Tüpçü Kızların Sürreal Sohbeti :)

Vallahı bebegım tarzını bılmıyorum ama ben ve esim cok begenıyoruz
Ama libıdonuzu bayaga yükseltebılır
aslında ben genelde polisiye,romantik ve aksiyon flimleri severim bunu bilmiyorum da boş bi zamanda geçmiş bölümlerine bakarım nasılmış diye

Son düzenleme:
aslında ben genelde polisiye,romantik ve aksiyon flimleri severim bunu bilmiyorum da boş bi zamanda geçmiş bölümlerine bakarım nasılmış diye

Bende polisiye cok severım,csı miami,following,dexter,law and order,arrow,walking dead,mentalist,hepsini izledim ve izliyorumda...seviyorum yabancı dızlerı...ama bu dedıgım cok farklı acayıp surekleyıcı.hele bazlı sahnelerinde ağzım açık kalakalıyorummmm yüz falan oluyorum yanı.bıraz degılde bayada cinsel içerıklı..bide merlini coooooook sevıyordum

bu filimi izlicem ilk bölümünden bakıcam

Çektir azıcık,sürünsünnnnnnn.:104::104::104::104::104:benımkı de arada söyler iş yerinde bı ton ınsanı dınlıyom evde barı sen rahat ver der ama artık dıyemıyor

işe başlamadan biz de böyleydik artık ben ona diyom bi sus iki dakka kafam şişti zaten bütün gün diye

he gııı sanki biz evde duvarlarla konuşuyorz bundan sonra duvarlar arkadaşım
konuşup akşama susucam
hemde ne yassıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ezikmiyim lan ben

ka dı nız hak lı yız

O zaman açıklıyorum....ister sapık dıyon,ister topikten atın,ister siz izlerken eşiniz görüp ben bu karıyı boşarım desin,isterseniz benimle bır daha konuşmayın ama favori dizimmmmmmmmmm az sonra

Ve beklenen son game of thrones:128::128::128::128::128::128:

bu mudur hiç izlemedik onu ama merlin bizim de favorilerimizdendi

işe başlamadan biz de böyleydik artık ben ona diyom bi sus iki dakka kafam şişti zaten bütün gün diye

ka dı nız hak lı yız

bu mudur hiç izlemedik onu ama merlin bizim de favorilerimizdendi
evetttttt
şimdi geldi bana cips almışşş diette olan banaaaaaaaaabende sevindim tabi
yok aman bizde de suççç yelkenler hemen iniyor ben kaçar çay yapıcam .... gelin kız hep birlikte içelim hepimiz konuşaşlım benim herif evden kaçsın

Aman ya ben evde kocamla oturayım dıyorum o başka şeyler ilgileniyor buraya gırıyorum burdakıler yazmıyor
En iyisi gıdem yatam bennnnn

Son düzenleme:

Ulan bi cipse kandın be

kızlar ne yapmışsınız,topik ilerlemiş yaaaaaaaaa
ben geride kaldım

aynen kapıdan girince bnmkine bugün iki trip yapayım dedim yok hemen sırnaştı bnm yelkenler de fora
herif boşar seni biz de gelirsek himen mi oldun başıma diye

Altın KAdın Kelebelenk Günün Mesajı ödülü goes to the EGUNAL
hanginizin gözü kaldı uleyn ızgaramda herifim gelmiyo yemeğe! burnundan getirmedim mi getirdim tabii o ayrı
ayyy kuzummm benimde gözüm kalmadı valla billa
afiyet olsun bile demiştim

isyerinde özel bir organizasyon vardı bugün, onun yemeğine kalıcam sen de gel diyo :120: ben de ocaktakileri ziyan mı edelim, hem öyle ha deyince hazırlanıp gidilir mi ayol dedim

hatun elitt öle ha diyince gidilirmi
bunun fönü var makyajı var vs vs

alayını izlerim cnm yerli yabancı :

yedinci koğuştaki mucizebu filmi izlemen gerekiyor
ama ağlamaklı gülmekli ona göre.ben daha çok ağlarken güldüm
baba kız filmi ama eşimle izlerken ağlaya aglaya bi hal olduk
my best film o derece yani elitim ya amerikan aksanım araya kaçıyor

O zaman açıklıyorum....ister sapık dıyon,ister topikten atın,ister siz izlerken eşiniz görüp ben bu karıyı boşarım desin,isterseniz benimle bır daha konuşmayın ama favori dizimmmmmmmmmm az sonra
benim doğurmama yakın başlıcak yeni sezon ona ne diyon

eşimde izliyorrr bende başlıcam 1.sezondan
o zilerken arada denk geldim çok begendim

mentalist ve the walking dead bide grimm
en sevdiğim walking dead

aynen kapıdan girince bnmkine bugün iki trip yapayım dedim yok hemen sırnaştı bnm yelkenler de fora
herif boşar seni biz de gelirsek himen mi oldun başıma diye
biz bu gidişle heppp yumuşarız zaten sertlik dilimizde bizim
aynen oldum derim bendeeeeeeeeeee

ve maybeybinin muhteşem dönüşü ama foliğin o yemeği yalnız yedi mi tabii ki hayır

Allahımmm biz aynıyızzz ben ekstra ekleyeyim medium,lost,ghost whisperer ve birkaç tane daha sezon bitirdiklerim

eşimde izliyorrr bende başlıcam 1.sezondan
o zilerken arada denk geldim çok begendim

mentalist ve the walking dead bide grimm
en sevdiğim walking dead

Yandaş buldummm yaşasınnn

öğlen misafir geldi,daha bi saat önce gittiler.napim gelemedim

deseydin çok özel bi açılışa katılmak zorundayım müsadenizle
sen şimdi 1. sayfadan başla aç yeni sekmeyi okuya okuya gellll teee buralara
yada ben sana özet mi geçsem

ve maybeybinin muhteşem dönüşü ama foliğin o yemeği yalnız yedi mi tabii ki hayır

yememişsin farkettim
bu arada asyam nereye gitti öle pat diye sabah merak ettim:26:
bide o filmi istersen sonra izle şimdi üzülmeni ağlamanı istemiyorummm

ve bizi de karı koca güldürürken ağlatan en başarılı yapımlardan biri :44: adını unuttum ya laaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…