tuplerimi baglatmalimiyim

kkannalar

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
359
217
18
39
Selam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler

yanlış bilmiyorsam ameliyat ile bağlanıyor hatta sezeryan ile doğum yaparken bağlanıyor

yanlış bilmiyorsam ameliyat ile bağlanıyor hatta sezeryan ile doğum yaparken bağlanıyor
Laparoskopik olarak basit bir yöntemle yapılabilir bu işlem illa sezaryen olmaya gerek yok.

Konu sahibi ben olsam yapmam, dönüşü yok, tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsin tekrar istersen. Spiral taktır ya da deri altı implantları var.

Daha gençsiniz. Çok erken yaşta anne olmuşsunuz galiba. Bir daha bebek istemeyeceğinize emin misiniz :)

Bi oglum olsun isterdim ama nasip degilmis cinsiyet secimi yapmsyi dusundum sonra vazgectim anliycaniz diger yollari denedim pek saglikli olmadi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…