- 31 Ekim 2021
- 400
- 325
- 53
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Neden kötüyü çağırıyorsun. Kan testinde belki de güzel çıkacak. Yaptığın testler kaset mi erken gebelik testi mi acabaBugün verdim akşama belli olacak ama büyük ihtimalle negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kötüyü çağırıyorsun. Kan testinde belki de güzel çıkacak. Yaptığın testler kaset mi erken gebelik testi mi acabaBugün verdim akşama belli olacak ama büyük ihtimalle negatif
Kaçınca gün bugün. Ve kaç gün embriyosu transfer edildi.Değerim 13müş
10.gün 5.gün embriyosu transfer edilmişti kimyasal olacak sanırımKaçınca gün bugün. Ve kaç gün embriyosu transfer edildi.
Belki geç tutunmuştur. Siz yine de 2 gün sonra tahlilimizi yenileyin. Ona göre netleşir10.gün 5.gün embriyosu transfer edilmişti kimyasal olacak sanırım
Benim de 9.günde hiç çıkmadı 10.gün kan verdim değerim 13 çıktı9.cu gün bugün erken test te yaptım halen tek çizgi. Göğüslerim sert sızlıyor kasıklarım ayağa kalkıp dolanayım sağ kapımda batıyor ağrıyor sanırsam ilaçlardan oluyor. 9.cu günde de silik te olsa çıkar diye düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl.
Yükseldi i değerinBenim de 9.günde hiç çıkmadı 10.gün kan verdim değerim 13 çıktı
Evdeki testte ikinci çizgi hiç çıkmamıstıYükseldi i değerin
Allah büyük nasipte varsa olur. Salı günü bende kan vercem görcez. Ama bu kasık ağrım halen var tutunma ağrısı mı yoksa ilaç etkisi i bilmiyorumEvdeki testte ikinci çizgi hiç çıkmamıstı
Ben avokadoyu aşılama tedevolerimde bol bol tüketim baya yedim okadar yeddimki şu an gördüğümde midem bulanıyor bütün meyveleri olsun yiyorum tüketiyorum ama bu süreçte hiç avokadao yemedim kendimide kısmadim hiç bir şeyden hemşire her şeyi yiyebilirsin fazlası zarar demişti bende her şeyi yedim sadece ilk iki üç gün Aşırı yağlı baharatlı tuketmedimSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Ananası bol ye canım ve avokado. Muz ve kaşar. Çinko içeriği yüksek besinler de iyi geliyormuş. Ben ilkinde bunları tüketmiştim. 2. Transferi olacağım ilaçlar bile farklı şuan. İlkinde ilaçlar beni bu kadar zorlamamıştı. Şimdi bulantı halsizlik perişan ediyor.
Hayırlı olsun canım hamilesin ama kan değerinde görmek daha iyi olur. Yarın hemen kan ver bence ben 5 yıl önce kızımda 3. Gün embriyosunu 10. Gün. Kan vermiştim16sı akşam transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo. Biraz önce dayanamadım yaptım. Silik kan günüm Salı günüEki Görüntüle 3543378
Merhaba kızlar 17sinde transfer oldum ilk transferim beklemedeyim yarın kandil birbirimize dua edelim bebişlerimize kavuşalım sağlıkla inşallah
Güzel haber kan testinde iyi çıkar inşallah. Benimde salı günü kan testi var. Dün aynı testten yaptım 9.cu gündü tek çıktı. inşallah kan değerlerinde güzel çıksın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin16sı akşam transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo. Biraz önce dayanamadım yaptım. Silik kan günüm Salı günüEki Görüntüle 3543378
Kızlar yarın transferim olacak inşallah bugün kan verdim. Sizin transfer öncesi E2 ve progesteron değeriniz nasıldı?