• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

9.cu gün bugün erken test te yaptım halen tek çizgi. Göğüslerim sert sızlıyor kasıklarım ayağa kalkıp dolanayım sağ kapımda batıyor ağrıyor sanırsam ilaçlardan oluyor. 9.cu günde de silik te olsa çıkar diye düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl.

9.cu gün bugün erken test te yaptım halen tek çizgi. Göğüslerim sert sızlıyor kasıklarım ayağa kalkıp dolanayım sağ kapımda batıyor ağrıyor sanırsam ilaçlardan oluyor. 9.cu günde de silik te olsa çıkar diye düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl.
Benim de 9.günde hiç çıkmadı 10.gün kan verdim değerim 13 çıktı

Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Ananası bol ye canım ve avokado. Muz ve kaşar. Çinko içeriği yüksek besinler de iyi geliyormuş. Ben ilkinde bunları tüketmiştim. 2. Transferi olacağım ilaçlar bile farklı şuan. İlkinde ilaçlar beni bu kadar zorlamamıştı. Şimdi bulantı halsizlik perişan ediyor.
Ben avokadoyu aşılama tedevolerimde bol bol tüketim baya yedim okadar yeddimki şu an gördüğümde midem bulanıyor bütün meyveleri olsun yiyorum tüketiyorum ama bu süreçte hiç avokadao yemedim kendimide kısmadim hiç bir şeyden hemşire her şeyi yiyebilirsin fazlası zarar demişti bende her şeyi yedim sadece ilk iki üç gün Aşırı yağlı baharatlı tuketmedim

Kızlar Kandilimiz mübarek olsun. Allah'ım hiç birimizin emeğini, isteğini boşa koymasın hepimize katından hayrlı evlatlar nasip etsin. Bu yol çok yorucu maddi manevi çok mesekkatli ben 10 yıldır uğraşıyorum çok yoruldum ama umudum Allah'tan. Hepimizin sonuçları pozitif olsun ve sağlıkla bebeklerimize kavuştursun Allah'ım 🤲Dualarım hepimiz için 🌸

16sı akşam transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo. Biraz önce dayanamadım yaptım. Silik :( kan günüm Salı günü
IMG_8079.jpeg

16sı akşam transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo. Biraz önce dayanamadım yaptım. Silik :( kan günüm Salı günüEki Görüntüle 3543378
Güzel haber kan testinde iyi çıkar inşallah. Benimde salı günü kan testi var. Dün aynı testten yaptım 9.cu gündü tek çıktı. inşallah kan değerlerinde güzel çıksın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Back