- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Kullanan Yok mu hiç aranızda bi fikir verin da
merhaba
ben de yaz başında bayağı bi tupper alışverişi yaptım
gerçekten kaliteli ve verdiğim paraya değer diye düşünerek..
ancak bazı ürünleri bence parasını hak etmiyor..
ne dersen
mesela peynir kabından hiç memnun kalmadım,üstelik onların dediği gibi kullandım üstüne bi şey koymadım
bulaşık mak.ne atmadım..ama tek çeşit peynir konulması gerekiyrsa yanlışım o diyebilirim çünkü ben
2 çeşit peynir koydum ve peynirler bozuldu..
çok ilginçtir.yonca kaplarına koyup unuttuğum peynir sapasağlam duruyordu..
ben bir de sera grubundan pek verim alamdım
beilemiycem belki de ben beceremedim.kapağını sıkıca kapattığım halde kapağı hafif açılmış buluyrdm.ve bozuluyrdu yeşillikler.
ama krsitalin set güzel..
su set de güzel hiç hava aldırmıyor..
koyduğum hiç bişey bozulmuyr.
termosundan da aldım ancak pek verim alamadım
belik benim beklentim çoktu
çünkü ben çayı çok sıcak seviyorum ancak parasına göre işlevi yeterli değil bence daha sıcak olmalıydı..
ayrıca kızıma dondurma kalıplarından aldım..
hamr mayalama kabını ise daha hiç kullanmadım.kapağını bi türlü kapatamadm..
işte böyle bence çok fazla da almamk lazım..az olsun ama işe yarasın
şimdki aklım olsa o kadar çok almazdım..
ama yine de ömürlük kullnakasın öyle düşün..
bir tutkunda benim
mutfağım tupper dolu halen eksiklerim var ama =)
bazı ürünler gerçekten çok güzel ama bencede bazıları o parayı haketmiyor.
peynir kabını alıp almama konusunda karasız kalmıstım bir baktım yengem kullanıyor hemde 3 çeşit peyniri birarada koyuyor
kaşarı bile dograyıp bırakıyodu hiç bişey olmuyordu
benim ki öyle değil ama :44:
şeker kaplar ve mini şef kesinlikle favorim
hamur mayalama kabını anneme almıstım cok memnundum içinde saklama bile yapıyordum kapağı kapatırken basta zorlanırsınız ama zamanla oturur.
pembe yada mor olan saklama kaplarım var onlarda şeker serisi sanırım çok memnumum içinde herseyi uzun süre saklayabilirim özellikle maydanoz ve tere yi =)
merhaba cnm,
ben de aynen senin gibi düşünüyorum.sera serisinden hiç memnun değilim..nerde hata yapıyorum bilmiyorum.belki benden kaynaklanıyordur..
bende serayı kullanıyorum üzüm vardı komustum abartıyorsam Allah sorsun haftalarca kaldı dolapta hiç bişey olmadı, iki hafta da maydanoz sakladım içinde.
acaba üzerinde ki hava ayarına mı dikkat etmiyorsunuz bi de maydanozu sera ya koymadan önce peceteye sarıp koyuyorum ben isterseniz bde öyle deneyin
demek ki ben usulünü bilememişim..bi de öyle deniyim bakalım..çok sağol canım.
bende serayı kullanıyorum üzüm vardı komustum abartıyorsam Allah sorsun haftalarca kaldı dolapta hiç bişey olmadı, iki hafta da maydanoz sakladım içinde.
acaba üzerinde ki hava ayarına mı dikkat etmiyorsunuz bi de maydanozu sera ya koymadan önce peceteye sarıp koyuyorum ben isterseniz bde öyle deneyin
bir tutkunda benim
mutfağım tupper dolu halen eksiklerim var ama =)
bazı ürünler gerçekten çok güzel ama bencede bazıları o parayı haketmiyor.
peynir kabını alıp almama konusunda karasız kalmıstım bir baktım yengem kullanıyor hemde 3 çeşit peyniri birarada koyuyor
kaşarı bile dograyıp bırakıyodu hiç bişey olmuyordu
benim ki öyle değil ama :44:
şeker kaplar ve mini şef kesinlikle favorim
hamur mayalama kabını anneme almıstım cok memnundum içinde saklama bile yapıyordum kapağı kapatırken basta zorlanırsınız ama zamanla oturur.
pembe yada mor olan saklama kaplarım var onlarda şeker serisi sanırım çok memnumum içinde herseyi uzun süre saklayabilirim özellikle maydanoz ve tere yi =)
aslında böyle durumlarda satış elemanlarıyla bağlantıya geçmek lazım bence, belki hatalı üretilmiştir ürün, yaşadığınız ilde tupper satan dispritörleri bulun derim.
evet herhangi bir danışmana başvuru yapıldığında garantili olduğu ürünler olduğundan ilgileniyorlar ama ben üşengecim sanırım birde bazı danışmanlar o kadar üçkağıtçı ki garantisi değişimi olan ürünlerde bile aaa ilk defa böyle bir sorun diyerek geçiştirebiliyorlar. kendi yaşadığım bir olay mini şefimin ipi koptu sonra ben danışmanı aradm ve ne yapılacağını sordum çünkü bu ürün garantili bana dedi ki 10 senedir bu işi yapıyorum herkese sordum ilk defa böyle bi sorun çıkmış bende dedim ki bu ürünleri herkes kullanıyor yani bi ip koparan ben miyim bana döndü evet dedi =) ve ben yeni bir mini şef aldım (başka bir danışmandan) sonra da laf arasında şikayetimi anlatırken benden kapağı istedi ve şirkete yollayıp ücretsiz bir şeklide değişimini yaptı
biraz uzattım lafı ama böyle başından atanda var ilgilenende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?