Tupperware için kararsız kaldım lütfen yardımm :(

bunu yapan yani ilk defa böyle oluyor diyen x şehrin dispritörü canım hemde tupper ın kendi sitesinde iletşim bilgisi bile var tupper da iyi kariyer yapmışlardan yani ama garantiye gönderende bildiğin danışman. herkes bir değil bide insanın hamurunda olacak ya onlar dediğin gibi firmanında adını kirletiyor

bence çok pahalı sonuçta plastik ne kadar sağlıklı olduğunu iddia etseler de ben inanamıyorum açıkcası güle güle kullan almışsın artık ama sağlıklı olsun deyince camdan vazgeçemem ben plastiğe karşıyım

merhaba bende tupperdan bikaç bişey almayı düşünüyorum hamur mayalama kabını bilemedim hangisi oluyodu sebzeleri en iyi hangi seri saklar su mu yoksa sera mı

bende bir sürü para harcayarak tupperware aldım sadece peynir kabından memnunum diğerleri için almaya gerek olmadığını düşünüyorum en iyisi mutfakta cam kaplar kullanmak..koku yapmıyor denilen şişeler gayet de koku yapıyor Almanyada yasaklanmıs sanırım zaten cok cok iyi bişey olsa halk arasında satış yapılmaz tıbbi malzeme satan ya da daha iyi yerlerde satışa cıkar diye düşünüyorum

tupperwar ne ki aradaşlar :44:

ay cahiliğimi mahzur görün...

özel kaplar falan mı..?

merhaba bende tupperdan bikaç bişey almayı düşünüyorum hamur mayalama kabını bilemedim hangisi oluyodu sebzeleri en iyi hangi seri saklar su mu yoksa sera mı

sebzeleri en iyi sera saklar ama dikkatli kullanırsanız yani üzerinde ki kullanımlara dikkat ederseniz hamur mayalamayı vs hemen hemen herseyi kullanıyorum bende çeyizimi tupper la düzmüştüm çünkü=)
hamur mayalamayı da tavsiye ederim ben çok memnunum hem saklamada kullanıyorum hem yoğurmada güzelde yougurt mayalanıyor içinde =)

merhaba bende çeyizime bikaç bişey almıştım yağdanlğı, çok amaçlı bezi(bezinden çok memnunum buzdolabını siliyorum müthiş cidden)sürahisini de aldım ama çatlattım attım meğer değişiyomuş. geçen hafta maksi miks 4.7lt liğini aldım mayalama için olan bu sanırım. ve aynen satan arkadaş da sera yı önerdi 4.4 lt liğini aldım da yeşillikler için küçük gibi.bir büyük boyuda var onu da alıyım diyorum siz set halinde mi kullanıyosunuz ?

evet maksi miks mayalamak için. ben set halinde almıştım. yeşilliği temizleyip koyabilirsin öyle daha kolay sığar. ben bazen marulu falan ayıklayıp koyuyorum öyle sıgıyor. yada bazen dolabın sebzeliğine yeşillikleri koyup diğer şeyleri seraya koyuyorum.biberi ve salatalığı bi kere aynı büyük sera ya koymuştum hiç bişey olmadı. üzüm falanda saklıyorum ben içlerinde.

kızlar merhaba tupperware üye olan varmı beni alt üyesi yapabilirmi bende almak istiyorum ama üyelik hakkında bilgim yok üyelik ücreti kargo ücreti vs varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

o kişi benim galiba :) diğer sayfadaki iletine cvp yazmştm yosuncuk ulaşabilirsin bana istrsen

Sanıyorum tupper ürünleri hakkında bilgi sahibisiniz İzninizle bir soru soracağım;
mesela sürahisi iki farklı versiyon var preludio ve eko hangisi daha iyi bulaşık makinasına girebiliyor mu? scıak soğuk kullanım farkı mı var? Biliyorsanız cevaplandırırsanız sevinirim

çok bilmiyorum ama yine de bildiğimi paylaşmak istedim
eko sürahiyi ben kullanıyorum bulaşık makinesinde yıkadım 1 defa bişey olmadı ama genelde zaten su için kullandığımdan makinede yıkama gereği duymadım. preludio sürahinin kapak kısmını dondurduğunuzda daha uzun süre soğuk tutabiliyorsunuz
sıcak tutma konusunu bilmiyorum ama bu sürahi eko ya göre daha özelmiş ve daha soğuk tutma özelliği varmış =)

kızlar ben yıllardır tupperrware kullanıyorum ve geçen hafta üye oldum ürünler hakkında bilgiliyim sorularınızı yanıtlarım...kendime almak için üye oldum ilgilenen arkadaşlara geliş fiyatından veririm özeldem msj atabilirsiniz...eğer çok seviyor ve bütün ürünleri elimde olsun diyorsanız üye olun daha karlı olacaktır. bu hafta üye olanlara eko şişe hediye özelden msj atın ayrıntıları anlatayım...

canım eko sürahi daha güzel çünkü hiçbir şekilde koku yapmıyor.bulask makinasında yıkayabilirsin .ister sıcak ister soguk suda kullanabilirsin

:18::18:kızlar Merhaba bende tupper almak için üyelik yaptim haftalik 250 yapmamiz mi gerekiyor

oğanlarınızın patateslerınızın bozulup bozulmadığını merak edıyorum:)

Yaklaşık 14 yıldır eko sürahi kullanıyoruz. Sürekli bulaşık makinasında yıkanır bana mısın demedi. Geçen gün ters bi hareketle sapı kırıldı değişime göndericez bu aralar. Tavsiye ederim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…