- 17 Mart 2020
- 15
- 13
- 3
- 30
Bende 2 hafta önce hsg ile iki tüpüm de tıkalı olduğunu öğrendim benimde tüplerim alınacak, alınmadan bi umut birşey yapabilirmiyim diye araştırmaktan kafayı yemek üzereyim. Amı sıkıntılı 0.24.. çikolata kistim de vartüplerinii bağlatabilirsinde bnm bi arkadaşım. önce yumurta toplattı sonra ameliyatla tüplerini bağlattı iyileşincede embiryo transferi olcak.
ben ise tüplerimi aldırdım sıvı birikmesi vardı.
Bende 2 hafta önce hsg ile iki tüpüm de tıkalı olduğunu öğrendim benimde tüplerim alınacak, alınmadan bi umut birşey yapabilirmiyim diye araştırmaktan kafayı yemek üzereyim. Amı sıkıntılı 0.24.. çikolata kistim de vareşimin sperm testinde de aşırı olmasa da sorunlar var tekrar test istedi
Allah yar ve yardımcımiz olsun, tüp bebek tedavisine başlayacaksınız o zaman değil mi kusura bakmayın yeni üye oldum kullanmayı da yeni öğreniyorumbnde sadece dış gebelik oldu sonrada bidaha olmadı. tıkalı tüplerde kist oluştu hep. yumurtalığa zarar vermesin die aldırdım
Allah yar ve yardımcımiz olsun, tüp bebek tedavisine başlayacaksınız o zaman değil mi kusura bakmayın yeni üye oldum kullanmayı da yeni öğreniyorum
Rabbim gönlümüze ferahlık versin, gerçekten çok zor, o kadar iyi anlıyorum ki sizi ama elbet bizim için de güneş doğacak.. eşin hayatta olduğu sürece sen hayatta olduğun sürece bir mucize olma ihtimali hep var.... buraya üye olalı daha 1 saat olmadı ama dua listeme ekledigim insanlar bi hayli fazla oldu. Muslumanin muslunana ettigi dua kabul olur inşallah duamdasınız hayırlı sağlıklı haberler Almanız duasıylatüp bebek denedim bu seferde yumurtalar erken çatladı oda olmadı :/
artık bidaha ne zaman denemek nasip olursa deneriz
Rabbim gönlümüze ferahlık versin, gerçekten çok zor, o kadar iyi anlıyorum ki sizi ama elbet bizim için de güneş doğacak.. eşin hayatta olduğu sürece sen hayatta olduğun sürece bir mucize olma ihtimali hep var.... buraya üye olalı daha 1 saat olmadı ama dua listeme ekledigim insanlar bi hayli fazla oldu. Muslumanin muslunana ettigi dua kabul olur inşallah duamdasınız hayırlı sağlıklı haberler Almanız duasıyla
Bende biran evvel alışıp yoluma bakmak zorundayım, tabi korono dolasıyla hastaneye gitmek de yasaklanırsa otomatik ertelenecek zatenamin canım inşallah hepimiz inşallah sağlıklı birer evladımız olmasını nasip eder. ilk zamanlar zor oluyor üzülüyosun napcanı bilemiyorsun ama alışıyorsun nasıl alışıyorsun kendin gibi kader ortaklarıyla sohbet ederek dertleşerek atlatıyorsun olumlu sonuçları gördükçe güç alıyosun inşallah bizde birgün mutlu olcaz.bütün bu emekler hep bunlar için
Bende biran evvel alışıp yoluma bakmak zorundayım, tabi korono dolasıyla hastaneye gitmek de yasaklanırsa otomatik ertelenecek zaten
Daha dün gittim, gerçi daha rapor hazırlayacağız, 3 ay yumurta toplamı işlemi yapacak ondan sonra tüpler alınacak vakitsiz horoz ötmez vakti saati ne zamansa o zamana nasip olsun demekten başka bi çare yok malesefertelendi bile canım acil ameliyatlar dışında ameliyat yapmıyolar zaten ameliyatla bağışıklığın düşcek bence biraz daha bekle ertaf durulsın. bnm arkadaşım transfer olcaktı dr biraz bekleyin vs demiş.
Daha dün gittim, gerçi daha rapor hazırlayacağız, 3 ay yumurta toplamı işlemi yapacak ondan sonra tüpler alınacak vakitsiz horoz ötmez vakti saati ne zamansa o zamana nasip olsun demekten başka bi çare yok malesef
Anlayamaz canim hsg ile belli oluyor.Arkadaşlar tüplerin kapalı olduğunda ağrı sızı verir mi yoksa sadece hsg filmi ile mi teshis konulur yani insan kendisi anlayabilir mi belirtileri merak ettim
Merhaba kızlar,
Önce eşimde sperm problemi çıktı.Tam eşimin sperm değerlerini yükseltmeye başladık .sonrasında benim iki tüpümünde kapalı oldugu ortaya cıktı.
Aşılama yaptıracaktık bu ay. Ama tüplerim kapalı oldugu için iptal oldu doktor tüp bebek dedi.
Sizlere sorum şu; İki tüpü tıkalı olan ve tüp bebekle hamile kalan var mı ?
Bu tarz tedavi gören ve olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa ve yazarlarsa cok sevincem.
Sevgiler
Sizin adınıza çok sevindim hamileymissiniz benimde tüplerim kapalı ve çikolata kisti var tüp bebek mi yaptırdınız acabaMerhaba kızlar,
Önce eşimde sperm problemi çıktı.Tam eşimin sperm değerlerini yükseltmeye başladık .sonrasında benim iki tüpümünde kapalı oldugu ortaya cıktı.
Aşılama yaptıracaktık bu ay. Ama tüplerim kapalı oldugu için iptal oldu doktor tüp bebek dedi.
Sizlere sorum şu; İki tüpü tıkalı olan ve tüp bebekle hamile kalan var mı ?
Bu tarz tedavi gören ve olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa ve yazarlarsa cok sevincem.
Sevgiler
canım bende de çikolata kisti var ve sol tüpüm kapalı. doktor tüp bebek diyorSizin adınıza çok sevindim hamileymissiniz benimde tüplerim kapalı ve çikolata kisti var tüp bebek mi yaptırdınız acaba
Nerde yaptıracaksınız peki ben sizi hamile zannnettim kusura bakmayın inşallah tez zamanda olursunuzcanım bende de çikolata kisti var ve sol tüpüm kapalı. doktor tüp bebek diyor
ankarada anatolıa da düşünüyorum doktorum bana orda kı hakan yaralının adını verdı kistler olduğu içinNerde yaptıracaksınız peki ben sizi hamile zannnettim kusura bakmayın inşallah tez zamanda olursunuz
Evet canim tupler tikali olunca doktorum tup bebekten baska care yok dedi. Hemen tedaviye basladik ve sukurler olsun hamile kaldimSizin adınıza çok sevindim hamileymissiniz benimde tüplerim kapalı ve çikolata kisti var tüp bebek mi yaptırdınız acaba
Nerde yaptırdınız acaba rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah simdi bende tedaviye başladım bana da dua edermsnz çok ihtiyacım var çikolata kistinden dolayı doktor zor ama tüp bebek yapalım dedi çok korkuyorum tutmaz diyeEvet canim tupler tikali olunca doktorum tup bebekten baska care yok dedi. Hemen tedaviye basladik ve sukurler olsun hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?