TüpBebek transferinde Sonda takılanlar

Bende de takıldı, mesane yeteri kadar dolu olmadığı için, sonda ile serumdan su sıkmışlardı mesaneye. Hafif bir yanma dışında bir şey hissetmedim

Evet 88 liyim, bende ilgilenmiyorum sadece merak etdım ne kadar diye , amın amın , ben 2 cı transferde vurulmuşdun ılk baharda olmuşdu , galıba yıne olcak işde şubatda gidince söylerler ,,

Valla sonda tecrübem yok ama normal transferde idrara sıkışık olma durumu çok zor. Hele ki ilk transferinse ne kadar sıkışık olmak gerektiğini bilemiyorsun suyu içtikçe içiyorsun sonra transfer anında doktorun yüzüne işemeyeyim diye kırk takla atıyorsun. Bi de o sıkışıklık yüzünden kasıklarına giren ağrıları saymıyorum bile. Tamam bitti çok şükür diyorsun sonra hemşire hop yarım saat ayağa kalkamazsın diyorsun hobaaa nasıl dayanıcam yarım saat diyorsun altına sürgü veriyorlar. Sürgüyü düzgün yerleştiremezsen her yerin batıyor. Vallahi benim tüp bebek süreçlerimde en sevmediğim kısım hep transfer aşamasıydı. O yüzden çok takılma sonda olayına anestezi altında olacağın için hiçbir şey hissetmeyeceksin. Muhtemelen sen uyanmadan yine mesaneyi boşaltıp çıkartılar sondayı.

Çok güzel anlatdınız bende aynı durumu 2 kere yaşadım , onda 3 cuyu anestezli düşünüyorum

Merhaba, benım transferımde anestezılı olacak, muaynelerde cok kastıgım ıcın. acaba sonda takacaklar mı suan bende bır gerıldım :) şişli memorial gidiyorum ben. muhtamelen ocak 15 fln olacagım transferi

Herkese merhabalar, benim transferim sırasında da sonda takıldı. Fazla sıkışık olduğum için idrarın boşaltılması gerekti. Hem de transferim anestezisizdi.
Şuan 12 haftalık ikizlerime hamileyim şükürler olsun
İşlem sırasında ufak bir sızı yanma hissetmiştim. Ama böylesi belki de daha hayırlı olmuştur. Çünkü idrar miktarına ultrasondan bakarak doktorum ve hemşire hanım istedikleri gibi ayarlamıştı.Rahim pozisyonu için daha avantajlı olduğunu düşünüyorum ben

İdrar yolu enfeksiyonu oldunuz mu peki işlemden sonra ki günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…