erken daha canım,gece yeni başlıyor.sensiz masa kurulmaz
gitt gitt gitme durrrr ne olursunnnnn
biz de izledik hepsini adam başarılı aga :128: ama yerdeki yıldızların yeri ayrı bizde nedense ...
Benim adım Khan Aamir'in değil kiiiaynı soyadlı başka biri oynuyo ama çoook güzel filmdi beeee
ben o filmden çok beklenti içindeydim belkide ondan
öle beklentimi karşılamayınca hayal kırıklıgı oldu ondandır belki
yoksa güzel filmdi ama ghajini ve myname is khan ayrı bi güzel
ama ama ama Hayatımdaki en güzel film yedinci koguştaki mucize
bunu sonra mutlaka izleee taam mı ama şimdi değil
Benim adım Khan Aamir'in değil kiiiaynı soyadlı başka biri oynuyo ama çoook güzel filmdi beeee
eveeeeeeeeeeeet çok güzeldi :) aynı yapımcının benim adım khan ve three idiot d çok güzeldi tavsiye derim kızlar :)
dizi olarak da person of the interest vardı cnbc e de suan yok e2 de eski bölümleri var izlediğim halde yeniden izliyorum :)
evet o adamın soyadı sadece, o oynamıyo ki o filmde :44:
Sen şu etkilendiğin filmi Bidaha yaz hele sayfalara yorma beni
Ben yarın öğlen eve gelince izleyecem bakalim,çok ovdun ya merak ettim ben film seyretmeyi çok severimde.uzun zamandır oyle etkilendiğim bişey olmadı.bugün izlediğim hülya avsarin filmini saymazsakne masası
yoksa düşündüğüm şey miiiiiiiiiiiiiiii
ayy dur kız sana dansçı kızlarımı getiriyim iki göbecik atsınlar
sabah aramızda olmayan PARSENE MELİNDAMA VE KAFUNDERE GELSİNNNNNNN
Eki Görüntüle 1166973 Eki Görüntüle 1166974
heh hatırladım Amir Khan'ın Yerdeki Yıldızlar / Taare Zameen Par
ne masası
yoksa düşündüğüm şey miiiiiiiiiiiiiiii
ayy dur kız sana dansçı kızlarımı getiriyim iki göbecik atsınlar
sabah aramızda olmayan PARSENE MELİNDAMA VE KAFUNDERE GELSİNNNNNNN
Eki Görüntüle 1166973 Eki Görüntüle 1166974
Allahımmm ruh eşlerimi buldummmmYedinci koğuştaki mucize eşimle izledik çok güzeldi...Önyargılarımı yenmemi sağladı
adam ne güzel rol yapmış dimi khan da
tamam tamam sadece isim benzerliğinden karıştırdık olabilir yani
canım şuan o filmi izlemeni istemiyorum
çünkü ağlamaklı biraz
zihinsel özürlü bir baba ve küçük bir kız hikayede
japon filmi diye burun kıvırmıştım eşime açtıgında
ama ağla ağla öldüm mümkünse şimdi izleme sende
foligede sanada şimdi yasak o
bebikleri üzmeyin
Ben yarın öğlen eve gelince izleyecem bakalim,çok ovdun ya merak ettim ben film seyretmeyi çok severimde.uzun zamandır oyle etkilendiğim bişey olmadı.bugün izlediğim hülya avsarin filmini saymazsak
Ben yarın öğlen eve gelince izleyecem bakalim,çok ovdun ya merak ettim ben film seyretmeyi çok severimde.uzun zamandır oyle etkilendiğim bişey olmadı.bugün izlediğim hülya avsarin filmini saymazsak
Canlarımm ben kaçıyorum sabah görüşürüzGüldenimm erken kaçtı malum durumlardan mı?
canım sağolsın :) dansçı kız iyi ama demin dans eden başka birsey gördümmmmmmmmmm ammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaan :) erkeğe böyle danslar yakışmıyor ağır olsun azcık :) vücut iseeeeeeeeee Allahımmmmmmmmm :)
evet oynamıyordu yapımcısı sanıyordum o da tamamen kocamın yanıltmasıııııııııııııı :)
Baktığımda 26.sayfaydi sanırım okudum valla ama sonumgellll canım gelllll sende mi kaçırdın yoksa geçmişi parsenim gibi
ama ben sana geyik yapmıştımmm
hoşgeldinnn canımmm
yeni mekanda takılıyoruz artık
aynen bence de
bu şansı bize verdiğin için tşk ederiz bayan desto
ben de kaçar kızlar, yarın yoğun bi gün beni beklerherkese fışfışlı geceler, bebişli finishler dilerim
Baktığımda 26.sayfaydi sanırım okudum valla ama sonumböyle oldu cevap yazdım ki geyik resmine
Canlarim,ciğerlerini,kuzularim,hep gidiyorum,ahada gittim,bak busefer kesin gidiyorum dedim ama bi türlü gidemedim,kopamadim sizlerden...burda beni kocalarına rağmen yalnız bırakmayan,cemre,folikm ve flyingmom arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,kocalarının korkusundan onlar uyuduktan sonra buraya gelen arkadaşlarıma da teessuf ediyorumm...
Anam ben ne fenayım gizzzzzzz))))) .şaka şaka hepinizi öpüyorum iyi geceler.allaha emanet olun bebeğim ve benim için dua edin...her gece yatmadan dua ediyorum allahım çocuğum benimleyse bana rüyamda ayan et diye insallah bu gece görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?