- 5 Aralık 2024
- 209
- 50
- 13
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Canım ben değil ama arkadaşıma takılmıştı onun için çok kötü bir tecrübe olmuştu ama şimdi evladına kavuştuKızlar tüp bebek transferinde Sonda takılan var mı idrar için?
Off nasıl yani kötü derkenCanım ben değil ama arkadaşıma takılmıştı onun için çok kötü bir tecrübe olmuştu ama şimdi evladına kavuştu
Kızlar anestezili transferim olacak yarın sonda ile idrar sıkışık olarak düzenlenicekmiş, başka bilen ve benzeri durumu yaşayan var mı
Canım sen anestezili olucakmışsın zaten hiç bir şey hissetmezsin benim arkadaşım yeteri kadar sıkışık değilmiş o yüzden sonda ile sıkıştırmışlar biraz ondada canı çok acımış sen. Neden anestezili istedin transferiOff nasıl yani kötü derken((
Vajinal muayenede kendimi kastığım için doktorum öyle istediCanım sen anestezili olucakmışsın zaten hiç bir şey hissetmezsin benim arkadaşım yeteri kadar sıkışık değilmiş o yüzden sonda ile sıkıştırmışlar biraz ondada canı çok acımış sen. Neden anestezili istedin transferi
tmm canım işte anestezi olmak zorunda kalıyorumCanım bana daha önce ameliyatımda sonda takıldı Eylül ayında. Zaten anestezi aldıktan sonra takıyorlar. Hissetmiyorsun. Çıkarırken de hiç ama hiç acımıyor. Çünkü kısa süreli takılacağı için çıkması çok çok kolay oluyor. Çişini yapıyor gibi bir his düşün acı yok. Atıyorum 2-3 gün takılsa o zaman belki acı olur sonda kanalda yer ettiği için ama bunda korkmana gerek yok. Sonrasında hemen çişini yap, çişini yaparken çok çok hafif yanma olabilir, geri çekme. Tabi olmayadabilir. Başka bir şeyi de yok. İnan ki hiç acımıyor öyle diyenlere inanma
Hiçbir şey hissetmeyeceksin 15 dkda uyanırsın endişe etmetmm canım işte anestezi olmak zorunda kalıyorum
Sizde Bülent hocada ıdınız deyil mi? Transferde sondamı dedıler ?Kızlar tüp bebek transferinde Sonda takılan var mı idrar için?
Transfer sonda ilemi oluyor anestezıli , başka başlıkda bir hanımefendı serunla dolduruluyor demişdi ama
Arkadaşım Bülent hocada transfer oldu anestezili ama ona sonda takılmadı. Uygulama esnasında mesanesini bir sıvıyla doldurup sonra o uyanmadan boşaltmışlar.Sizde Bülent hocada ıdınız deyil mi? Transferde sondamı dedıler ?
Amin Amin Amin canım içimi ferahlatıyorsunHiçbir şey hissetmeyeceksin 15 dkda uyanırsın endişe etme
Belki öyle yaparlar telefondaki ifade edemedi belki canımArkadaşım Bülent hocada transfer oldu anestezili ama ona sonda takılmadı. Uygulama esnasında mesanesini bir sıvıyla doldurup sonra o uyanmadan boşaltmışlar.
Anestezili tuttu dmi bebek canım ?Arkadaşım Bülent hocada transfer oldu anestezili ama ona sonda takılmadı. Uygulama esnasında mesanesini bir sıvıyla doldurup sonra o uyanmadan boşaltmışlar.
Hiç gerilme anestezinin keyfini çıkar heheAmin Amin Amin canım içimi ferahlatıyorsunanestezi olayı gerdi , alttan muayene de geriyor böylesi daha iyi dedi doktorum
Tuttu da ikiz bile olduAnestezili tuttu dmi bebek canım ?
Oy maşallah darısı başıma Amin Amin Aminnnnn canımTuttu da ikiz bile oldu
Evet Bülent hocaydı canım o da çok kasılıyordu ve vajinal darlık vardı çok zorlanıyordu. Amin aminnn en güzeli senin olsunOy maşallah darısı başıma Amin Amin Aminnnnn canımo da alttan muayene de kasılıyor muydu benim gibi ? Bülent hoca demi canım
Amin Amin Aminnnn canımmmm, genetik taramalı mı oldu ikizler peki canım biliyor musunEvet Bülent hocaydı canım o da çok kasılıyordu ve vajinal darlık vardı çok zorlanıyordu. Amin aminnn en güzeli senin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?