- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk muayenede veriyorsunuz tedaviye başlarsanız bir daha vermiyorsunuz ama bi gidip 3 4 ay sonra başlarsanız tekrar alıyorlarAdana Bülent haydardedeoğlu unda tüp bebek tedavisi gören varmı şuan adetimi bekliyoruz tedaviye başlamak için adetten sonra yumurta kontrolü için gittiğimizde muayene ücreti veriyor muyuz acaba bugün heyecandan sormayı unuttum bunu
Anladım çok teşekkür ederimİlk muayenede veriyorsunuz tedaviye başlarsanız bir daha vermiyorsunuz ama bi gidip 3 4 ay sonra başlarsanız tekrar alıyorlar
Meraba başladınız mı acabaAdana Bülent haydardedeoğlu unda tüp bebek tedavisi gören varmı şuan adetimi bekliyoruz tedaviye başlamak için adetten sonra yumurta kontrolü için gittiğimizde muayene ücreti veriyor muyuz acaba bugün heyecandan sormayı unuttum bunu
Merhaba hayır adet olmayı bekliyorum temmuz 5 yada 6 si gibi olurum heraldeMeraba başladınız mı acaba
Bende yeni başladım salı günü kontrolüm var tup bebek için bakalim büyürse perşembe toplama yapılacak dedi DrMerhaba hayır adet olmayı bekliyorum temmuz 5 yada 6 si gibi olurum heralde
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız..Bende yeni başladım salı günü kontrolüm var tup bebek için bakalim büyürse perşembe toplama yapılacak dedi Dr
Insallah hepimiz en güzel sonuçlara kavuşuruz kolay değilmiş balla iğneler ilaclarİnşallah güzel sonuçlar alırsınız..
Aynen Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın inşallahInsallah hepimiz en güzel sonuçlara kavuşuruz kolay değilmiş balla iğneler ilaclar
Amin canm bnm inşallah siz oldunuz mu transferAynen Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın inşallah
Aynen Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın inşallah
Merhabalar arkadaşlar tedavi sonucu uzun merak ettim bide Bülent beyde tup bebek raporu geçerli mi?Amin canm bnm inşallah siz oldunuz mu transfer