masallah darisi basimiz insallah ... Gosterdim canim baska dr larada zaten tuplerin durumuna gore dedi eger yapisikkik fazlaysa baglanacak zarar vermenek icin ama. Degilse alinmasi daha uygunmud zaten tikali bi ise yatamayacaka Dr ma guveniyorum insallah sonucunuz iyi olur bakalim kismetse ayin 10 gibi olucam galibacanım aklıma geldı. amelıyattada senın tuplerı duzeltebılırler belkı almaya gerek kalmaz kımbılır.ınşallah oyle bırşey olsa.ultrasonda falan bellı oluyormu hıdrosalpenks.rahım fılmınde geçış durumu nasıldı.bır kaç doktora gozukseydın canım.ıyı bır doktora amelıyat olmaya çalış.ben 10 temmuzda amelıyat oldum.ıkıncı adetım 30 ağustosta başladı.ve 30 ağustosta başladık tup bebeğe.15 eylulde transfer oldu.hazıranda bebeğım oldu.
hadı hayırlısı arkadaşım ınşallah.dualarım senınle.pekde bırşey kalmamışMasal
masallah darisi basimiz insallah ... Gosterdim canim baska dr larada zaten tuplerin durumuna gore dedi eger yapisikkik fazlaysa baglanacak zarar vermenek icin ama. Degilse alinmasi daha uygunmud zaten tikali bi ise yatamayacaka Dr ma guveniyorum insallah sonucunuz iyi olur bakalim kismetse ayin 10 gibi olucam galiba
Allah Razı olsunhadı hayırlısı arkadaşım ınşallah.dualarım senınle.pekde bırşey kalmamış
Merhabalar benimde yaklaşık 4 ay önce her iki tupumde alındı tüp bebek şansımız daha çok artiyormus 1 hafta önce transferim gerçekleşti 3 embiriyo koydular5 gün sonra tahlili var Rabbim nasip eder inşallah yumurtalarınızi topladıysa embiriyomu dondurdu acaba esiniz ornek verdimi neden yumurtalarınızi aldı acabaDoktor ameliyat dedi alıncak tüpler dedi fakat önce yumurta toplama sonra amlyt 1ay sonra transfer dedi dogru bir yol mudur acaba bu sekilde uygulayan varmı
Merhaba size birşey sormak istiyorum iki tuplerinizde alındığında her hangi bir duygu durum bozukluğu tarzı bir geçiş dönemi yaşadınız mı ben 3 sene önce sol tupumu dış gebelik ve iç kanama sebebiyle aldırdım 2 ay önce tekrar aynısını oldu ve gene sağ tupumude aldılar tek tupum varken sorun yoktu fakat 2 tupumde alınınca 2 aydır hiç yasamadigim bazı sorunları yaşıyorum sanırım hormon tedavisi görmem gerekiyor bunu yaşayan birileri varmı bunu merak ediyorumMerhaba herkese araniza yeni katildim ben üç defa hisdreskopi amaliyat geçirdim en son amaliyatimda tüplerim zarar gördü labaraskopi amaliyatiyla tuplerim ikside alindi malesef normal yolla hamile kalma şansımı kaybetdim sadece tup bebek yoluyla hamile kala bilirim caninizi sıkmayın arkadaşlar inşallah rabbim bizimde yuzumuzu güldürür birgün
Benim tuplerim ikiside alindimerhaba
yakında 2 tüpümde alınacak. Daha önce tüplerini aldıran birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var veya bu konuda farklı deneyimler yaşayan kişilerle.
sevgiler
Benim tüplerde sıvı vardı dokdor ikiside alınması gerek dedi hamile kalırsam bebeyi öldürür dedi ve ikiside alindiselam canım
bende bu perşembe ameliyatla tüplerimi bağlatıcam.bende tüplerin içinde hidrosalpenx denen bir sıvı var. tüplere zarar vermiş.bu yüzden bağlatıcam.sonra tüp bebek denemesi var.senin tüplerinin alınma sebebi nedir? birde sormak istiyorum bağlatmakla alınması arasında ne fark var?
Bana da bugün tüplerin sıvı dolu ve şişmiş klempleme ya da çıkarma işlemi yapmamız lazım yoksa tüp bebek de tutmaz dediler ağlayarak çıktım ne yapacağımı nasıl karar vereceğimi bilmiyorum bu yaşta menapoz a girmek kötü hissettiriyor siz ne yaptınız nasıl atlattınız bu süreciBenim tüplerde sıvı vardı dokdor ikiside alınması gerek dedi hamile kalırsam bebeyi öldürür dedi ve ikiside alindi
Merhaba iki gün önce benim de tek tarafta tikalilik vardı laparoskopi oldum uyandığımda ikisininde alındığını dedi doktor ikiside bozukmus. Zaten yumurta dondurma yapmistim 40 gün sonra transferi olacağım. Tek olumsuz yanı normal yolla gebe kalmaya engel tup bebekte sınırsız yapabilirsiniz. Regl ile tup bambaşka bir olay , adetiniz normal eskisi gibi gelmeye devam ediyor yumurtalariniz büyüyor sadece tüplere iletilmiyor riskli bir yani yok.Bana da bugün tüplerin sıvı dolu ve şişmiş klempleme ya da çıkarma işlemi yapmamız lazım yoksa tüp bebek de tutmaz dediler ağlayarak çıktım ne yapacağımı nasıl karar vereceğimi bilmiyorum bu yaşta menapoz a girmek kötü hissettiriyor siz ne yaptınız nasıl atlattınız bu süreci
Ben de mart ayıydı sanırım iki tüpü aldırdım sosis görünümüne gelmiş özellikle sağ olan. Kendinizi bu kadar yıpratmayın , herşey güzel olacak . Tüplerin ıcındeki sıvı bebegı düşürüyor ya da tutmuyor bundan dolayı da almak istiyorlar. Acısız ve kolay bir ameliyat. Regl olmaya da devam ediyorsunuz . Sadece artık tek şans olarak tüp bebek kalıyor. Ameliyat sonrası İlk denememizde ikizlerime gebeyim suan. İlk duyduğum hafta ben de bir bocaladım ama sonra özellikle ameliyat olunca çok rahatladım önümde bir engel kalmamıştı. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı sekılde kucağımıza alabiliriz ☺Bana da bugün tüplerin sıvı dolu ve şişmiş klempleme ya da çıkarma işlemi yapmamız lazım yoksa tüp bebek de tutmaz dediler ağlayarak çıktım ne yapacağımı nasıl karar vereceğimi bilmiyorum bu yaşta menapoz a girmek kötü hissettiriyor siz ne yaptınız nasıl atlattınız bu süreci