aslında ben genelde polisiye,romantik ve aksiyon flimleri severim bunu bilmiyorum da boş bi zamanda geçmiş bölümlerine bakarım nasılmış diyeVallahı bebegım tarzını bılmıyorum ama ben ve esim cok begenıyoruz
Ama libıdonuzu bayaga yükseltebılır
aslında ben genelde polisiye,romantik ve aksiyon flimleri severim bunu bilmiyorum da boş bi zamanda geçmiş bölümlerine bakarım nasılmış diye
bu filimi izlicem ilk bölümünden bakıcamBende polisiye cok severım,csı miami,following,dexter,law and order,arrow,walking dead,mentalist,hepsini izledim ve izliyorumda...seviyorum yabancı dızlerı...ama bu dedıgım cok farklı acayıp surekleyıcı.hele bazlı sahnelerinde ağzım açık kalakalıyorummmm yüz falan oluyorum yanı.bıraz degılde bayada cinsel içerıklı..bide merlini coooooook sevıyordum
Çektir azıcık,sürünsünnnnnnn.:104::104::104::104::104:benımkı de arada söyler iş yerinde bı ton ınsanı dınlıyom evde barı sen rahat ver derama artık dıyemıyor
he gııı sanki biz evde duvarlarla konuşuyorz bundan sonra duvarlar arkadaşım
konuşup akşama susucam
hemde ne yassıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ezikmiyim lan ben
O zaman açıklıyorum....ister sapık dıyon,ister topikten atın,ister siz izlerken eşiniz görüp ben bu karıyı boşarım desin,isterseniz benimle bır daha konuşmayın ama favori dizimmmmmmmmmm az sonra
Ve beklenen son game of thrones:128::128::128::128::128::128:
evettttttişe başlamadan biz de böyleydik artık ben ona diyom bi sus iki dakka kafam şişti zaten bütün gün diye
ka dı nız hak lı yız
bu mudurhiç izlemedik onu ama merlin bizim de favorilerimizdendi
evetttttt
şimdi geldi bana cips almışşş diette olan banaaaaaaaaabende sevindim tabi
yok aman bizde de suççç yelkenler hemen iniyorben kaçar çay yapıcam .... gelin kız hep birlikte içelim hepimiz konuşaşlım benim herif evden kaçsın
evetttttt
şimdi geldi bana cips almışşş diette olan banaaaaaaaaabende sevindim tabi
yok aman bizde de suççç yelkenler hemen iniyorben kaçar çay yapıcam .... gelin kız hep birlikte içelim hepimiz konuşaşlım benim herif evden kaçsın
evettttttttttttt ayıp bana beeeeeeeeeeeeeeeeeUlan bi cipse kandın be
aynen öyle denir ama ben çok şükür kokulu yakalanmadım Allah ta nasip etmesin çok itici bişihele toplu taşıma araçlarında arada bir binerim özel arabamızla seyahat ederim ama bazen gerek duyuyorum halkın içine karışayım diyorum en kokulu kimseler beni buluyor..Biri hapşırır öteki öksürür diğeri kokar derken araçtan indiğimde hep benimi bulur arkadaş dediğim çok olmuştur..Soğan sarımsak tüketelim tüketmemiş olanları kokumuzla rahatsız etmeyelim..Günün mesajıda benden gelmiş olsun
Bende tam olarak böyle olduğunu düşündüm zaten
ayyy kuzummm benimde gözüm kalmadı valla billahanginizin gözü kaldı uleyn ızgaramdaherifim gelmiyo yemeğe! burnundan getirmedim mi getirdim tabii o ayrı
isyerinde özel bir organizasyon vardı bugün, onun yemeğine kalıcam sen de gel diyo :120: ben de ocaktakileri ziyan mı edelim, hem öyle ha deyince hazırlanıp gidilir mi ayol dedim
alayını izlerim cnm yerli yabancı:
O zaman açıklıyorum....ister sapık dıyon,ister topikten atın,ister siz izlerken eşiniz görüp ben bu karıyı boşarım desin,isterseniz benimle bır daha konuşmayın ama favori dizimmmmmmmmmm az sonra
benim doğurmama yakın başlıcak yeni sezon ona ne diyon
Bende polisiye cok severım,csı miami,following,dexter,law and order,arrow,walking dead,mentalist,hepsini izledim ve izliyorumda...seviyorum yabancı dızlerı...ama bu dedıgım cok farklı acayıp surekleyıcı.hele bazlı sahnelerinde ağzım açık kalakalıyorummmm yüz falan oluyorum yanı.bıraz degılde bayada cinsel içerıklı..bide merlini coooooook sevıyordum
biz bu gidişle heppp yumuşarız zaten sertlik dilimizde bizimaynen kapıdan girince bnmkine bugün iki trip yapayım dedim yokhemen sırnaştı bnm yelkenler de fora
herif boşar seni biz de gelirsek himen mi oldun başıma diye
kızlar ne yapmışsınız,topik ilerlemiş yaaaaaaaaa
ben geride kaldım
biz bu gidişle heppp yumuşarız zaten sertlik dilimizde bizim
aynen oldum derim bendeeeeeeeeeee
hoşgeldin parsenimmmmm
ben sana sabah mesaj attım ama sen gelmedin
bide desto ya soralım
Altın KAdın Kelebelenk Günün Mesajı ödülü goes to the EGUNAL
ayyy kuzummm benimde gözüm kalmadı valla billa
afiyet olsun bile demiştim
hatun elitt öle ha diyince gidilirmi
bunun fönü var makyajı var vs vs
yedinci koğuştaki mucizebu filmi izlemen gerekiyor
ama ağlamaklı gülmekli ona göre.ben daha çok ağlarken güldüm
baba kız filmi ama eşimle izlerken ağlaya aglaya bi hal olduk
my best film o derece yani elitim ya amerikan aksanım araya kaçıyor
eşimde izliyorrr bende başlıcam 1.sezondan
o zilerken arada denk geldim çok begendim
mentalist ve the walking dead bide grimm
en sevdiğim walking dead
Bende polisiye cok severım,csı miami,following,dexter,law and order,arrow,walking dead,mentalist,hepsini izledim ve izliyorumda...seviyorum yabancı dızlerı...ama bu dedıgım cok farklı acayıp surekleyıcı.hele bazlı sahnelerinde ağzım açık kalakalıyorummmm yüz falan oluyorum yanı.bıraz degılde bayada cinsel içerıklı..bide merlini coooooook sevıyordum
eşimde izliyorrr bende başlıcam 1.sezondan
o zilerken arada denk geldim çok begendim
en sevdiğim walking dead
öğlen misafir geldi,daha bi saat önce gittiler.napim gelemedim
ve maybeybinin muhteşem dönüşüama foliğin o yemeği yalnız yedi mi tabii ki hayır
deseydin çok özel bi açılışa katılmak zorundayım müsadenizle
sen şimdi 1. sayfadan başla aç yeni sekmeyi okuya okuya gellll teee buralara
yada ben sana özet mi geçsem
hatun elitt öle ha diyince gidilirmi
bunun fönü var makyajı var vs vs
yedinci koğuştaki mucizebu filmi izlemen gerekiyor
ama ağlamaklı gülmekli ona göre.ben daha çok ağlarken güldüm
baba kız filmi ama eşimle izlerken ağlaya aglaya bi hal olduk
my best film o derece yani elitim ya amerikan aksanım araya kaçıyor
en sevdiğim walking dead