- 2 Ocak 2016
- 359
- 217
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurlerhayatın boyunca ilaç eziyeti çekme. bağlat gitsin.
Onedirneden kocaniza vasektomi yaptirmiyorsunuz, daha kolay degil mi?
Evet kasikta iki kesikleyanlış bilmiyorsam ameliyat ile bağlanıyor hatta sezeryan ile doğum yaparken bağlanıyor
Laparoskopik olarak basit bir yöntemle yapılabilir bu işlem illa sezaryen olmaya gerek yok.yanlış bilmiyorsam ameliyat ile bağlanıyor hatta sezeryan ile doğum yaparken bağlanıyor
20yasinda ilk dogumum keyfi bir cocuk istemem cunku yetiyorlar uc kiz kolay degil inaninDaha gençsiniz. Çok erken yaşta anne olmuşsunuz galiba. Bir daha bebek istemeyeceğinize emin misiniz :)
neden kocaniza vasektomi yaptirmiyorsunuz, daha kolay degil mi?
Bi oglum olsun isterdim ama nasip degilmis cinsiyet secimi yapmsyi dusundum sonra vazgectim anliycaniz diger yollari denedim pek saglikli olmadi bendeLaparoskopik olarak basit bir yöntemle yapılabilir bu işlem illa sezaryen olmaya gerek yok.
Konu sahibi ben olsam yapmam, dönüşü yok, tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsin tekrar istersen. Spiral taktır ya da deri altı implantları var.
Biri bana anlatabilirmiKatılıyorum.
Tesekkurler
Biri bana anlatabilirmi