pazarlarda satılan tupperwareler orjinal mi?....cuma günü fındıkzade pazarında 2 ayrı yerde tupperware satıcısına rastlamak mümkün...ürünlerin fiyatlarıda normal ne ucuz ne pahalı tupper katoloğuna bakınca ....
kızlar ben antartika set aldım
umarım iyidir herkes çok methetmiş yanına
peynir dünyası: bütük olandan bende aldım peynir koku bırakmıyomuş aldığım kişide gördüm ona güvenerek aldım ve sararma olmuyo peynirde.
mucize şekerler
şeker kaplar::saklama kabı olarak iyi annem kullanıyo
türkiyem seti:satın aldığım kişi tuz şeker koyuuyo du içine nemlenme olmuyomuş biraz kalın diğer ürünlere göre ondanda memnun.
şek şek:.çok faydalı bulmuyorum ben bişey diyemicem
bi de miksim almak istiyorum:miksimin bütün boylarını aldım.çırpma yaparken kaydırmıyo.tezgaha yapışıyo dışından dolayı.içinde soyulmada olmuyo.daha yeni gerçi ondanda memnunum :))
ama şeker kaplar su seti eko tabak vs ben bunların ne işe yaradığını bilmiyorum
biri anlatırsa çok iyi olur
ben de neyi niçin alacağım için fkir edinmiş olurum
aynen bende almak istiyorum ama nerden..internetten sipariş filan verilmiyormu..nerden bulucaz bu ürünleri satan birini..
siparişleri internetten veremiyor muyuz yada siparişler istediğimiz adrese gelmiyor mu (avon vs. gibi mesela)
sırf bu yüzden üye olmaktan vazgeçeceğim galiba
canım ben satıyorum hangi ürünleri almak istiyorsun hem ben satış maksatlı üye olmadım çeyizimi tamamlamak için girdim bu işe :) %20 indirimli geliyor bana istersen sana da indirimli vereyim ürünlerden.tupperware internet sitesinden istediğin ürünün kodlarını yazman yeterli. Bir tavsiyemde sitedeki fırsat ürünlerini takip etmen .bazı ürünleri 2 haftada 1 katalog fiyatından daha uygun satışa çıkarıyorlar. Ben o fiyat üzerinden de % 20 indirimli alıyorum.baya bişi aldım kendime :)
güzelim ben 2 tane mama kaşıpı istiyorum hani şu çatalıyla takım olan yeşil renk olan varya ondan..ama çatal değil sadece mama kaşığı 2 tane..birde ayran yapmak için şu çalkalama zımpırtısı varya benimki kırıldı bide ondan..hesaplasana nekadar tutuyor
10 kez cekınce cok ırı oluyor buyuk soganlar kalıyor.ben ınternetten almıstım artık sahtemı dıye dusunmeye basladım herkes cok memnun cunku
canım öncelikle merhaba..bende tupperware ürünlerinden çok memnunum..ve danışman oldum..tupper ürünlerini danışman geliş fiyatından yollarım..detyaları konuşuruz..ayrıca sipariş limitine görede güzel hediyelerim olur..
Mama Kaşığım Tupperware - MAMA KAŞIĞIM - ÇOCUK SERİSİ ÜRÜNLERİ - ÇOCUK SERİSİ - ÜRÜNLER - Ürünler %20 indirimli 8,00 TL
10,00TL
Şek Şek Tupperware - ŞEK ŞEK - SİHİRLİ SERİ ÜRÜNLERİ - SİHİRLİ SERİ - ÜRÜNLER - Ürünler %20 indirimli 20,00 TL
25,00 TL
canım merhaba 500 ml eko şişelerin katalog fiyatı 20 tl %20 inidirimli sana 16tl olur.bu bize geliş fiyatı..o dediğin mama kaşığıda çatalla beraber satılıyor..oda 20 tl sana ikisi 16 tl olur..bebişin mi var senin:)))
Eki Görüntüle 469445 işte bundan kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?