Aynen oyle bi de yan etkileri stres hormon tuylenme bu konuda asla guvenmem anca ameliyat olmasi lazimKocan 1o senede hiç dur hanım az da ben korunayım demedi mi yuh, yıllarca hap mı yuttun, hala da karışmıyo demişsin Allah sabır versin sana
OlmazkiKabaca erkek tüp bağlatması diyebiliriz, ama sizinkinden daha zahmetsiz ve acısız bir işlem.
Olmazki
Bence bağlatma. Tüplerini bağlatıp sonradan çok pişman olanlar var. Belki yeniden anne olmak istersin. Belki minik bi oğlun olur.
Noluyor ya ? Ben kendi fikrimi beyan ettim belki ilerde anne olmak ister. Oğlun olsun bi tane daha yap mı dedim ?!Huffff bu nedir ya???
Erkek olana kadar 4, 5 çocuk doğurma kafası bir türlü bitmedi gitmedi.
Kadının zaten 3 çocuğu var, erkek olsa ne olacak kuş mu konduracak erkek çocuk?
Bir bitmediniz yahu, babaannem bile daha akıllı, mantıklı ve modern. Erkek olana kadar doğur diyen cahil kaynana gibisiniz.
Spiral taktirmayi dusunmez misin? 10 dk kadar suren bir islemle takiliyor. 10 yil koruma suresi var. daha Yasin Genc. Eger anne olmak intersen cikartman yeterli. Tupleri baglatmanin geri donumu yok. Pisman olma sonra.Selam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler
Noluyor ya ? Ben kendi fikrimi beyan ettim belki ilerde anne olmak ister. Oğlun olsun bi tane daha yap mı dedim ?!
3 tane kızı varmış diğeride belki oğlan olur dedim. Uğraşma benimle !O zaman belki bir çocuğun daha olur yazsaydınız??? Belki oğlun olur nedir? Bırakın bunları Allah aşkına.
tatlım ingilizce sayfayı paylaşmışsın :)Erkek kisirlastirilmasi, cok basit bir islemden ibarettir.
Siz acik ameliyat olacaginiza o vasektomi yaptirsin, hem de yeniden acilabilir. Geri dondurulebilir.
Ama siz tup baglatirsaniz actiramazsiniz.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vasectomy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?