• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Tupperware ürünlerimizi resimli paylaşalım"

Eki Görüntüle 253468

Bunu ve bir büyük boyunu kullanıyorum, büyük boyunda mercimek köftesi yoğuruyorum, kapağını kapatıp salata karıştırıyorum. Orta boyunda da bakliyatlarımı ıslatıyorum, geceden ıslatmama gerek kalmıyor, kısa sürede pişmeye hazır hale geliyor.

Bunun dışında derin dondurucu antartika serisini, kalan yemekleri saklamak için şeker kapları, mikrodalga için microstarı ve soğan vs. doğramak için ipli şef ve süper rondoyu kullanıyorum. Bana göre gerçekten hayatı kolaylaştıran ürünler...

canım yorumların için sağol.
bende bunun en büyük boyunu aldım çeyizim için.elime geldiğinde baya büyük geldi hani ben bu kadar şeyde ne yapacağım falan diye düşünüyordum ama sonradan anladım ki hamur mayalamak için falan çok ideal,zaten özelliklede bunun için almıştım.
sonradanda 1,4 olanından aldım oda elimin altında olsun bakliyat ıslamak için diye.
sana bişiy sormak istiyorum.acil kuru fasülye nohut ıslayacağımız zaman nasıl yapıyoruz bilgi verir misin...

canım yorumların için sağol.
bende bunun en büyük boyunu aldım çeyizim için.elime geldiğinde baya büyük geldi hani ben bu kadar şeyde ne yapacağım falan diye düşünüyordum ama sonradan anladım ki hamur mayalamak için falan çok ideal,zaten özelliklede bunun için almıştım.
sonradanda 1,4 olanından aldım oda elimin altında olsun bakliyat ıslamak için diye.
sana bişiy sormak istiyorum.acil kuru fasülye nohut ıslayacağımız zaman nasıl yapıyoruz bilgi verir misin...

Canım, ben kaynar su koyuyorum 2 saat kadar bekletiyorum ondan sonra pişiriyorum. Önceleri ben de 2 saatte olmaz diye düşünüyordum ama gerçekten de oluyor. Bir de tabii cinsine bağlı olabilir fasulyenin ama şimdiye kadar inatçı, pişmeyenle karşılaşmadım.

Canım, ben kaynar su koyuyorum 2 saat kadar bekletiyorum ondan sonra pişiriyorum. Önceleri ben de 2 saatte olmaz diye düşünüyordum ama gerçekten de oluyor. Bir de tabii cinsine bağlı olabilir fasulyenin ama şimdiye kadar inatçı, pişmeyenle karşılaşmadım.

kaynar suyu koyduktan sonra ağzını kapatıyor muyuz canım...

kızlarr slm
bende 4 yıllık evliyim ve çeyizime tupper almıştım zevkle kullanıyorum.kısa zamanda resim eklerim inş.
ben şu soğan doğracıyı almak istiyom kullananlardan yorum istiyorum soğanın suyunu çıkarmıyor ve eldeki gibi mi oluyor.

ben peynirliğinden çok memnunum bu arada peynirden ziyade pasta koyuyom ona süper oluyor.

kızlarr slm
bende 4 yıllık evliyim ve çeyizime tupper almıştım zevkle kullanıyorum.kısa zamanda resim eklerim inş.
Ben şu soğan doğracıyı almak istiyom kullananlardan yorum istiyorum soğanın suyunu çıkarmıyor ve eldeki gibi mi oluyor.

Ben peynirliğinden çok memnunum bu arada peynirden ziyade pasta koyuyom ona süper oluyor.

canım bizde peynirlik siparişi verdik ,bugün yarın gelir.onu peynir için kullanırken yapmamaız gereken özel bişiy var mı?bazıları yanlış kullanımdan dolayı çok şikayetçi...

kaynar suyu koyduktan sonra ağzını kapatıyor muyuz canım...

Evet canım, ağzını kapatıyoruz...

kızlarr slm
ben şu soğan doğracıyı almak istiyom kullananlardan yorum istiyorum soğanın suyunu çıkarmıyor ve eldeki gibi mi oluyor.

ben peynirliğinden çok memnunum bu arada peynirden ziyade pasta koyuyom ona süper oluyor.

Ben kullanıyorum canım, soğanların suyu hiç çıkmıyor. Çok soğan yapacaksam tupperwarein süper rondosunu, sadece bir yemeklik yapacaksam mini şefi kullanıyorum.

ablama aldık gg dan yeni, şimdi geçti elime...

miksim 3 lt ama gayet iyi büyüklüğü...

$8503.webp

$8600.webp

peynir dünyası orta boy .

$8634.webp

$8801.webp

Son düzenleme:
kızlar nereye üye oluyosunuzki indirimli alabilmek için.benim çevremde hiç kullanan yok sizin tavsiyelerinizle bişiler almak istiyorum tabikisi bide uygun

hatunlar :16:
ben bir tupper canavarının kızıyım :9:
annem tuppersız yapamaz, benim çeyizime de bir sürü şey aldıı tabi, birkaç aya kadar evleniyorum nihayet
ve nihayet kullanabileceğim ben de :10:
(bu arada annem yani kayınvalidem olan annem diyecek ki, bu kız çeyiz diye bir kamyon plastik mi getirdi şimdi :97: ben en iyisi bir ara bir katalog göstereyim de ucuz dandik plastik olmadığını görsün :60:)
ah ne paralarım gitti onlara aahhh :35:
ammaaaa onlarsız ben de yapamayacağımı biliyorum
kullanan bilir, kullanmayı bilirseniz mucize gibi olan kapları var
ben de yarın başlayayım o vakit evde kullandıklarımızdan, onların ne işe yaradığını biliyorum çünkü
hımmm hangisinden başlasam...
maksim miksim taksim, üç şekerler, beş şekerler, tek parmaklar, on parmak daktilolar, kristalinler, mutfak canavarları, prenses taçları, büyüklü küçüklü zeytinyağlıklar, şekşekler, mini şefler, koca şefler, vazgeçilmez yeşil sürahiler, kılıç keskinliğinde acayip ergonomik bıçak setleri, dış tasarımlarına aşık olunası kurabiye kapları, bildiğim en eski ve en köklü tupper hatta tupperların atababası antartikalarr..... :37::37:
ay bayılazaamm neyse yavaş yavaş eklerim ben artıkın,

bu arada artık eve de benim çeyize de tamamladığımız için artık üyeliği bıraktı annem, uğraşmıyor
ama tek tük lazım olan birşey olduğunda veya yakınlarımızdan isteyen olursa dittididiyor dan alıyoruz
acayip ucuz oluyo bazı kişilerde, hatta :53: böyle kalıyoruz :)))
aklınızda bulunsun :71:

veee Yazmalımm uzun zamandan sonra seni tekrar gördüğüme sevindim, acayip doğru bi topic açmışsın, Lahanaa sana da selam olsun :34::34:

ben tam bir tupperware canavarıyım..:)

bir bazanın altı dolu bekliyor..evlendikten sonra tek tek anlatırım inşallah:)

bana en kullanışlı gelen su serisi dedikleri takım...kuru yiyecek ve sebze herşeyde kullanılabiliyor..

he buzdolabında hem dışarıda..$su serisi set olarak.webp

şimdiii bismillah deyip başlayayım

şeker kaplar 4lü
azıcık kalan yemektir, sostur, sarmısaklı yoğurttur, ezilmiş ceviz fındıktır, aklınıza gelebilecek herşeyi koyuyoruz
ama genelde küçük kristalinlerle dönüşümlü olarak kahvaltılıklar için kullanıyoruz, peynir çeşitleri, zeytin, reçel, helva vs gibi 6-7 tanesi kahvaltılıklar için yeterli oluyor
$images.webp

mucize şekerler
kalan yemekler için ideal kaplar bunlar, sebze meyve için de aynı şekilde
kalan kurabiye hamur işi azsa eğer bunlarda da saklayabiliyoruz
$mucize şekerler.webp

antartikalar
zaten doğaları gereği genelde dondurucu için kullanıyoruz ama normal dolapta da kiler dolabında da işe yarıyor
küçüklerine 1er porsiyonluk pişirilmiş hazır yemekleri koyabiliyoruz, acil durumda bir veya iki tane çıkarıp ısıtıp taze yemek gibi kulalnılabiliyor
veya en büyük boyuna rulo olarak sarılmış avcı böreklerinden veya benzer böreklerden yapıp aralarına buzdolabı poşeti koyarak 3-4 sıra halinde diziyoruz, acil misafir gelince hop çıkarıp tepsiye atıyoruz, fırında pişmesi kalıyor
ara boylarına da istediğinizi koyabilirsiniz
$anttt.webp$ant.webp$antt.webp

neyse şimdilik yeter sonra devam ederim hatunlar :16:

gasolina valla ne işe yaradıklarını anlatamakla çok iyi ediyorsun bende üye oldum kit çantam bu hafta içi gelecek bakalım bende çeyizime felan almayı düşünüyorum ne işe yaradıklarını bilirsem daha iyi olur çok saol bu topikte sana çok ihtiyaç var :90:

gasolina valla ne işe yaradıklarını anlatamakla çok iyi ediyorsun bende üye oldum kit çantam bu hafta içi gelecek bakalım bende çeyizime felan almayı düşünüyorum ne işe yaradıklarını bilirsem daha iyi olur çok saol bu topikte sana çok ihtiyaç var :90:

canım ne demek, fırsat buldukça eklerim ben, sen de güle güle kullanırsın inş. :16:

annem tuppersız yapamaz, benim çeyizime de bir sürü şey aldıı tabi, birkaç aya kadar evleniyorum nihayet
(bu arada annem yani kayınvalidem olan annem diyecek ki, bu kız çeyiz diye bir kamyon plastik mi getirdi şimdi :97: ben en iyisi bir ara bir katalog göstereyim de ucuz dandik plastik olmadığını görsün :60:)
ben de yarın başlayayım o vakit evde kullandıklarımızdan, onların ne işe yaradığını biliyorum çünkü
maksim miksim taksim, üç şekerler, beş şekerler, tek parmaklar, on parmak daktilolar, kristalinler, mutfak canavarları, prenses taçları, büyüklü küçüklü zeytinyağlıklar, şekşekler, mini şefler, koca şefler, vazgeçilmez yeşil sürahiler, kılıç keskinliğinde acayip ergonomik bıçak setleri, dış tasarımlarına aşık olunası kurabiye kapları, bildiğim en eski ve en köklü tupper hatta tupperların atababası antartikalarr..... :37::37:

bu arada artık eve de benim çeyize de tamamladığımız için artık üyeliği bıraktı annem, uğraşmıyor
ama tek tük lazım olan birşey olduğunda veya yakınlarımızdan isteyen olursa dittididiyor dan alıyoruz

veee Yazmalımm uzun zamandan sonra seni tekrar gördüğüme sevindim, acayip doğru bi topic açmışsın, Lahanaa sana da selam olsun :34::34:

heryerde karşılaşır olduk artık...
yeniden sanada selam olsun tatlım:54:
çok iyi olmuş bu konuya el atman ,senin gibi arkadaşlara ihti,yacımız var...

Bende bundan iki tane var . Birinde zeytin diğrerinde turşu saklıyorum. Çok rahat tavsiye ederim.Eki Görüntüle 263047

bunları hiç anlayamamışımdır ne işe yararlar...

ben tam bir tupperware canavarıyım..:)

bir bazanın altı dolu bekliyor..evlendikten sonra tek tek anlatırım inşallah:)

bana en kullanışlı gelen su serisi dedikleri takım...kuru yiyecek ve sebze herşeyde kullanılabiliyor..

he buzdolabında hem dışarıda..Eki Görüntüle 263049

süper ya bende imkanım olsa tüm katalogu isterdim tek tük bişiyler dışında.
bu setin büyük boyuna un şeker falan koymuştu bir kadın bayıldım...

şimdiii bismillah deyip başlayayım

şeker kaplar 4lü
azıcık kalan yemektir, sostur, sarmısaklı yoğurttur, ezilmiş ceviz fındıktır, aklınıza gelebilecek herşeyi koyuyoruz
ama genelde küçük kristalinlerle dönüşümlü olarak kahvaltılıklar için kullanıyoruz, peynir çeşitleri, zeytin, reçel, helva vs gibi 6-7 tanesi kahvaltılıklar için yeterli oluyor
Eki Görüntüle 263173

mucize şekerler
kalan yemekler için ideal kaplar bunlar, sebze meyve için de aynı şekilde
kalan kurabiye hamur işi azsa eğer bunlarda da saklayabiliyoruz
Eki Görüntüle 263172

antartikalar
zaten doğaları gereği genelde dondurucu için kullanıyoruz ama normal dolapta da kiler dolabında da işe yarıyor
küçüklerine 1er porsiyonluk pişirilmiş hazır yemekleri koyabiliyoruz, acil durumda bir veya iki tane çıkarıp ısıtıp taze yemek gibi kulalnılabiliyor
veya en büyük boyuna rulo olarak sarılmış avcı böreklerinden veya benzer böreklerden yapıp aralarına buzdolabı poşeti koyarak 3-4 sıra halinde diziyoruz, acil misafir gelince hop çıkarıp tepsiye atıyoruz, fırında pişmesi kalıyor
ara boylarına da istediğinizi koyabilirsiniz
Eki Görüntüle 263181 Eki Görüntüle 263182 Eki Görüntüle 263183

neyse şimdilik yeter sonra devam ederim hatunlar :16:

gaso harikasın tatlım ya.
bilgiler için çok teşekkürler inna çok makbule geçmiş.
devamını bekliyoruz:82:

heryerde karşılaşır olduk artık...
yeniden sanada selam olsun tatlım:54:
çok iyi olmuş bu konuya el atman ,senin gibi arkadaşlara ihti,yacımız var...

bunları hiç anlayamamışımdır ne işe yararlar...

süper ya bende imkanım olsa tüm katalogu isterdim tek tük bişiyler dışında.
bu setin büyük boyuna un şeker falan koymuştu bir kadın bayıldım...

gaso harikasın tatlım ya.
bilgiler için çok teşekkürler inna çok makbule geçmiş.
devamını bekliyoruz:82:

hahahha evet yepyeni bir topikte tekrar karşılaşmak üzere lahanamm :9::9::9:

gelicek inşallah devamı canım :70:

bu arada o turşuluk-zeytinliği biz de kullanmıyoruz, ama küçük bir aile için turşu da yiyolarsa kullanışlı olabilir,
hani bidona elini daldırmıyosun da, bunun asansör mekanizmasıyla çekiyosun turşuları
ama biraz küçük sanki böyle birşey için, 2 tabaklık turşu anca sığar herhalde :26:

hoşgeldin canımm..

bu güzel paylaşımlarından bol bol faydalanmak dileğiyle :69:

Back