arkadaşlar bu tüplerin tıkalı olup olmadığına baktırmanın maliyeti nedir acaba ?yaradımcı olurmusunuz sosyal güvencesiz.
maonyacığım vallahi bide kaynana gibi belamız var dimi:) aman boşver çatlasınlar inşallah. onlar zaten pusuya yatmış oğullarının aklına girip yuvayı salalsınlar diye ama çok beklerler.... bizler bide kuzularımızı sağlıcakla kucağımıza aldığımızda rabbimin izniyle bize herşey vız gelir . bizi üzen tek konu bu. derdimiz bunu halletmek..inşallah ta başaracağız arkadaşım...
damracığım herşey daha iyi olaacak böyle düşünerek yola devam et en azından sorununu biliyosun ve buna göre devam ediyosun bebişine kavuşmana az kaldı diye düşün....umarım herşey yolunda gider..
babyy arkadaşım özel merkezlerde 400-600 arası değişiyor bu fiyat ancak iyi bir merkez bulmak şart devlet hastanelerinde de pek özenle çekilmiyor hatta digital çeken merkezler bile varmış oraları bulmak daha iyi olur...
benimki 250 tuttu cnm.ama tıp fakültesi devlet hastanesinde yaptırırsan daha uygun olur.
yaptırdığım hastane özeldi ama sigorta herşeyimi karşılıodu yalnızca bunu karşılamadı bu özele giriomuş
Eşimin bi arkadaşının nikahına gitmiştik haziran ayında.bugün eşim onla dışarı çıktı.arabada beni eve bırakıolardı.eşin nasıl dedim.nolsun bizede yolcu gelio 2mizide onun heycanı sardı dedi ben hem sevindim hemde tarif edilemez derecede yüreğime bişi oldu.ağlamamk için arabada kendimi zor tuttum
kıskanmak değil çünkü kızı tanımıyorum bi nikahta görmüştüm ama yıkıldım yahu
duygularımı anlatamam.adetimede 3gün kaldı bu ayda adet olursam benden hayır gelmez artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?