- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Kan tahlillerin nasıl çıkmıştıTuttu da ikiz bile oldu
Benim tek canım arkadaşımın ikiz onun tahlilleri nasıl çıkmıştı hatırlamıyorum.Kan tahlillerin nasıl çıkmıştı
Bana takılmadı işlemden sonra sadece uzandığım yerde adını unuttum ama kap gibi birşey veriyorlar kartondan kalınKızlar tüp bebek transferinde Sonda takılan var mı idrar için?
Senin tüp bebekmiydi pekiBenim tek canım arkadaşımın ikiz onun tahlilleri nasıl çıkmıştı hatırlamıyorum.
evetSenin tüp bebekmiydi peki
Anestezili mi transfer oldu canım senin de ? Birde sonuç ne olduBana takılmadı işlemden sonra sadece uzandığım yerde adını unuttum ama kap gibi birşey veriyorlar kartondan kalın
Evet 88 liyim, bende ilgilenmiyorum sadece merak etdım ne kadar diye , amın amın , ben 2 cı transferde vurulmuşdun ılk baharda olmuşdu , galıba yıne olcak işde şubatda gidince söylerler ,,88 li misin canım ? Daha ücret vermedik yarın verir eşim ama inan para kısmıyla hiç ilgilenmiyorum vlla zaten meşakatli bi süreç sağlıkla anne olalım bebeklerimiz de sağlıklı olsun Amin Amin Aminnn ,
Evet lucrin vuruldu canım , sana vuruldu mu
Bende 89 luyum canım Rabbim yardımcımız olsun tutunsun bebişleiemizEvet 88 liyim, bende ilgilenmiyorum sadece merak etdım ne kadar diye , amın amın , ben 2 cı transferde vurulmuşdun ılk baharda olmuşdu , galıba yıne olcak işde şubatda gidince söylerler ,,
Amın canım ınshAllah , ınshAllah yarın senın için çok güzel geçer ve pozıtıf cevap alırsınBende 89 luyum canım Rabbim yardımcımız olsun tutunsun bebişleiemizAminn Aminnn Aminnnn
Amin Amin Aminnnnn canım ben yatayım artik iyi geceler olsun güzel haberler Allahın izniyleAmın canım ınshAllah , ınshAllah yarın senın için çok güzel geçer ve pozıtıf cevap alırsın
Evet dinlen yarın için iyi gecelerAmin Amin Aminnnnn canım ben yatayım artik iyi geceler olsun güzel haberler Allahın izniyle
Çok güzel anlatdınızValla sonda tecrübem yok ama normal transferde idrara sıkışık olma durumu çok zor. Hele ki ilk transferinse ne kadar sıkışık olmak gerektiğini bilemiyorsun suyu içtikçe içiyorsun sonra transfer anında doktorun yüzüne işemeyeyim diye kırk takla atıyorsun. Bi de o sıkışıklık yüzünden kasıklarına giren ağrıları saymıyorum bile. Tamam bitti çok şükür diyorsun sonra hemşire hop yarım saat ayağa kalkamazsın diyorsun hobaaa nasıl dayanıcam yarım saat diyorsun altına sürgü veriyorlar. Sürgüyü düzgün yerleştiremezsen her yerin batıyor. Vallahi benim tüp bebek süreçlerimde en sevmediğim kısım hep transfer aşamasıydı. O yüzden çok takılma sonda olayına anestezi altında olacağın için hiçbir şey hissetmeyeceksin. Muhtemelen sen uyanmadan yine mesaneyi boşaltıp çıkartılar sondayı.
Yon anestezi almadım ben 2 kere tranfer oldum ilki düşük oldu 2.ci olumlu oldu ama daha görmeye gitmedim Allah sağlıkla kucağıma kucağımıza almayı nasip etsinAnestezili mi transfer oldu canım senin de ? Birde sonuç ne oldu
İyi günler nasık geçtdi transfreriniz,?Amin Amin Aminnnnn canım ben yatayım artik iyi geceler olsun güzel haberler Allahın izniyle
Arkadaşım aynı durumu bende yaşadım bu pazartesi sonda ile doldurdular idrar torbami ama sonrasında idrar yolu enfeksiyonu oldum sana tavsiyem başka bir yol araman yada ilaçla vs. Biseyle kontrol altına almanKızlar tüp bebek transferinde Sonda takılan var mı idrar için?
İdrar yolu enfeksiyonu oldunuz mu peki işlemden sonra ki günlerdeHerkese merhabalar, benim transferim sırasında da sonda takıldı. Fazla sıkışık olduğum için idrarın boşaltılması gerekti. Hem de transferim anestezisizdi.
Şuan 12 haftalık ikizlerime hamileyim şükürler olsun
İşlem sırasında ufak bir sızı yanma hissetmiştim. Ama böylesi belki de daha hayırlı olmuştur. Çünkü idrar miktarına ultrasondan bakarak doktorum ve hemşire hanım istedikleri gibi ayarlamıştı.Rahim pozisyonu için daha avantajlı olduğunu düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?