aynen öyle canım yoksa aldıgım butun ilaçlar tedaviler bosuna olcaktı. seninde mi tıkalıydı?Rahim filmi çektirmeniz tüp bebekten daha mantıklı geldi bana. benim başımdanda geçti çünki
çektirdiniz mi rahim filmiaynen öyle canım yoksa aldıgım butun ilaçlar tedaviler bosuna olcaktı. seninde mi tıkalıydı?
evet dün çektirdik. ikiside tıkalı cıktı doktor tüp bebek dedi o yuzdençektirdiniz mi rahim filmi
nerde çektirdin canım onuda sorayım sonra yaşadıklarıma geçeyimevet dün çektirdik. ikiside tıkalı cıktı doktor tüp bebek dedi o yuzden
bursada özel bi klinikte anestezili cektirdim canım. onumzdeki ay aşılama yapcaktık ama tüpler tıkalı diye tüp bebek dedi..nerde çektirdin canım onuda sorayım sonra yaşadıklarıma geçeyim
yok hayır önermedi canım direkt tüp bebek yapalım dedi cunku aynı zamanda miyomlar var onlar buyumeden gebe kalmam lazımtüplerin tıkalıysa ve sıvı birikintisi yoksa ağır antibiyotikle ilaç tedavisi ile açılma durumları olabiliyor dr önermedimi
yok hayır önermedi canım direkt tüp bebek yapalım dedi cunku aynı zamanda miyomlar var onlar buyumeden gebe kalmam lazım
tüpler ilaç tedavisi ile açılmaz ki ya hsg çekilir yada ameliyat önerilir. başka çaresi yokturtüplerin tıkalıysa ve sıvı birikintisi yoksa ağır antibiyotikle ilaç tedavisi ile açılma durumları olabiliyor dr önermedimi
yok canım ameliyat onerisi olmadı zaten bende laparoskibi olmak istemiyorum artık amelıyatlardan bıktım. geçen sene açık miyom ameliyatı oldum. rahım filmimi çeken doktorum yapmıştı. sıvı dolu diye bişey demedi. hala küçük miyomlarım oldugu için laparoskopi zaman kaybı olcak bizim içinBenimde rahim filmlerinde tuplerim tikali cikmisti. Laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Tuplerimin acik oldugunu soylediler. 2 sene gecmesine ragmen hamile kalamadigim icin tup bebek yaptirdik. Size ameliyat onerisi oldu mu
evet katılıyorum bende ilk defa duydum ilaç tedavisini.tüpler ilaç tedavisi ile açılmaz ki ya hsg çekilir yada ameliyat önerilir. başka çaresi yoktur
şimdi benim başımdan geçenleri anlatıyım sana. benimde tüplerim kapalıydı direk tüp bebek dediler yaptırdım ama olmadı hiç araştırmamıştım. sonra ameliyat olup tüplemin açılmasına karar verdim ameliyat oldum ama açılmadı yine. bu arada araştırmalarım hiç bitmedi sonra istanbul ecomar görüntüleme merkezine gittim özellikle cevat bayrak hocaya başımdan geçenleri anlattım hadi bide biz bakalım ne durumdalar dedi ve tüpler kapalı tabiki bu arada anestezi almadım ve hiç ağrı sızı yok. yarım saat uğraştı Allah ondan razı olsun binkere tüplerim açıldı 1 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldum. benim durumumda böyleydi eğer imkanınız varsa demiyim hatta imkan yaratın kendinize ve direk oraya gidin eminimki sizinde yüzünüz gülecek benim gibibursada özel bi klinikte anestezili cektirdim canım. onumzdeki ay aşılama yapcaktık ama tüpler tıkalı diye tüp bebek dedi..
Peki ilk tüp bebeğin tutmamasının sebebi neydi canım sperm sorununuz var mıydı? veya sende yumurtlama sorunu ?şimdi benim başımdan geçenleri anlatıyım sana. benimde tüplerim kapalıydı direk tüp bebek dediler yaptırdım ama olmadı hiç araştırmamıştım. sonra ameliyat olup tüplemin açılmasına karar verdim ameliyat oldum ama açılmadı yine. bu arada araştırmalarım hiç bitmedi sonra istanbul ecomar görüntüleme merkezine gittim özellikle cevat bayrak hocaya başımdan geçenleri anlattım hadi bide biz bakalım ne durumdalar dedi ve tüpler kapalı tabiki bu arada anestezi almadım ve hiç ağrı sızı yok. yarım saat uğraştı Allah ondan razı olsun binkere tüplerim açıldı 1 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldum. benim durumumda böyleydi eğer imkanınız varsa demiyim hatta imkan yaratın kendinize ve direk oraya gidin eminimki sizinde yüzünüz gülecek benim gibi
eşimde hız problemi var canım bende sadece tüpler kapalıydı. tüp bebek tuttu ama boş gebelik kanamalarım felan olmuştu. zaten tüp bebekte çok görünen bir durum buPeki ilk tüp bebeğin tutmamasının sebebi neydi canım sperm sorununuz var mıydı? veya sende yumurtlama sorunu ?
hadı ya aynıyız ozaman bızımde hız sorunumuz var. tüpler tıkalı yumurtalıkla iyi calısıo ama bi kere tüp bebek denemek istiyorum bendeeşimde hız problemi var canım bende sadece tüpler kapalıydı. tüp bebek tuttu ama boş gebelik kanamalarım felan olmuştu. zaten tüp bebekte çok görünen bir durum bu
sen bilirsin tabiki canım karar senin ama doğal yolla olmak varken neden tüp bebek benim şimdiki aklım olsaydı direk istanbula gider açma işlemi yaptırırdım tüp bebek hiç yaptırmazdım o kadar hormon yüklemesi hiç olmazdıhadı ya aynıyız ozaman bızımde hız sorunumuz var. tüpler tıkalı yumurtalıkla iyi calısıo ama bi kere tüp bebek denemek istiyorum bende
tamam canım cok saol senın yazdıklarınıda dıkkate alıcamsen bilirsin tabiki canım karar senin ama doğal yolla olmak varken neden tüp bebek benim şimdiki aklım olsaydı direk istanbula gider açma işlemi yaptırırdım tüp bebek hiç yaptırmazdım o kadar hormon yüklemesi hiç olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?