Tupperware

10 kez cekınce cok ırı oluyor buyuk soganlar kalıyor.ben ınternetten almıstım artık sahtemı dıye dusunmeye basladım herkes cok memnun cunku

pazarlarda satılan tupperwareler orjinal mi?....cuma günü fındıkzade pazarında 2 ayrı yerde tupperware satıcısına rastlamak mümkün...ürünlerin fiyatlarıda normal ne ucuz ne pahalı tupper katoloğuna bakınca ....

kızlar ben antartika set aldım
umarım iyidir herkes çok methetmiş yanına
peynir dünyası
mucize şekerler
şeker kaplar
türkiyem seti
şek şek
bi de miksim almak istiyorum

ama şeker kaplar su seti eko tabak vs ben bunların ne işe yaradığını bilmiyorum
biri anlatırsa çok iyi olur
ben de neyi niçin alacağım için fkir edinmiş olurum

yükseksipariş verince satıcılara harika hediyeler geliyo.satıcılar bunları alıyo pazardada geliş fiyatına satıyo o yüzden.tanıdığın varsa satıcılarakatalog fiyatından %20 indrmli geliyo

su seti modelin adı.aldığım ürünlerden sonra bana hediye olarak ekmekliğini verdiler.ama gidip o ürünü almam.şeffaf biraz
eko olanda yine isim onunda süzgeçlisi ve sürahileri var.sürahi koku yapmıyo suda gayet güzl memnunum yani

siparişleri internetten veremiyor muyuz yada siparişler istediğimiz adrese gelmiyor mu (avon vs. gibi mesela)
sırf bu yüzden üye olmaktan vazgeçeceğim galiba

aynen bende almak istiyorum ama nerden..internetten sipariş filan verilmiyormu..nerden bulucaz bu ürünleri satan birini..

aynen bende almak istiyorum ama nerden..internetten sipariş filan verilmiyormu..nerden bulucaz bu ürünleri satan birini..

canım ben satıyorum hangi ürünleri almak istiyorsun hem ben satış maksatlı üye olmadım çeyizimi tamamlamak için girdim bu işe :) %20 indirimli geliyor bana istersen sana da indirimli vereyim ürünlerden.tupperware internet sitesinden istediğin ürünün kodlarını yazman yeterli. bir tavsiyemde sitedeki fırsat ürünlerini takip etmen .bazı ürünleri 2 haftada 1 katalog fiyatından daha uygun satışa çıkarıyorlar. ben o fiyat üzerinden de % 20 indirimli alıyorum.baya bişi aldım kendime :)

siparişleri internetten veremiyor muyuz yada siparişler istediğimiz adrese gelmiyor mu (avon vs. gibi mesela)
sırf bu yüzden üye olmaktan vazgeçeceğim galiba

canım ben satıyorum hangi ürünleri almak istiyorsun hem ben satış maksatlı üye olmadım çeyizimi tamamlamak için girdim bu işe :) %20 indirimli geliyor bana istersen sana da indirimli vereyim ürünlerden.tupperware internet sitesinden istediğin ürünün kodlarını yazman yeterli. bir tavsiyemde sitedeki fırsat ürünlerini takip etmen .bazı ürünleri 2 haftada 1 katalog fiyatından daha uygun satışa çıkarıyorlar. ben o fiyat üzerinden de % 20 indirimli alıyorum.baya bişi aldım kendime :)

güzelim ben 2 tane mama kaşıpı istiyorum hani şu çatalıyla takım olan yeşil renk olan varya ondan..ama çatal değil sadece mama kaşığı 2 tane..birde ayran yapmak için şu çalkalama zımpırtısı varya benimki kırıldı bide ondan..hesaplasana nekadar tutuyor

merve56 kullanıcısından alıntı

kızlar ben antartika set aldım
umarım iyidir herkes çok methetmiş yanına
peynir dünyası: bütük olandan bende aldım peynir koku bırakmıyomuş aldığım kişide gördüm ona güvenerek aldım ve sararma olmuyo peynirde.
mucize şekerler
şeker kaplar::saklama kabı olarak iyi annem kullanıyo
türkiyem seti:satın aldığım kişi tuz şeker koyuuyo du içine nemlenme olmuyomuş biraz kalın diğer ürünlere göre ondanda memnun.
şek şek:.çok faydalı bulmuyorum ben bişey diyemicem
bi de miksim almak istiyorum:miksimin bütün boylarını aldım.çırpma yaparken kaydırmıyo.tezgaha yapışıyo dışından dolayı.içinde soyulmada olmuyo.daha yeni gerçi ondanda memnunum :))

ama şeker kaplar su seti eko tabak vs ben bunların ne işe yaradığını bilmiyorum
biri anlatırsa çok iyi olur
ben de neyi niçin alacağım için fkir edinmiş olurum

su seti modelin adı.aldığım ürünlerden sonra bana hediye olarak ekmekliğini verdiler.ama gidip o ürünü almam.şeffaf biraz
eko olanda yine isim onunda süzgeçlisi ve sürahileri var.sürahi koku yapmıyo suda gayet güzl memnunum yani [/QUOTE]

sağol canım cevabın için demek şek şek iyi değil o kadar

Son düzenleme:

Mama Kaşığım http://www.tupperware.com.tr/xchg/tr/hs.xsl/770.html %20 indirimli 8,00 TL
10,00TL

Şek Şek http://www.tupperware.com.tr/xchg/tr/hs.xsl/823.html %20 indirimli 20,00 TL
25,00 TL

Son düzenleme:

yalnız benim istediğim mama kaşıkları bu değil..bundan ben almıştım zaten..mama kaşığı yeşil renkti..hatta aynı renkten çatalda vardı..böyle eğimli bişey..kaşıklarını kaybettim çatalları duryorda..o yüzden bu kaşıklardan almak istiyorum..ama bu resimdekinden değil..

ayran yapmak için istediğimde bu resimdekinden değil..daha uzun büyük bişeydi..resimlerine bakayımda netten bulursam ekliyim..

birde bu şişelerin küçüklerinden varmı acaba ? yani 500 ml.olan galiba ...bende büyüklerinden varda küçüklerinden yok..zamanında almıştım büyüklerinden ama çocuklar olunca küçükler daha çok işimi görecek gibi geliyor ..küçüklerine ne kadar diyorsunuz arkadaşlar

Son düzenleme:
yalnız şu ayran yapmak için istediğim zımpırtıyı bulamadım..adı ne acaba bilsem arattırcamda adını bilmiyorum..uzun bişey işte linle çalkalıyorsun şu şekşek denilene çok benziyor..ondan var bende ama nüyüğünü istiyorum ince uzun bişey...

evet canım ikiz bebeklerim var..peki ben alıyım desem nasıl olacak para konusu havale filanmı yapıcaz

yada kredi kartıylamı yada kapıda ödememi nasıl oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…