- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
canım işte o yüzden satış danışmanı değil dispritörleri varya başları oluyor sanırım onlarla bağlantı kurmak en iyisi ilgilenmesinde göreyim ararsın şikayet edersin, vardır numaraları internetten bulunur birşekilde. kimsede olmadı diye olmayacağı anlamına gelmiyor bu, en gıcık olduğum satıcı lafı, daha önce böyle bişey hiç olmadı , böyle bir şikayet almadık, banane arkadaşım 10 yıl kırılma çatlama bilmem ne garantisi diyorsan değiştireceksin paşa paşa,üstelik böyle danışmanlar firmanın adınıda kötülüyor.biz hakkımızı ısrarla aramamız lazım.para kolay kazanılmıyor sonuçta.
merhaba bende tupperdan bikaç bişey almayı düşünüyorum hamur mayalama kabını bilemedim hangisi oluyodu sebzeleri en iyi hangi seri saklar su mu yoksa sera mı
sebzeleri en iyi sera saklar ama dikkatli kullanırsanız yani üzerinde ki kullanımlara dikkat ederseniz hamur mayalamayı vs hemen hemen herseyi kullanıyorum bende çeyizimi tupper la düzmüştüm çünkü=)
hamur mayalamayı da tavsiye ederim ben çok memnunum hem saklamada kullanıyorum hem yoğurmada güzelde yougurt mayalanıyor içinde =)
merhaba bende çeyizime bikaç bişey almıştım yağdanlğı, çok amaçlı bezi(bezinden çok memnunum buzdolabını siliyorum müthiş cidden)sürahisini de aldım ama çatlattım attım meğer değişiyomuş. geçen hafta maksi miks 4.7lt liğini aldım mayalama için olan bu sanırım. ve aynen satan arkadaş da sera yı önerdi 4.4 lt liğini aldım da yeşillikler için küçük gibi.bir büyük boyuda var onu da alıyım diyorum siz set halinde mi kullanıyosunuz ?
kızlar merhaba tupperware üye olan varmı beni alt üyesi yapabilirmi bende almak istiyorum ama üyelik hakkında bilgim yok üyelik ücreti kargo ücreti vs varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
o kişi benim galiba :) diğer sayfadaki iletine cvp yazmştm yosuncuk ulaşabilirsin bana istrsen
Sanıyorum tupper ürünleri hakkında bilgi sahibisiniz İzninizle bir soru soracağım;
mesela sürahisi iki farklı versiyon var preludio ve eko hangisi daha iyi bulaşık makinasına girebiliyor mu? scıak soğuk kullanım farkı mı var? Biliyorsanız cevaplandırırsanız sevinirim
Sanıyorum tupper ürünleri hakkında bilgi sahibisiniz İzninizle bir soru soracağım;
mesela sürahisi iki farklı versiyon var preludio ve eko hangisi daha iyi bulaşık makinasına girebiliyor mu? scıak soğuk kullanım farkı mı var? Biliyorsanız cevaplandırırsanız sevinirim
merhaba bende tupperdan bikaç bişey almayı düşünüyorum hamur mayalama kabını bilemedim hangisi oluyodu sebzeleri en iyi hangi seri saklar su mu yoksa sera mı
2 tane de kilee aldım ama bu sefer kullanma talimatını okuyarak..
çünkü patates ve soğanları bir araya koymayın diyordu
ben de öyle yaptım ancak bozuldu mu bozulmadı mı biliyorum
çünkü birine saece patates diğerine sadec soğan koyarak tatile gittim
şuan evimde dğilim onu da eve gidinc göreceğim bakalım..
:18::18:kızlar Merhaba bende tupper almak için üyelik yaptim haftalik 250 yapmamiz mi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?