yaa bende 28 martta oldum ameeliyat sol tüpüm alındı 1 boş adet dönemi geçirdim 2.adetin 21.gününde lucrinle başladım tüp bebek tedavisinee..mayıus sonu gibi transfer olacak acaba erken mi o yüzden mi ilkinde tutmadı sende kafam karıstı şimdi....
bebeginin olmasına çok sevindim allah bagışlasın analı babalı büyütmek nasip etsin doktorum bana tüplerimi aldırdıktan sonra tüp bebek yüzde yüz tutar dedi ama bu şekilde istersen bintane yaptır tutmaz dedi okadar çok para harcadıkki tüp bebege artık eşim inanmıyor olacagına yaptırmayacagım diyor çünkü maddi manevi hertürlü çöktük zamana bırakacagız . geçen hafta cuma günü amaliyat oldum bugün adetim başladı bir sorun olurmu bilemiyorum ilaç kullanıyordum bitince mecburenn başladı allaha şükür tüplerimi aldırınca ne agrım kaldı ne sancım kaldı çok iyiyim rabbimden önce saglık istiyorum
selam bu siteyi genelde takip ediyorum sizlerin msjlarını okuyarak kendimi daha iyi hissediyorum çünkü kendi derdimden kişilerle dertleşebiliyorum. benim sorum doktorlar hidroselapenks şüphesi var dediler ultrasonla ameliyat kararı alındı. Şuan beklemedeyim. acaba daha ilerlermi. Birde adetliyken bende çok ağrım var aturamıyorum kalkamıyorum kasım ağrılarım bacaklarıma vuruyo geçen adetimde koyu renk kanamam oldu. sizlerde de böyle oldumu
merhaba arkadaşım.benımde tuplerımde dış gebelıkler netıcesınde hıdrosalpenks oluştu.tuplerımın bağlantısı amelıyatla kesıldı.sonrasında tup bebek denedık ve ılk denemede tuttu.şimdı 14 aylık bır oğlum var çok şukur.allahım ısteyen herkesı versın bu duyguyu tattırsınHerkese merhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun dilerim geçmişte yazan arkadaşlar bebişleri ile beraberdirler şimdi... Tüplerini aldırıp sonraki yaşadıkları ve sonuçları ile bilgi verirse çok sevinirim.. Benimde tüplerim tıkalı ve sıvı varmış Dr alınmadı gerektiğini söyledi ve netten araştırmaya başladım.. Bu durumda kişileri görünce birbirimize bilgi aktarırsak daha iyi oluruz sanki....
Maşallah canım Allah bağışlasın evladını.. Benimde bağlatmak değil alınması gerekiyormuş bende korkuyorum yumurtalıklara zarar veririm diye çünkü yumurta rezervimde düşük malasef hayırlısı inşallah herşey güzel olacakmerhaba arkadaşım.benımde tuplerımde dış gebelıkler netıcesınde hıdrosalpenks oluştu.tuplerımın bağlantısı amelıyatla kesıldı.sonrasında tup bebek denedık ve ılk denemede tuttu.şimdı 14 aylık bır oğlum var çok şukur.allahım ısteyen herkesı versın bu duyguyu tattırsın
canım kımı doktorlar alalım dıyor kımı bağlayalım dıyor.benım doktor bağladı.dedığın gıbı alınınca yumurtalar etkılenıyormuş.bağlatıncada sorun olmuyor demekkı bak benım bebış oldu.hakkında hayırlsı olsun.allah yardımcın olsunMaşallah canım Allah bağışlasın evladını.. Benimde bağlatmak değil alınması gerekiyormuş bende korkuyorum yumurtalıklara zarar veririm diye çünkü yumurta rezervimde düşük malasef hayırlısı inşallah herşey güzel olacak
canım kımı doktorlar alalım dıyor kımı bağlayalım dıyor.benım doktor bağladı.dedığın gıbı alınınca yumurtalar etkılenıyormuş.bağlatıncada sorun olmuyor demekkı bak benım bebış oldu.hakkında hayırlsı olsun.allah yardımcın olsun
Laparaskopi sonucu belli olacak eğer çok fazla yapışılır varsa bağlayacaklar eğer yoksa yumurtalıkları etkilemezmiş Alınacakmış tüplerin durumuna bağlı yanıcanım kımı doktorlar alalım dıyor kımı bağlayalım dıyor.benım doktor bağladı.dedığın gıbı alınınca yumurtalar etkılenıyormuş.bağlatıncada sorun olmuyor demekkı bak benım bebış oldu.hakkında hayırlsı olsun.allah yardımcın olsun
anladım canım.senın tuplere ne oldu pekı.benımkıler dış gebelıkte zarar gordu sonrada hıdrosalpeks oluşmuş malesef.çok zor oluyor başta ınsanın psıkolojısı etkılenıyor ama sonu ıyı olacak ınşallah.moralını bozmaLaparaskopi sonucu belli olacak eğer çok fazla yapışılır varsa bağlayacaklar eğer yoksa yumurtalıkları etkilemezmiş Alınacakmış tüplerin durumuna bağlı yanı
Tıkanıklık ve hidrosalpinks var her ikisinde de ..âmin inşallah Allah. Yardımcımız olsunanladım canım.senın tuplere ne oldu pekı.benımkıler dış gebelıkte zarar gordu sonrada hıdrosalpeks oluşmuş malesef.çok zor oluyor başta ınsanın psıkolojısı etkılenıyor ama sonu ıyı olacak ınşallah.moralını bozma
amın canım.haberdar et banada olurmuTıkanıklık ve hidrosalpinks var her ikisinde de ..âmin inşallah Allah. Yardımcımız olsun
Tabi ki ederim adetimi bekliyorum sonra gün belirlenecek dualarınıza ihtiyacım varamın canım.haberdar et banada olurmu
dualarım senınle.zorlu bır sureç oluyor ozelllıkle psıkolojık yonu.ama sen sonucunun ıyı olacağını duşun ve moralını bozma.sonuçta tup bebek dıye bır yontem var ve bızım gıbı hastaların dollenme sorunu olmadığı ıçın daha kolay oluyor gebe kalmamız.ben ıkıncı bebeğıde ıstıyorum ve dondurulmuşlarımız var.onları kullanmak ıstıyorum.yanı yumurtalarımızda ve spermde bır sorun olmayınca fazla sayıda çıkabılıyor embrıyolar ve dondurulabılıyor.ılkınde olmasa bıle belkı dondurulmuşlarla deneyeceksın.allahım ısteyen herkese bebek duygusunu tattırsınTabi ki ederim adetimi bekliyorum sonra gün belirlenecek dualarınıza ihtiyacım var
Verdiğin moral için teşekkür ederim canım ama malesef benim rezervlerde düşük fsh 16 yani neler yaşayacağımı bilmiyorum Rabbim fazla uğraştırmadan hayırlısıyla nasip eder inşallahdualarım senınle.zorlu bır sureç oluyor ozelllıkle psıkolojık yonu.ama sen sonucunun ıyı olacağını duşun ve moralını bozma.sonuçta tup bebek dıye bır yontem var ve bızım gıbı hastaların dollenme sorunu olmadığı ıçın daha kolay oluyor gebe kalmamız.ben ıkıncı bebeğıde ıstıyorum ve dondurulmuşlarımız var.onları kullanmak ıstıyorum.yanı yumurtalarımızda ve spermde bır sorun olmayınca fazla sayıda çıkabılıyor embrıyolar ve dondurulabılıyor.ılkınde olmasa bıle belkı dondurulmuşlarla deneyeceksın.allahım ısteyen herkese bebek duygusunu tattırsın
canım benım hıç yok değılya.sonuçta yumurtaların var, rahmın var.teknolojı o kadar gelıştıkı.ınan artık çok onemlı sorunları olanların bıle bebışlerıı oluyor.belkı bızler bıraz uğraşıyoruz ama oda bızler ıçın bır sınav.kaç yıllık evlısın ve ne kadar zamandır bebış ıstıyosun canım..merak etttım.Verdiğin moral için teşekkür ederim canım ama malesef benim rezervlerde düşük fsh 16 yani neler yaşayacağımı bilmiyorum Rabbim fazla uğraştırmadan hayırlısıyla nasip eder inşallah
2 Yıldır Evliyim 1 Yıldır istiyorum ama 6 ay denedik olmayınca Dr gittik o zaman işte tahlilde film di falan bu zaman geldik daha hiç denemedik amaliyatını sonra ilk denememiz olacak Ocak ya da Şubat sanırımcanım benım hıç yok değılya.sonuçta yumurtaların var, rahmın var.teknolojı o kadar gelıştıkı.ınan artık çok onemlı sorunları olanların bıle bebışlerıı oluyor.belkı bızler bıraz uğraşıyoruz ama oda bızler ıçın bır sınav.kaç yıllık evlısın ve ne kadar zamandır bebış ıstıyosun canım..merak etttım.
anladım canım.en azından kotu tecrubelerın olmamış çok şukur.ben ıkı kere dış gebelık geçırdım ıkısındede laparoskopıyle amelıyat olmak zorunda kaldım.onlar dahada yıpratıyor canım.sonrada tuplerımın bağlantısı kesıldı.yanı uç amelıyat geçırdım.sonrada tup bebek surecı.allahtan ılkınde tuttu.boyle canım beterın beterı var gerçı.halımıze bınlerce kez şukur.en kısa zamanda bebışıne kavuşman dıleğımleI
2 Yıldır Evliyim 1 Yıldır istiyorum ama 6 ay denedik olmayınca Dr gittik o zaman işte tahlilde film di falan bu zaman geldik daha hiç denemedik amaliyatını sonra ilk denememiz olacak Ocak ya da Şubat sanırım
Aminnnn canım çok şükür sende mutlu sona ulaşmasın Rabbim dermansız dert vermesin dilerim bende ilk dememde kavuşurum hayırlısıyla inşallah. Bugün adetimin ilk günü yarın arayıp söylicem 5 gün sonra amaliyat olabilirim diye muhtemelen ayın 10 da olurum hayırlısıyla. Ameliyattan ne kadar sonra tedavi Başlıyoranladım canım.en azından kotu tecrubelerın olmamış çok şukur.ben ıkı kere dış gebelık geçırdım ıkısındede laparoskopıyle amelıyat olmak zorunda kaldım.onlar dahada yıpratıyor canım.sonrada tuplerımın bağlantısı kesıldı.yanı uç amelıyat geçırdım.sonrada tup bebek surecı.allahtan ılkınde tuttu.boyle canım beterın beterı var gerçı.halımıze bınlerce kez şukur.en kısa zamanda bebışıne kavuşman dıleğımle
canım aklıma geldı. amelıyattada senın tuplerı duzeltebılırler belkı almaya gerek kalmaz kımbılır.ınşallah oyle bırşey olsa.ultrasonda falan bellı oluyormu hıdrosalpenks.rahım fılmınde geçış durumu nasıldı.bır kaç doktora gozukseydın canım.ıyı bır doktora amelıyat olmaya çalış.ben 10 temmuzda amelıyat oldum.ıkıncı adetım 30 ağustosta başladı.ve 30 ağustosta başladık tup bebeğe.15 eylulde transfer oldu.hazıranda bebeğım oldu.Aminnnn canım çok şükür sende mutlu sona ulaşmasın Rabbim dermansız dert vermesin dilerim bende ilk dememde kavuşurum hayırlısıyla inşallah. Bugün adetimin ilk günü yarın arayıp söylicem 5 gün sonra amaliyat olabilirim diye muhtemelen ayın 10 da olurum hayırlısıyla. Ameliyattan ne kadar sonra tedavi Başlıyor