- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Evet başka bir hanımefendı bahçecıde olmuş ondda serumla doldurmuşler nesaneyı damatdanArkadaşım Bülent hocada transfer oldu anestezili ama ona sonda takılmadı. Uygulama esnasında mesanesini bir sıvıyla doldurup sonra o uyanmadan boşaltmışlar.
Bende Bülent hocadayım ne güzel ıkızlerı olmuş banada genetıklı ıkı tane embryob koycaklar , ama transferı anestezlı ıstyorum gerçı bu konuda kendısı ile konuşmafık gıdınce teansfere konuşcamEvet Bülent hocaydı canım o da çok kasılıyordu ve vajinal darlık vardı çok zorlanıyordu. Amin aminnn en güzeli senin olsun
Yok genetik tarama gerek görülmedi öykülerine göre zaten ilk denemede tuttuAmin Amin Aminnnn canımmmm, genetik taramalı mı oldu ikizler peki canım biliyor musun
Benim de ilk denemem darısı başıma Amin Amin Aminnn canımmmYok genetik tarama gerek görülmedi öykülerine göre zaten ilk denemede tuttu
Kaç tane genetiklin sağlam var peki canım? Bana da 1 adet genetikli dediBende Bülent hocadayım ne güzel ıkızlerı olmuş banada genetıklı ıkı tane embryob koycaklar , ama transferı anestezlı ıstyorum gerçı bu konuda kendısı ile konuşmafık gıdınce teansfere konuşcam
Sende kendini muayenede kasıyor musun pekiBende Bülent hocadayım ne güzel ıkızlerı olmuş banada genetıklı ıkı tane embryob koycaklar , ama transferı anestezlı ıstyorum gerçı bu konuda kendısı ile konuşmafık gıdınce teansfere konuşcam
İki var aslında bana da 1 dedı ama secim kendinin dedıKaç tane genetiklin sağlam var peki canım? Bana da 1 adet genetikli dedi
Muayınede , 2 cı transferınde nasıl kasfıysam embryınu katetera gerı ıtdım , ondan dolayu işde istyorumSende kendini muayenede kasıyor musun peki
İlk denemde genetık neden peki ?bende 3 olcak diye yapdtdırın kimyasalarım var ,Benim de ilk denemem darısı başıma Amin Amin Aminnn canımmm
şansım yükselsin die canım , ben yapim çok hassas çnkiİlk denemde genetık neden peki ?bende 3 olcak diye yapdtdırın kimyasalarım var ,
Eyvah eyvah bülent hocada mı olduMuayınede , 2 cı transferınde nasıl kasfıysam embryınu katetera gerı ıtdım , ondan dolayu işde istyorum
Benim de iki ama ikisini riske atmayalım dedi ilk denemem die , tek seferde tıtunsunlar Allahın izniyle Amin Amin Aminİki var aslında bana da 1 dedı ama secim kendinin dedı
Bazen geçmiş sorunlwr ve ya yaşdan dolayı ılk denemede yapıyolat ondan sordum valla vende olsa ılk de yapamırdım 2 deneme yaşanazdım kımysal,şansım yükselsin die canım , ben yapim çok hassas çnki
evet başka yerde taşımışdım embryonları ,Eyvah eyvah bülent hocada mı oldu
ben de 3 olcak ama ben her şıka basdım dıye mikroçip pieozzo genetık , bır dafalık ıstyorum daha gerçı transfer hakkda konuşmafık hoca ıle benım tıplama ekımde olmusdu kasımda genetık geldı , kendım 2 ay ara verıb dıneleneyım dedı , sende ne zaman transfer ?Benim de iki ama ikisini riske atmayalım dedi ilk denemem die , tek seferde tıtunsunlar Allahın izniyle Amin Amin Amin
Yarın canımBazen geçmiş sorunlwr ve ya yaşdan dolayı ılk denemede yapıyolat ondan sordum valla vende olsa ılk de yapamırdım 2 deneme yaşanazdım kımysal,
evet başka yerde taşımışdım embryonları ,
ben de 3 olcak ama ben her şıka basdım dıye mikroçip pieozzo genetık , bır dafalık ıstyorum daha gerçı transfer hakkda konuşmafık hoca ıle benım tıplama ekımde olmusdu kasımda genetık geldı , kendım 2 ay ara verıb dıneleneyım dedı , sende ne zaman transfer ?
Ayy ınshAllah güzel geçer , poztif sonuç alırsın güzel haberler veririsğb , dualarım senınleYarın canımdua et lütfen
Amin Amin Amin canı. BenimAyy ınshAllah güzel geçer , poztif sonuç alırsın güzel haberler veririsğb , dualarım senınleyazarsın burda nasıl geçdi nasıl oldu
Kendı önerdiyae bir bildiyi vardır , çok bilgili ve ilgli bir hocafa ben eski yerde doktorun ılgısızlıyınde kaçdım , bulent hocayı çok sevıyorum pozıtıf enerjılı ınsanana rahatlık verıyır , benımde bılgım yok anestezıden ınshAllah kolay olur , 3 gun haraket çok etme dınlen mutlaka , agırlık kaldırma elını yukarıta yzatma , et bakık tuket yeşil elma yeAmin Amin Amin canı. Benimtabi ki yazarım , işte anestezi olayı biraz korkutuyordu ama daha rahat dediğin gibi bende kasan biriyim çmki bülent bey kendi önerdi anestezili olsun die
Biz Bursa’dan geliyoruz canım 2 gün otelde kalıcaz o yüzden istanbukda ,bende çok seviyorum Bülent hocayi gerçekten canım, Rabbim zorluklarımızı kolaylaştırsın , sıkı sıkı tutunsun bebişlerimizKendı önerdiyae bir bildiyi vardır , çok bilgili ve ilgli bir hocafa ben eski yerde doktorun ılgısızlıyınde kaçdım , bulent hocayı çok sevıyorum pozıtıf enerjılı ınsanana rahatlık verıyır , benımde bılgım yok anestezıden ınshAllah kolay olur , 3 gun haraket çok etme dınlen mutlaka , agırlık kaldırma elını yukarıta yzatma , et bakık tuket yeşil elma ye
Amin amin , Canım , tedavıye başladığımda 35 ıdı şimdi 36 oldu 1 senedır yapıyorum , peki anesteziya ilave ne kadar verdin , birde transferde önce lucrın kullandın diymi ?Biz Bursa’dan geliyoruz canım 2 gün otelde kalıcaz o yüzden istanbukda ,bende çok seviyorum Bülent hocayi gerçekten canım, Rabbim zorluklarımızı kolaylaştırsın , sıkı sıkı tutunsun bebişlerimizsenin yaş kaç bu arada canım
88 li misin canım ? Daha ücret vermedik yarın verir eşim ama inan para kısmıyla hiç ilgilenmiyorum vlla zaten meşakatli bi süreç sağlıkla anne olalım bebeklerimiz de sağlıklı olsun Amin Amin Aminnn ,Amin amin , Canım , tedavıye başladığımda 35 ıdı şimdi 36 oldu 1 senedır yapıyorum , peki anesteziya ilave ne kadar verdin , birde transferde önce lucrın kullandın diymi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?