tuplerimi baglatmalimiyim

Bence bağlatma. Tüplerini bağlatıp sonradan çok pişman olanlar var. Belki yeniden anne olmak istersin. Belki minik bi oğlun olur.

Bence bağlatma. Tüplerini bağlatıp sonradan çok pişman olanlar var. Belki yeniden anne olmak istersin. Belki minik bi oğlun olur.

Huffff bu nedir ya???

Erkek olana kadar 4, 5 çocuk doğurma kafası bir türlü bitmedi gitmedi.
Kadının zaten 3 çocuğu var, erkek olsa ne olacak kuş mu konduracak erkek çocuk?

Bir bitmediniz yahu, babaannem bile daha akıllı, mantıklı ve modern. Erkek olana kadar doğur diyen cahil kaynana gibisiniz.

Noluyor ya ? Ben kendi fikrimi beyan ettim belki ilerde anne olmak ister. Oğlun olsun bi tane daha yap mı dedim ?!

Prezervatifle niye korunmuyorsunuz? Ya da spiral taktırmıyorsunuz? Geri dönüşü olmayan bir işe kalkışmak bence doğru değil.Yıllar önce üç çocuğu olan bir kadın tüplerini bağlatmıştı , sonra depremde çocuklarını kaybetmişti.Beni çok etkilemişti bu.Allah uzun ömür versin evlatlarınıza ama dünyada her şey insan için.Dini olarak da caiz değil diye biliyorum.

Selam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler
Spiral taktirmayi dusunmez misin? 10 dk kadar suren bir islemle takiliyor. 10 yil koruma suresi var. daha Yasin Genc. Eger anne olmak intersen cikartman yeterli. Tupleri baglatmanin geri donumu yok. Pisman olma sonra.

Bence bağlatabilirsiniz üçten eminseniz. Ki bu devirde üç yeter de artar yani.
Ayrıca ben de bu erkek merakını anlamıyorum. Anneannemi senelerce bir komşu ay bir oğlun olmadı da olmadı dedi durdu. Neticede anneannemin evi çocuksuz ve torunsuz kalmadı o kadın gelinlerle geçinemedi, oğlum da oğlum dedi yalnız kaldı. Anneanneme demişti ölmeden önce keşke beş oğlum olacağına bir kızım olsaydı diye.
Şimdi de ben annemi günde beş kere arıyorsam kocam haftada bir benim hatırlatmamla arıyor.
Kısacası çocuğun erkeği kızı olmaz hayırlısı olur.

Insaf ya kulucka makinasi gibi gormek ne ortacag kafasidir, dunya zaten kalabalik, cocuklar buyuyunce is bulabilecekler mi, birakin yiyecek bulmayi nefes alacak hava olacak mi, cok ciddi kuresel felaketler bekliyor yeni nesilleri.

Hayatın ne getirdiği bilinmez insanlar 40 50 yaşında ikinci evlilik yapıp tekrar anne oluyor

Neden geri dönüşü olmayan yola giresiniz ki yarınlar için hep bir acaba dursun bence

Neden korunmak sadece bayanın göreviymiş gibi görülüyor hiç anlamıyorum. Siz 10 senedir doğum kontrol haplarıyla yeterince üzerinize düşen görevi yapmışsınız. Biraz da eşiniz düşünsün.

Cinsel ilişki iki kişilik ama korunmak kadının görevi, yok yaaa diyorum şahsen, korunmuyorum eşim korunuyo, kadın için olan tüm yöntemlerde bir sıkıntı var şimdi olmasa uzun vadede, kondom kullan at 15 dk lık birsey, az da esin korunsun

Ben de dogum kontrol hapi kullanmak zorunda kaldim 4 yil.5 ay oldu biraktim ama dogru duzgun adet olamiyorum.yumurtliklarimda catlama problemi yapti.ilac hala korudugu icin yumurtalarim catlamiyo.hormonlarimin yeniden eski haline gelmesini bekliyorum.doktorum normal 1 yil bile surebilir dedi ama cok can SIkici bi durum.

10 yil cok uzun bi sure dogum kontrol hapi icin.suanki aklim olsaydi hayatta kullanmazdim.bence acilen baska bi korunma yontemi bul.daha fazla zarar verme kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…