tuplerimi baglatmalimiyim

Selam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler:KK17:
Bu sizin kendi isteğinizse elbette tüplerinizi bağlatabilirsiniz, beden sizin kararı da siz vermelisiniz ama eşiniz korunamadığı için ameliyat olmayı düşünüyorsanız yeniden bir gözden geçirin, erkekte pekala korunabilir veya vazektomi yaptırabilir.

Eşiniz bağlatsın bence,onun tekrar açılma şansı var,sizin bağlıykende hamile kalma riskiniz var

Selam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler:KK17:
3 kizin varmis Allah bagislasin yasinda guzel bur yas eger dogurganlik disinda baska yan etkileri yoksa yaptir rahat edersin

Haram değil mi yanlış bilmiyorsam azil yapsanız daha sağlıklı gibi

Bence bağlatma yaşın oldukça genç..Tüplerin baglatilmasi geri dönüşü olmayan bir yöntem. Olur da pişman olursun dönüşü yok, bir de dünya hali ne olacağı belli olmaz herhangi bir durumda tekrar çocuk istersin bi bakarsın dönüşü olmayan yola çoktan girmişsindir. İstemeden de olsa tekrar hamilelik söz konusu olduğunda sana sağlık açısından risk teşkil eden bir durum yoksa tüplerini baglatmak çok isabetli bir karar değil bence..

Spiral taktirmayi dusunmez misin? 10 dk kadar suren bir islemle takiliyor. 10 yil koruma suresi var. daha Yasin Genc. Eger anne olmak intersen cikartman yeterli. Tupleri baglatmanin geri donumu yok. Pisman olma sonra.

Spiral cozum degil. Ablam spiral ile hamile kaldi. Onunda 3 cocugu vardi, 3 oglu. Hep kizi olsun isterdi olmadi, spiral taktirdi sonra hop spiral ile hamile kaldi. Baktik ki kiz cocugu olacak kismet iste olunca oluyor. Ama guvenli degil yani. Annemde mesela spiral ile hamile kalmis..Baglatmasi daha mantikli bence.

TÜP ameliyatla bağlanır spiral taktirmayi denesene

erkegınde korunabılme yolu varken kadının gerı donusu olmayacak sekılde tuplerını baglatması ...
sız bılırsınız

Benimde 2. Dogumumda dr.um sordu tüplerini bağlayim mi diye hayir dedim.sonra dr.umla sezeryan dikisimi kontrol icin göstermeye gittigimde konuştum bu konuyu çok dogru karar verdin bence dedi.geri ďönüşü çok zor oldugunu ve hayatin bizlere ne gösterecegini bilemedigimizi konuştuk.allah acilarini göstermesin evlatlarimizin ... bi arkadaşimin cocugunun böbrekleri ikiside bitmiş ve doktor kardeş yapin dedi mutlaka böbrek nakli olmasi gerekiyor demis.yani demem o ki birakin eşiniz korunsun.

Benimde 2. Dogumumda dr.um sordu tüplerini bağlayim mi diye hayir dedim.sonra dr.umla sezeryan dikisimi kontrol icin göstermeye gittigimde konuştum bu konuyu çok dogru karar verdin bence dedi.geri ďönüşü çok zor oldugunu ve hayatin bizlere ne gösterecegini bilemedigimizi konuştuk.allah acilarini göstermesin evlatlarimizin ... bi arkadaşimin cocugunun böbrekleri ikiside bitmiş ve doktor kardeş yapin dedi mutlaka böbrek nakli olmasi gerekiyor demis.yani demem o ki birakin eşiniz korunsun.
Oyle durumlarda tup bebek oluyor diye biliyorum

Kizlar inancinizi bilmiyorum ama gecen gun nihat hatipoglu tv de bunu uygun bulmadigini soyledi kadınları kisirlastirmak haram dinimizde buda onun gibi birsey dedi geri dönüşü yok gercektende hayat neler getirir neler götürür bilemeyiz

Back