Tüpçü Kızların Sürreal Sohbeti :)

nasıl peki çok reklamı döndü
ben pek tv syretmem eşime şimdi aç dedim adamın tahtı sarsıldı sanki
suratı değişti
iyiki çok tv seyretmiyorum yoksa çok kavga ederdik

valla benim de takip etiğim bi program yok pek, denk geldi yemekten önce zaplarken, reklamındaki müziğe tav olmuştum açıkçası dizi ise yazlık çerez niyetine gideri var işte :101:

bu yazı eşime gitsinnnnnnnnnnn

ayyy süper yaa inşlh yaparsın kız ne heveslendim senin yerine valla
canlarr tatil planlarınız varmııı????????
benim varrrrrrrrrrrrr
inşlh ağustos sonuna doğru tatile çıkıcaz gelince tüpe bakıcazzzzzzzzzzzzzz
off bu eşelr niye böle dediğim dedikler yahu ...

ne izliceksen söylesene fikir olsun bize de

Uffffffff bılgısayar esımde bende ipadden film seyretmeyı sevmıyorum,film sitelerıne gırıp bakacaktım vallahı ben aksıyon sevıyom bıde arada romantık fılmler....ama favorı dizilerım var bılmıyorum yabancı dizi izliyonmu

Ne çektik be bu kocalardan

Ne çektik be bu kocalardan
he kız dün bana çok konuşuyorsun dedi halbuki bütün gün evdetekk başıma agızm açılmıyor o gelincede konuşayım dedim battı adama bende hiççç konuşmadım konuşmaya çalışıyor bende gık yok sonra gelmiş öpüyor beni cnm aşkım bölede bazen güzelsin hani diyo ya uyuzzzzzz

alayını izlerim cnm yerli yabancı

yassık la bize

Çektir azıcık,sürünsünnnnnnn.:104::104::104::104::104:benımkı de arada söyler iş yerinde bı ton ınsanı dınlıyom evde barı sen rahat ver der ama artık dıyemıyor

yassık la bize
he gııı sanki biz evde duvarlarla konuşuyorz bundan sonra duvarlar arkadaşım
konuşup akşama susucam
hemde ne yassıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ezikmiyim lan ben

Çektir azıcık,sürünsünnnnnnn.:104::104::104::104::104:benımkı de arada söyler iş yerinde bı ton ınsanı dınlıyom evde barı sen rahat ver der ama artık dıyemıyor
hele bende çektiricem durr neler yapcam ona ben nasılsa yanaşır 2 güne bana
hıhıhahahaaaa kötü güldüm de yazamadım ufffffffffffffff:44::44:

yassık la bize

O zaman açıklıyorum....ister sapık dıyon,ister topikten atın,ister siz izlerken eşiniz görüp ben bu karıyı boşarım desin,isterseniz benimle bır daha konuşmayın ama favori dizimmmmmmmmmm az sonra

O zaman açıklıyorum....ister sapık dıyon,ister topikten atın,ister siz izlerken eşiniz görüp ben bu karıyı boşarım desin,isterseniz benimle bır daha konuşmayın ama favori dizimmmmmmmmmm az sonra
ne kzı o dizi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amannnn de hele bakim merak ettim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…