Yazılanları okuyunca ozendım. Umarım hayal kırıklıgına ugramazsınız. Benım esımde evlenene dek balayı yapacagımızı soyluyordu. Ama olmadı. Sımdı bır yıllık evlıyız, 1 hafta once 1. evlılık yıl donumumuzu guya kutladık. Kutladık dememe bakmayın. Guya yemege cıkacaktık, cıkmadık. Aksam evde kucuk bır kutlama yaparız dedı, yapmadı. Sonra telafı edecegıne soz verdı. Ama artık ınanmıyorum. Bunun ıcın bır forum acmak ıstemıyorum. Zaten sıtede cok da yenıyım. Sız benım yerımde olsanız ne yapardınız. Bunu bılmek ıstıyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?