• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜPLERİ TIKALI OLUPTA-TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Nerde yaptırdınız acaba rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah simdi bende tedaviye başladım bana da dua edermsnz çok ihtiyacım var çikolata kistinden dolayı doktor zor ama tüp bebek yapalım dedi çok korkuyorum tutmaz diye 😢
Ben art tup merkezinde yaptirdim daha dogrusu doktorum orayi tercih etti. Bende de cikolata kisti var ama ne gibi engel size rahime mi yakin?

Ben art tup merkezinde yaptirdim daha dogrusu doktorum orayi tercih etti. Bende de cikolata kisti var ama ne gibi engel size rahime mi yakin?
Yumurta rezervimi azaltıyormuş 4 ay önce baktırdım 1,42 çıktı doktorum daha azdır dedi acil tüp bebek dedi umarım olumlu sonuçlanır regl olunca başlanacak tedaviye şimdisen korku saldı beni 😢

Benimde rahim filmlerinde tuplerim tikali cikmisti. Laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Tuplerimin acik oldugunu soylediler. 2 sene gecmesine ragmen hamile kalamadigim icin tup bebek yaptirdik. Size ameliyat onerisi oldu mu
Laparoskopi nasıl geçti detay verir misiniz bende olucam sol tupde hidrosalpenks dendi önce yumurta. Toplama vs falan olcak sonra laparoskopi

Laparoskopiyi doktorunuz mu istedi bana zaman kaybı direk tüp bebek dedi acaba laparoskopi yaptırsamıydım diyorum şimdi 🤕
Evet ozeldeki doktor dedi şehire gittiğimde yok öyle bişi dendi tekrar aşılama yapıldı ve negatif di başkasına gittim oda diğeri özeli tasdikledi bu daha makul fiyatta geldi yaptircaz bakalım öncesinde yumurta toplama dölleme dondurma işlemi sonra tüplere bakilcak her ihtimale karşı yumurta lari toplaticaz

Evet ozeldeki doktor dedi şehire gittiğimde yok öyle bişi dendi tekrar aşılama yapıldı ve negatif di başkasına gittim oda diğeri özeli tasdikledi bu daha makul fiyatta geldi yaptircaz bakalım öncesinde yumurta toplama dölleme dondurma işlemi sonra tüplere bakilcak her ihtimale karşı yumurta lari toplaticaz
Rabbim gönlüne göre versin kucağını boş koymasın inşallah 🤲🏻 Benim amh 1,42 diye acil tüp bebek dedi çikolata kisti azaltıyormuş o yüzden ameliyat zaman kaybı dedi

Rabbim gönlüne göre versin kucağını boş koymasın inşallah 🤲🏻 Benim amh 1,42 diye acil tüp bebek dedi çikolata kisti azaltıyormuş o yüzden ameliyat zaman kaybı dedi
Aminn cümlemizin isteyen bakabilecek anne babaligi layığıyla yapabilcek hayırlı insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim Valla yapışıklık sıvı birikmesi her neyse bu yüzde 50 etkiler tüp de olsa negatifi görebilirsin dedi bunu yaptırmam gerek senin başka şeylerden kaynaklı da olabilir belki

Aminn cümlemizin isteyen bakabilecek anne babaligi layığıyla yapabilcek hayırlı insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim Valla yapışıklık sıvı birikmesi her neyse bu yüzde 50 etkiler tüp de olsa negatifi görebilirsin dedi bunu yaptırmam gerek senin başka şeylerden kaynaklı da olabilir belki
Bana bunları demedi doktor 2 ayrı doktor baktı filme ikiside tüp bebek dedi öyle bisey olsa ameliyat şart derdi bence benim yaş 32 amh skntı diye ondan tüp bebek dedi bence ne bilim ya tutmazsa diye korku saldı şimdiden regl bekliyorum başlamak icin🤕

Merhaba. Bende tup bebege baslamak ıcın gorusmeye gıttım dun. 2 yıldır denemeye ragmen olmadı.
Rahım fılmınde sol tupte yapısıklık olabılecegını soyledı dr.
yapısık tuple tup bebek yaptırmadan once amelıyat sonra tup mu gerek.
Yoksa bu sekılde dırek tupe gecılse pozıtıf sonuc alınabılır mı.Bu konuyu acan arkadas sanırım olumlu sonuc almıs. ama profılıne ulasamıyorum :(

Merhaba. Bende tup bebege baslamak ıcın gorusmeye gıttım dun. 2 yıldır denemeye ragmen olmadı.
Yoksa bu sekılde dırek tupe gecılse pozıtıf sonuc alınabılır mı.Bu konuyu acan arkadas sanırım olumlu sonuc almıs. ama profılıne ulasamıyorum :KK43:
Bence baktır öyle yap benim sol yapisikmis o halde 2 kere aşılama yaptırdım 2 farklı kendi alanında iyi doktora gösterdim çekilen yer asla kabul etmedi 3.gittigim doktor da oldum operasyonu bu Ay bekliyorum kendi olursa diye olmazsa gidip bı dahaki ay falan tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum eğer yapışıklık varsa zaten filmde de açılmaya biliyor laparoskopi işlemi oluyo acikirsa açılıyor açılmazsa aliyo doktor eğer ki yapışıklık varsa şu an hamile kalsan ki düşük bı ihtimal bu şekilde hamile kalınlığı embriyonun tutunmasını önlüyor o yapışıklık sıvı falan düşük kimyasal vs daha başka şeyler olabilir bence önce baktır derim çok uzun oldu sanırım 🤭

Bence baktır öyle yap benim sol yapisikmis o halde 2 kere aşılama yaptırdım 2 farklı kendi alanında iyi doktora gösterdim çekilen yer asla kabul etmedi 3.gittigim doktor da oldum operasyonu bu Ay bekliyorum kendi olursa diye olmazsa gidip bı dahaki ay falan tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum eğer yapışıklık varsa zaten filmde de açılmaya biliyor laparoskopi işlemi oluyo acikirsa açılıyor açılmazsa aliyo doktor eğer ki yapışıklık varsa şu an hamile kalsan ki düşük bı ihtimal bu şekilde hamile kalınlığı embriyonun tutunmasını önlüyor o yapışıklık sıvı falan düşük kimyasal vs daha başka şeyler olabilir bence önce baktır derim çok uzun oldu sanırım 🤭
Dun memorıal semra hanım. suan boyle bıseye gerek yok dedı. Cunku orası yapısık dıyemem. Bunu bılmek ıcın kamerayla gırmek lazım gobekten dedı.
Bn yıne de bezmıalemde bır docente daha gosterecegım. gereklı derse. yumurta toplandıktan sonra rahım dınlenıken olurum amelıyat.

Dun memorıal semra hanım. suan boyle bıseye gerek yok dedı. Cunku orası yapısık dıyemem. Bunu bılmek ıcın kamerayla gırmek lazım gobekten dedı.
Bn yıne de bezmıalemde bır docente daha gosterecegım. gereklı derse. yumurta toplandıktan sonra rahım dınlenıken olurum amelıyat.
Aynen laparoskopi dedigim gibi

Yoksa bu sekılde dırek tupe gecılse pozıtıf sonuc alınabılır mı.Bu konuyu acan arkadas sanırım olumlu sonuc almıs. ama profılıne ulasamıyorum :KK43:
Meraba canim, evet kki tupumde tikaliydi doktorum direkt tup bebek dedi. Ve hic zman kaybetmeden yaptik ve hamile kaldim. Zaten tup bebek ilk ciktiginda tupleri tikali olan kadinlara uygulanmak icinmis bosuna actirma

Meraba canim, evet kki tupumde tikaliydi doktorum direkt tup bebek dedi. Ve hic zman kaybetmeden yaptik ve hamile kaldim. Zaten tup bebek ilk ciktiginda tupleri tikali olan kadinlara uygulanmak icinmis bosuna actirma

Ya ne güzel. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Sız nerde yaptırdınız. Memoraılle gorustum ben.

Merhaba kızlar,
Önce eşimde sperm problemi çıktı.Tam eşimin sperm değerlerini yükseltmeye başladık .sonrasında benim iki tüpümünde kapalı oldugu ortaya cıktı.
Aşılama yaptıracaktık bu ay. Ama tüplerim kapalı oldugu için iptal oldu doktor tüp bebek dedi.

Sizlere sorum şu; İki tüpü tıkalı olan ve tüp bebekle hamile kalan var mı ?

Bu tarz tedavi gören ve olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa ve yazarlarsa cok sevincem.
Sevgiler
Tupler tikaliysa kendiliginden hamile kalma sansi yok malesef hsg sonrasi acilmazsa ameliyatla tupleri acmayo denesinler eger acamazlarsa tuplerini aldirmani tavsiye ederim sonra tup bebek uygulamasina gecmeni tavsiye ederim tupler kapaliken tup bebek bile yaptirsan olumsuz sonuclanir

Evet canım bende bahçecide tedavi oldum tüp bebekte tüplerin tıkanıklığı çokta önemli değil

Ne güzel canım cok sevindim saglikla gelsin sağlıkla büyüsün insallah bebisiniz. Benimde her iki tüpümde tıkalı 2 kez çekindim hsg hic açılma olmadı maalesef. Bir kez tüp bebek tedavisi oldum tutmadı. Bende umut olsun diye tüpleri tıkalı olup tüp bebek olan hamile kalanları araştırıyordum sizin yazınızı okudum çok şükür ki varmış ne güzel çok sevindim. Hidroselpenks yok diyorlar bende tutmasını engelleyecek birsey yok diyo doktorum ama laloriskopi de boştan yere masrafa gerek yok diye yapmadi. 2 ay sonra tedaviye başlayacağız insallah olumlu olur bende hamiş olurum🙏 size ayriyetten bi tedavi bi işlem yapıldı mi tutması icin yumurta kalitesi için neyaotiniz?

Back