• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

Almanyada sagliga ve insan haklarina verilen deger, önem, güvenlik malumunuzdur. Tupperware burda cok ragbet gören ürünlerdir.
Almanyada 50. yilini kutluyorlar

Tupperware

Bizde Almanya Kölnden Tupperware temin ediyor ve bireysel satisini yapiyoruz ihtiyaci ve istegi olanlara duyurmus olayim.

tupperware_koeln@hotmail.de

bu tupperware ürünlerini almama eşim engel oldu.cam daha sağlıklı,en güzeli taze tüketmek vs... diyerek.şimdi buradaki yorumları okuyunca iyi ki almamışım diye düşündüm:44:

selam arkadaslar ben de gittigidiyordan 47tlye mucize şekerleri aldım. gecen hafta pazartesi gunu havuc rendeleyip koydum bi tanesine. ama bugun actım(tam 8 gun oldu) havuclar ekşimi ve sulanmıstı. acaba neyi yanlıs yaptım. tavsiyesi olan var mı? bir de kırmızı lahanayı daha uzun omuurlu olsun diye sirke-z.yagı-tuz sosuyla karıstııp bi kucuk boy saklama kabına koydum, o da ekşimiş sanki? yaa bosuna mı para verdim bunlara

Yok aslinda yanlis kullanim lahanayi sirke yag ve limonla sosalayarak asitik bir ortam hazirlamissiniz hava almayan kablar icinde yikim olmus curumus yani bu kablara koydugunuz sebze benzeri urunleri dogal haliyle fermente etmeden koyun daha iyi sonuc alacaksiniz ve mutlaka kapagi kapattiktan sonra ucundan azicik acip icinin havasini alin ben de danismanim ve her hafta urun egitimi aliyruz kullanim ve puf noktalar hakkinda sorularinaza elimden geldigince cevap veririm

verdaam bir de benim sorumu cevaplayabilirsen sevinirim. bende de tupperware'nin salata kurutucusu var. boşken dönüyor ama özellikle de marul kurutmak için koyduğumda kesinlikle döndüremiyorum! maydonozda biraz daha iyi ama yine de güç gerektriyor. belli bir hıza ulaşınca aniden tıkanıp duruyor. normalde de böyle mi yoksa benimkinde mi bir sorun var? kullananlar hiç böyle bir şikayet yazmamış. benim kolum çok yoruluyor ve yine de yapamıyorum. işin enteresan yanı boşken güzel dönüyor.

Yok aslinda yanlis kullanim lahanayi sirke yag ve limonla sosalayarak asitik bir ortam hazirlamissiniz hava almayan kablar icinde yikim olmus curumus yani bu kablara koydugunuz sebze benzeri urunleri dogal haliyle fermente etmeden koyun daha iyi sonuc alacaksiniz ve mutlaka kapagi kapattiktan sonra ucundan azicik acip icinin havasini alin ben de danismanim ve her hafta urun egitimi aliyruz kullanim ve puf noktalar hakkinda sorularinaza elimden geldigince cevap veririm[/QUOTE

geçen hafta yoğurt yapmak ve hamur mayalamak için miksim 5 lt aldım.Orta kapağını iyice kapattığıma eminim büyük kapağıda kapatıyorum fakat havasını alır almaz geri aynen hava doluyor..normalmi bu aceba..

Merhaba hanımlar
istanbulda oturuyorum bende Tupperware satış Danışmanıyım ürün satışı yapıyorum satın almak isteyenler mesaj atabilir. Bazı aparatları bulaşık makinesinde yıkanamıyor özelliğini kaybediyor çünkü mesela peynir dünyası ürünümüzün havalandırması makineye kesinlikle atılmıyor doğru kullanımda uzun ömürlü oluyor zaten sağlığını düşünen hanımların almasını tavsiye ediyorum

verdaam bir de benim sorumu cevaplayabilirsefn sevinirim. bende de tupperware'nin salata kurutucusu var. boşken dönüyor ama özellikle de marul kurutmak için koyduğumda kesinlikle döndüremiyorum! maydonozda biraz daha iyi ama yine de güç gerektriyor. belli bir hıza ulaşınca aniden tıkanıp duruyor. normalde de böyle mi yoksa benimkinde mi bir sorun var? kullananlar hiç böyle bir şikayet yazmamış. benim kolum çok yoruluyor ve yine de yapamıyorum. işin enteresan yanı boşken güzel dönüyor.

Canim ben hic boyle bir sorunla karsilasmadim ama diger arkadaslara sordum senin icin urunu cok doldurma yarisina kadar felan koy marulu kivircigi oyle dene birde zamanla oluyo bende tupperin superrondosunu kullaniyorum sogan dograrken baslarda zor donuyodu simdi normal sekilde donuyo olmasi gerektigi gibi ama varya harika bir urun kek harcimi bile onda yapiyorum cirpma aparatiyla kopuk kopuk oluyo super cacik menemen maydonoz biber ceviz findik banamisin bemiyo harika bir urun super rondo

verdaam bir de benim sorumu cevaplayabilirsefn sevinirim. bende de tupperware'nin salata kurutucusu var. boşken dönüyor ama özellikle de marul kurutmak için koyduğumda kesinlikle döndüremiyorum! maydonozda biraz daha iyi ama yine de güç gerektriyor. belli bir hıza ulaşınca aniden tıkanıp duruyor. normalde de böyle mi yoksa benimkinde mi bir sorun var? kullananlar hiç böyle bir şikayet yazmamış. benim kolum çok yoruluyor ve yine de yapamıyorum. işin enteresan yanı boşken güzel dönüyor.

Canim ben hic boyle bir sorunla karsilasmadim ama diger arkadaslara sordum senin icin urunu cok doldurma yarisina kadar felan koy marulu kivircigi oyle dene birde zamanla oluyo bende tupperin superrondosunu kullaniyorum sogan dograrken baslarda zor donuyodu simdi normal sekilde donuyo olmasi gerektigi gibi ama varya harika bir urun kek harcimi bile onda yapiyorum cirpma aparatiyla kopuk kopuk oluyo super cacik menemen maydonoz biber ceviz findik banamisin bemiyo harika bir urun super rondo

Yok aslinda yanlis kullanim lahanayi sirke yag ve limonla sosalayarak asitik bir ortam hazirlamissiniz hava almayan kablar icinde yikim olmus curumus yani bu kablara koydugunuz sebze benzeri urunleri dogal haliyle fermente etmeden koyun daha iyi sonuc alacaksiniz ve mutlaka kapagi kapattiktan sonra ucundan azicik acip icinin havasini alin ben de danismanim ve her hafta urun egitimi aliyruz kullanim ve puf noktalar hakkinda sorularinaza elimden geldigince cevap veririm[/QUOTE

geçen hafta yoğurt yapmak ve hamur mayalamak için miksim 5 lt aldım.Orta kapağını iyice kapattığıma eminim büyük kapağıda kapatıyorum fakat havasını alır almaz geri aynen hava doluyor..normalmi bu aceba..

Canim miksim sıkı kapaklidir hava almamasi gerekir normalde bende de var oyle bisey olmadi aldigin arkadasa sor o sana yardimci olur garantili urunler bunlar
bu arada telefondan girdigim icin nete istem disi uc kez msj gonderdim az once kusura bakmayin

çok teşekkür ediyorum ilgin için. ben de marulu genelde azar azar koyuyorum ama yine de çok zor dönüyor. üstelik kurutucuyu bir yıldan daha uzun zamandır kullanıyorum. şimdiye kadar hiç bir değişiklik olmadı. benim de doğrayıcı olarak süper şef ipli var. çok memnunum her şeyde kullanıyorum gerçekten.

ben peynir dünyasının şeffaf olan bölümünü (kapak) bulaşık makinesinde yıkadım! filtresi değişiyor mu?

ben peynir dünyasının şeffaf olan bölümünü (kapak) bulaşık makinesinde yıkadım! filtresi değişiyor mu?
Peynir dunyasi satarken o kapak kisminin asla makineye atilmamasi konusunda uyarmis olmalari lazim satin aldiginiz arkadasla irtibata gecin belki degisim yaptirabilir garantili urunler bunlar tabii ama kullanici hatasi kapsam disidir bir sansinizi deneyin belki degistirirler

Peynir dunyasi satarken o kapak kisminin asla makineye atilmamasi konusunda uyarmis olmalari lazim satin aldiginiz arkadasla irtibata gecin belki degisim yaptirabilir garantili urunler bunlar tabii ama kullanici hatasi kapsam disidir bir sansinizi deneyin belki degistirirler

Arkadaşlar serin serisindeki nem kontrollu kapak ve peynir saklama kabı kapağı aynı filtreye sahip ve her ikiside makineye atılmıyor. Bilginiz olsun.

Hanımlar tupperware 25/26 hafta fırsat ürünleri kampanyasında çok güzel indirimler var linki kopyalıyorum Tupperware - Fırsat Ürünleri
süper şefi ve üç şekerpare çok kullanılıyor ve fiyatları çok uygun. Hatta ben katalog fiyatları üzerinde % 20 indirimli alıyorum. Normalde 85 Tl olan süper şef bu haftaya özel indirimle 73 tl oluyor. Benim yaptıgım %20 indirimle 58.4 TL ye geliyor . KEsinlikle kaçırmayın. Ankara'da oturuyorum.İsteyen arkadaşlarım olursa yardımcı olurum.

Merhaba kızlar,
Ankarada tupperware isteyenler indirimli burayaaaaaaa
Özelden mesaj atın.

Son düzenleme:
kızlar ben de çeyiz yapmaya yeni başlıyorum. çay kaşığım dahi yok şu an :) tupperware ürünlerinden almak istiyorum. başlangıç için neler alayım sizce? bir de etrafımda satış yapan yok kendim üye olup öyle mi alsam diyorum ama kendim dışında satış yapabileceğim kimse de yok etrafımda. sonradan zararlı çıkar mıyım bu durumda?

Almak istediginiz urunler var ise yardımcı olabilirim.

bende ipli super sef aldım hıc memnun kalmadım soganı dogramak ıcın ıpı en az 30 kez cekıyorum sogan sulanıyorda sulanmıyor dedıgı ıcın aldım ama alakası yok 30 kez ıp cekene kadar elımde dograrım daha ıyı.baska benım gıbı bu sorunu yasayan varmı.

bende ipli super sef aldım hıc memnun kalmadım soganı dogramak ıcın ıpı en az 30 kez cekıyorum sogan sulanıyorda sulanmıyor dedıgı ıcın aldım ama alakası yok 30 kez ıp cekene kadar elımde dograrım daha ıyı.baska benım gıbı bu sorunu yasayan varmı.
Aslinda tupperwarein en cok tercih edilen urunu ipli sef neden oyle bir sorun yasadiniz bilemedim 30 kez cek diye bisey yk yani istedigin incelikte dograrsin 30 da olur 10 da yani

Back
X