sena81 çok özür dileyerek sormak istiyorum tüplerini aldırdınmı tedavin ne durumda
arkadaşlar hepinize geçmişolsun arkadaşın biri şöyle yazmıştı nasrettin hocanın hikayesini anlatmıştı okadar doğruki benimde 2tüpüm tıkalıydı birde yumurtalıklarda 20 kadar kist oluşmuş ben de 2sene önce açık ameliyat geçirdim sizlerin bu dediğiniz nasıl onu anlayamadım tüplerde negibi sıvı alınacak kadar tüpler ilk defa duydum kusura bakmayın neden oluyormuş bu durum
selam bu siteyi genelde takip ediyorum sizlerin msjlarını okuyarak kendimi daha iyi hissediyorum çünkü kendi derdimden kişilerle dertleşebiliyorum. benim sorum doktorlar hidroselapenks şüphesi var dediler ultrasonla ameliyat kararı alındı. Şuan beklemedeyim. acaba daha ilerlermi. Birde adetliyken bende çok ağrım var aturamıyorum kalkamıyorum kasım ağrılarım bacaklarıma vuruyo geçen adetimde koyu renk kanamam oldu. sizlerde de böyle oldumu
öncelikle geçmiş olsun canım konu başlıgını görünce içim sızladı birden yaklaşık 2 yıl önce bende aldırdım tüplerimi hidrosalpenks vardı tek tüpümde laparaskopi yapacaklardı ben hatalı bir karar alıp ünv. hastanesini seçtim ve ameliyata girdim laparaskopik başlayan ameliyatım açık ameliyat ve iki tüpümün alınmasıyla bitti doktor ileride nasıl olsa oda tıkanır diye almış anlayacagın ögrencilerin elinde deneme tahtası gibi çıktım ameliyattan işin kötüsü yumurtalıklarımada feci hasar verilmişti ameliyatta iyileşmem 1 ay sürdü tüp bebek denedim olmadı.bu yıl tekrar denedim şükür şimdi hamileyim allah nasip ederse bu kez anne olabilecegim sana nacizhane tavsiyem tek doktorun kararıyla girme ameliyata birkaç doktor baksın öyle karar ver birde ünv. hastanelerinde insan saglıgını hiçe sayıp ögrencilere yaptırıyorlar sonra yumurtalıklara hasar verilebiliyor bu tedavimde en yüksek doz ilaç kullanmamıza ragmen 3 tane yumurta ancak çıktı yaşım 29 oysa allah acil şifa versin
benim tüplerimde geçen sene içinde su birikmesi olduğu için bağlandı
o yüzden sizi çok iyi anlıyorum benimde bağlattıktan sonra biraz psikolojim bozulmuştu ya tüp bebekle de hamile kalamasam diye ama şansınız önceye göre dahada artıyor bir de nasip meselesi...
hemen sonraki adetimle yapılan tüp bebek tedavisi başarısız oldu
ve ondan 3 ay sonraki tüp bebek tedavimle hamile kaldım
şu anda 1 aylık benim için dünyalar güzeli olan bir kızım var. allah herkese nasip eder inş.
bilmiyorum acaba hemen tedavi görmem mi etki etti bilmiyorum eğer durumunuz varsa doktorunuzla görüşüp bağlattıktan 2-3 ay sonra başlayın bence tedaviye (tabii doktorunuza danışın)
herkese bol şanslar ....
benim tüplerimde geçen sene içinde su birikmesi olduğu için bağlandı
o yüzden sizi çok iyi anlıyorum benimde bağlattıktan sonra biraz psikolojim bozulmuştu ya tüp bebekle de hamile kalamasam diye ama şansınız önceye göre dahada artıyor bir de nasip meselesi...
hemen sonraki adetimle yapılan tüp bebek tedavisi başarısız oldu
ve ondan 3 ay sonraki tüp bebek tedavimle hamile kaldım
şu anda 1 aylık benim için dünyalar güzeli olan bir kızım var. allah herkese nasip eder inş.
bilmiyorum acaba hemen tedavi görmem mi etki etti bilmiyorum eğer durumunuz varsa doktorunuzla görüşüp bağlattıktan 2-3 ay sonra başlayın bence tedaviye (tabii doktorunuza danışın)
herkese bol şanslar ....