Tüplerde tıkanıklık ve tedavi yöntemleri

Tüpleri tıkalı olanlar koşun koşun.... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar benim tüplerimden biri tıkalı 3 yıl önce dış gebelik geçirdim.3 yıldır gebe kalamıyordum .Ocakta laparoskopi oldum kapalı olan açılmadı diğeri hafif geçişliydi.Şimdi iyi okuyun lütfen. Geçen ay aşılama yaptırmıştım aşılama sonucunu öğrenmeden önce bi falcıya gittim aşılaman tutmamış tedavin başarısız ama sana bir bitki sebep olacak hamile kalacaksın 1,5 ay sonra topaç gibi bi oğlana gebe kalacaksın bu bitkiyle dedi bende ozaman kayınvaldemler bi lokman hekim duymuşlar ona gidelim diyolardı ikna olmuyordum.Falcının lafı üzerine o lokman amcaya gittim bana iki tarafında iltihaplı kapalı dedi 3 tane ot verdi .Hatta daha önce geçen ay yazmıştım bi topiğe .Neyse lokmandan 1 gün sonra doktora gittim adetimin ilk günü 2.aşılama için start verecektik ki doktor ilaçlar kist yapmış 1 ay doğum kontrol hapı kullan dedi .Ben çok kararsız kalmıştım hatta burda sormuştum arkadaşlara napsam ilacmı bitkimi kullanayım diye .Neyse ben bi gazla başladım otlara düzenli kullandım ve inanmıyorum şimdi 3 yıldır çıldıran ben şimdiiiii 1.5 ay geçmeden hamileyim allahııııımmmmmmmmmmmmmmmm deliriyorum sevinçten ramazanın bereketi bu olsa gerek darısı başınıza kızlarrrrrr ...........otları yazıyorum bodur mahmut sabah , şahdere öğlen , limon kokulu melisa gece yatmadan içilecek 100er gr alın 20 gün adetin ilk günü başlayın 1 er çaykaşığı çay gibi 4 dakika demleyin için lokman bana öğütüp al dedi aktara öğüttürün alırsanız emi kızlar şifa olur inşallaaaahhhh

canım benim bende dış gebelikten korkuyorum zaten ama elde değilki üzülmemek...
gebe kalsam bu seferde 1ay boyunca kese gözükene kadar kendi kendimi yiycem gerçekmi dış gebelikmi die.
allahım herşeyin hayırlısını versin.dün ve bu sabah çok ağladım ama biraz kendimi toparladım.

allahım nasip etmiosa elden bişi gelmez napımmm:teselli:
bende böle sınanıyorum:CüvCüv:

kızlar ben bu ileti okuyunca çok umutlandım. fsh sorunumu bu ay halleder etmez ekim ayında başlıcam bu bitkisel küre.gelin hep birlikte başlayalım. yenilmeyelim. allahım mucizeleri çokkk belki bizim içinde iyi olacaktır...ne dersiniz?alkisalkisalkis

geçmiş olsun arkadaşım bende miyom aldıracağım çok korkuyorum inşallah benimde güzel geçer tüplerimden pek umutlu deyilim açılmazlar hayırlısı opuyorumnanaktan

kızlar umutsuzluğa kapılmak yokk.ben dün çok kötüydüm ama bugün çok umutlandım hele üste kopyaladığım yazıyı görünce daha da umutlandım

güvenilir bi aktar bulsam şu otları alırım ama burada adım başı bitki satan yer açılı

işte böle maonyacığım pes etmek yok.........bend ebaşlıcam ertesi ay hemen.....bu mübarek kadir gecesinde rabbim dularımızı kabule tsin kucağımızı kuzularla doldulsun rabbim...

bir zamanlar;adamın biri allahtan bir çiçek ve bir kelebek dilemiş.
fakat allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verir.
adam üzülür,neden dileği yanlış anlaşılmıştır bir anlam veremez.
sonra şöyle düşünür;allahın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan varki ve sorgulamamaya karar verir.
bir zaman sonra adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gider fakat gördüklerine inanamaz.
dikenli ve çirkin kaktüsten bie çiçek ortaya çıkmıştı;ve göz zevkini bozan tırtıl harika bie kelebeğe dönüşmüştü.
allah ne yaptığını bilir...
onun yolu herzaman en doğrusudur.bize tamamen yanlış görünsede.
eğer allahtan birşey isterseniz,ve o size başka bişey verirse GÜVENİN.
ONUN herzman size ihtiyaç duyduğunuz şeyi doğru zamanda vereceğine emin olabilirsiniz.
istekleriniz;herzman ihtiyacınız olan şeyler değildir!
allah dilediklerimizi herzman yerine getirir.o yüzden kuşkulanmadan,şikayet etmeden ona inanmaya devam etmeliyiz.
BUGÜNÜN DİKENİ YARININ ÇİÇEĞİDİR.

sevgili arkadaşlarım hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum. hepinize iyi bayramlar...gelecek bayramları kuzularımızla geçirmek umuduyla...........................

sevgili arkadaşlarım hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum. hepinize iyi bayramlar...gelecek bayramları kuzularımızla geçirmek umuduyla...........................
sanada iyi bayramlar arkadaşım inşallah bebeğimizle geçiririz tek temenimiz bu kaydirigubbakcemile3

bu otlara bende bugün başladımm regl oldumm bugünn inşallahhh olcakk bu seferrrr bu arada bodurmahmut otu çokk acııı test edip onayladımmm melisa otuda süper ama çok rahatlattı benii psikolojikman sankimmzemuszemus

kızlar ben tatildeyim.ara ara girmeye çalışıyrum kk ya.
nasılsınız moreller nasıl

bizlerde iyiyiz arkadaşım...tatilin tadını çıkar......gez,eğlen,dolaş .....mutlu olmak gerek dimi herşey daha iyi olsun diye:)))

mutluyum cnm şuanda.

bugün çarşıya indim.bodur mahmut şahdere ve limon kokulu melisayıda aldım.öbür aya kullanacam.inş gerek kalmazda

maonyacıgım en iyisini yapmışssın bende alıcam öbür aya valla denicem zaten zararı yok nasılsa..........öpüldünüz.......

kızlar bu tpikte nie bu kadar az paylaşım var.tüpleri kapalı olanlar nerdeisnizzzz

slm kızlar bende bu otlardan kullanıyorum infertilite kısırlık topiginde okudum bu otları ben 8 gündür içiyorum aksatmadan:)) bodur mahmut feci acı ama içiyorum yinede 20 gün içecegim benimde tek tüp tıkalı umarım işe yarar acaba bu otlar tüplerimi açıyor bileniniz varmı bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…