TüpBebek transferinde Sonda takılanlar

Evet Bülent hocaydı canım o da çok kasılıyordu ve vajinal darlık vardı çok zorlanıyordu. Amin aminnn en güzeli senin olsun
Bende Bülent hocadayım ne güzel ıkızlerı olmuş banada genetıklı ıkı tane embryob koycaklar , ama transferı anestezlı ıstyorum gerçı bu konuda kendısı ile konuşmafık gıdınce teansfere konuşcam

şansım yükselsin die canım , ben yapim çok hassas çnki
Bazen geçmiş sorunlwr ve ya yaşdan dolayı ılk denemede yapıyolat ondan sordum valla vende olsa ılk de yapamırdım 2 deneme yaşanazdım kımysal,
Eyvah eyvah bülent hocada mı oldu
evet başka yerde taşımışdım embryonları ,
Benim de iki ama ikisini riske atmayalım dedi ilk denemem die , tek seferde tıtunsunlar Allahın izniyle Amin Amin Amin
ben de 3 olcak ama ben her şıka basdım dıye mikroçip pieozzo genetık , bır dafalık ıstyorum daha gerçı transfer hakkda konuşmafık hoca ıle benım tıplama ekımde olmusdu kasımda genetık geldı , kendım 2 ay ara verıb dıneleneyım dedı , sende ne zaman transfer ?

Yarın canım dua et lütfen

Ayy ınshAllah güzel geçer , poztif sonuç alırsın güzel haberler veririsğb , dualarım senınle yazarsın burda nasıl geçdi nasıl oldu
Amin Amin Amin canı. Benim tabi ki yazarım , işte anestezi olayı biraz korkutuyordu ama daha rahat dediğin gibi bende kasan biriyim çmki bülent bey kendi önerdi anestezili olsun die

Amin Amin Amin canı. Benim tabi ki yazarım , işte anestezi olayı biraz korkutuyordu ama daha rahat dediğin gibi bende kasan biriyim çmki bülent bey kendi önerdi anestezili olsun die
Kendı önerdiyae bir bildiyi vardır , çok bilgili ve ilgli bir hocafa ben eski yerde doktorun ılgısızlıyınde kaçdım , bulent hocayı çok sevıyorum pozıtıf enerjılı ınsanana rahatlık verıyır , benımde bılgım yok anestezıden ınshAllah kolay olur , 3 gun haraket çok etme dınlen mutlaka , agırlık kaldırma elını yukarıta yzatma , et bakık tuket yeşil elma ye

Biz Bursa’dan geliyoruz canım 2 gün otelde kalıcaz o yüzden istanbukda ,bende çok seviyorum Bülent hocayi gerçekten canım, Rabbim zorluklarımızı kolaylaştırsın , sıkı sıkı tutunsun bebişlerimiz senin yaş kaç bu arada canım

Amin amin , Canım , tedavıye başladığımda 35 ıdı şimdi 36 oldu 1 senedır yapıyorum , peki anesteziya ilave ne kadar verdin , birde transferde önce lucrın kullandın diymi ?

Amin amin , Canım , tedavıye başladığımda 35 ıdı şimdi 36 oldu 1 senedır yapıyorum , peki anesteziya ilave ne kadar verdin , birde transferde önce lucrın kullandın diymi ?
88 li misin canım ? Daha ücret vermedik yarın verir eşim ama inan para kısmıyla hiç ilgilenmiyorum vlla zaten meşakatli bi süreç sağlıkla anne olalım bebeklerimiz de sağlıklı olsun Amin Amin Aminnn ,
Evet lucrin vuruldu canım , sana vuruldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…