• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Tupperware ürünlerimizi resimli paylaşalım"

selam arkadaşlar tupperwareye başlamak istiyorum ...

yalnız tam kafama oturtamadım...

bu işi yapan biri varsa bana anlatabilirmi?

bide ben üye olmadan eğitimlerine giidp ortamı işi tanıyabilir miyim?

istanbul avupa yakasında oturuyorum nerelerde ürün eğitimleri oluyor?

merhaba ben danışmanım istersen sana yardımcı olabilirim

merhaba hanımlar tupperware alıdım bu sıralar...
eko 3 lü kaptan aldım. hem kendime hem anneme.. nohutu iki saat öncesinden ılık suya koyup agzını kapatınca.. 1 gün öncesinden koymuş giib oluyormussun.. hamur mayalamada kulanılıyormuşş.. güya hamuru koyup agzını kapattıgında.. hamur mayalandıgı zaman gaz sıkışmasıyla kapagını atıyormuş güya ama öyle olmamış bu nkdr dogru bilmiyorum.. benim asıl amacım hem yemeklerimi saklamak hemdeee salata yapıp uzun süre yemek.. arkadaşım salatayı 15 gün saklıyormuş içinde.. yazın kavun karpuz dogramaktan sıkıldıgımdan buna koymayı düşünüyorum... hiç bşy olmuyormuşi taze gibi saklıyormussun...

antartika 4 lü set aldım.. kahvaltılık olarak düşünerek aldım buzluk içinde kulanılıyor...aslında peynir dünyasını alcaktım ama kapaklı saklma kablarıda aynı işi gördügünden ve çok amaçlı oldugundan ondan vazgectim...

damla serisi indirime girince alcam..(eko setten memnun kalırsam almayabilirimm)

bide süper şef alcam rondo olan...blendır setim var ama kulanmaya üşeniyorum bu çok pratik geldi bana:)

bunlar bana yeterrr ..en memnun kalınan ürünlerde bunlar diye duydum:)fazla abartmamak lazım bunlar bana yeterliii bakalımmm yeni ve faklı gerekli olan ürünler çıkarırlarsa alabilirm yine:) keşke biraz daha uygun olsa fiyatları:)

Tupperware çok güzel ama pahalı ya ben alamam şahsen .ama almak isterdim biraz ucuz yapınya :43::43::43::43:

Tupperware çok güzel ama pahalı ya ben alamam şahsen .ama almak isterdim biraz ucuz yapınya :43::43::43::43:

aslında herparçasını almaya gerek yok bennnn 3 lü büyük boy set aldım.. kahvaltı için set aldım... bunlar yeter bence... param oldukca mantıklı olanlardan almaya devam etcem:)mesela 3 lü büyük boy set ile kahvaltılıklara toplam 100 tl verdimmm...işlevlerini düşününce çok para deil.. okdr çok peynir zeytin çökelek gibi şeyler hemen bozuluyor... hep atıyordum içim gidiyordu.. sebzeleri alıyordum salata yapmak için ama 1 hafta sonunda hepsi kötü olmuş oluyordu...
mantıklı ve işini görecek şeyleri alırsan inan karın bile oluyor..

ben sadece yagdanligini kullaniyorum.. annemde bir cok urunu var..

gecen yaz turkiyedeyken siparis etmisti annem alip gelmistim..

saklama kabi olarak ne kadar sagliklidir ama bu urunler ya :26::26:

sonucta pilastik degil mi ?? ben cam kap kullaniyorum yemegim falan arttigi zaman..

slm kızlarrrr
daha önce de sölemiş olabilirim peynir dünyasını 3-4 yıldır kullanıyorum memnunum
saklama kaplarını kullanıyorum memnunum
rondo aldım iyi ki almışım çok memnunum

çalışan bi bayan için çok ideal soğanla uğraşmak yok ki benim gözüm fena yanar pahalaı ama değdi yani cacık da yapıyom maydanoz biber herbişeyi kıyıyor süper
soğanı sulandırmıyo böyle işte

ben sadece yagdanligini kullaniyorum.. annemde bir cok urunu var..

gecen yaz turkiyedeyken siparis etmisti annem alip gelmistim..

saklama kabi olarak ne kadar sagliklidir ama bu urunler ya :26::26:

sonucta pilastik degil mi ?? ben cam kap kullaniyorum yemegim falan arttigi zaman..

cnm göz lensinden stentin malzemelerinden yapıldıgı için pahalı...görüntülerini begenmiyorum damla serisi haricindekileri.. ama işlevleri önemli sonucta servis için kulanmıyorum.. cam kaplara salata yaptım koydum agzı sıkı olmasına ragmen sogan turp kokusunu buzdolabına verdi..mantı yapmıştım fazla oldu yine cam kaplara koydum ertesi gün yogurdu kurumuş oldu..ve dolap sarımsak koktu....
bunlar için çok mantıklı bence:)
en önemlisi çalışan bayanlara bulunmaz hint kumaşı:)

$317858_110977435683524_100003138052998_62407_1178847061_n.jpg$396072_104920082963982_100003379721047_25228_959734477_n.jpg$317858_110977412350193_100003138052998_62403_430570109_n.jpg$397264_157028231076396_100003076610553_236717_1490438903_n.jpg$397338_140547502728812_958478703_n.jpg$400165_193437970754375_100002645216751_318327_1343967709_n.jpg$422608_258953320857435_100002283081795_579298_1049859273_n.jpg

ben baya bi abarttım yaklaşık 1.500 tl felan oldu ...

size bi konuda danışmak istiyorum.süper şefin hem büyüğü hem küçüğü var hangisi daha kullanışlı büyüğü 700ml küçüğünü bilmiyorum.amacım soğan doğramak küçük olan kaç soğan doğrayabiliyor bilgilendirirseniz sevinirim.

size bi konuda danışmak istiyorum.süper şefin hem büyüğü hem küçüğü var hangisi daha kullanışlı büyüğü 700ml küçüğünü bilmiyorum.amacım soğan doğramak küçük olan kaç soğan doğrayabiliyor bilgilendirirseniz sevinirim.

sanırım büyüğünde çırpma aparatı da var canım farkları bu olmalı elinde olan arkadaşlar daha iyi bilgi verirlerse ben de aydınlanırım :34:

super sef II yani 700 ml olan cok daha kullanisli cirpma aparatinin olmasida ayri bir avantaj .super sefte 1 tane sogan ancak sigiyorken digerinde domatesini soganini koyup kisa surede ezme bile yapabilirsin,cacik yapabilirsin :)

Eklentiler

• $fggttttuppp.jpg
    $fggttttuppp.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 456
  • $ttttuupppp.jpg
    $ttttuupppp.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 720
  • $tttty.jpg
    $tttty.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 344
  • $tttuı.jpg
    $tttuı.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 396
  • $tttuıb.jpg
    $tttuıb.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 321
  • $tttuuuıı.jpg
    $tttuuuıı.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 494
  • $tupppırtt.jpg
    $tupppırtt.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 575
  • $tuuper.jpg
    $tuuper.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 271
Ben istanbuldayim yardimci olabilirim. Baska ildeysen sana yakin uyelerin numaralarini verebilii
Rim;))

bende istanbuldayım

eko kaplar eko tabaklar balıklı su serisi felan aldım onu çok öncelleri yazmıştım 3 tanede antartikam var ama alacaklarım bitmedi

bana satış fiyatlarını söylermisin eve gidince alacaklarım listesinden sana msj atabilirim

Tc no istenmesinin sebebi uyelik islemleri icin gerekli oldugu icin bende danismanim ve bende verdim tabii internet uzerinden bilmediginiz kisilere vermeyin yanii
tupperware urunleri ve kullanimi hatta temin edilmesi konusunda yardimci olarabilirim ilgilenen arkadaslara duyurulur
kullandim urunler
cok amacli surahi :ayran gibi icecekler icin
şeksek borek harci kremsanti artan sut gibi seylere kullaniyorum
minimiks bazen zeytin bazende bebegimin mama kasesi tutma yeri oldugu icin rahat oluyor
sihirli ve yildiz rende super ince kalin julyen toz ne sekil isterseniz rendeleyin dilimleyin memnun oldugum bir urun
buyuk kucuk yagdanliklar zeytin yagi ve sivi yag icin
su set turkiye orta boyda peynir ,buyukte bebe buskivisi kucukte bebegim icin atistirmalik cantama koyuyorum
ozel kare narcicegi renk salcami koyuyorum
ozel dikdortgen bazen kasar peynir bazen poset caylari
antartikalar dondurucu icin
tiniminiler meyve sebze icin
eco bardaklar ve tabaklar artanlarim icin
yildiz kap her amacla
maksi miks hamur yogurt salatalar icin
super rondo elim ayagim vazgecilmezim kek harcimi cacigimi onda yapiyorum super yani
eco matara eco sise mendil kutusu pembe istiridye mama kutusu
minik kablarda esim vitaminlerini aminoasitlerini koyuyor
bunlarda benim severek kullandiklarimdanbazilari

,kullanabilirsin bender salça saklıyorum yogurt saklıyorum bii şey olmuyo

Antartikalalar donduru icin ozel tabanikalin ve ani isi degisimlerinde gidayi sokluyor ve saglikli dondurma + saklama sagliyor ayrica normal saklama olarakta kullanabilirsiniz benbazen toz mamalar koyuyorum bebegim icin salcagibi leke veten gidalar icin pk ideal degil cunku silikon oldugu icin lekelenmeye musait salcalarinizi ozel kare yada tekparmaklarda,su turkiye ve siyah,mucize seride saklayabilirsiniz
bende danismanim toplantilarda lekelenme sorunlari dile getiriliyor onun icin paylasmak istedim isteyen arkadaslara her konuda yardici olabilirim

pazarlarda satılan tupperwareler orjinal mi?....cuma günü fındıkzade pazarında 2 ayrı yerde tupperware satıcısına rastlamak mümkün...ürünlerin fiyatlarıda normal ne ucuz ne pahalı tupper katoloğuna bakınca ....

Back