- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Yarın olucam Allah nasip ederse. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallahHaftaya benim de , rabbim tutunmalarını nasip etsin , seninnn canım ne zaman dua et bana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın olucam Allah nasip ederse. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallahHaftaya benim de , rabbim tutunmalarını nasip etsin , seninnn canım ne zaman dua et bana da
Normal canım çünkü tahmini regli dönemin yaklaştığı için belirtiler ve ister istemez rahim kalınlaşması kaynaklı basınç yapıyor bende nasipse bugün transfer olmaya gidicem aynı durum bndede varKızlar henüz transfer olmadım ancak kasıklarımda regl ağrısına benzer ağrı var. Dün gece ortaya çıktı bu ağrı. Progestan iğne ve estrofem kullanıyorum.
Benim transferim oldu. Şuan hastanedeyim yemek verdiler. Birazdan çıkıcam. Senin de oldu mu?Hadi inşallah kolaylıkla atlatalım güzel sonuçlarımız olsun haberleşelim burda
Oldum canım yemek geldi yemek yedim serumu bekliyorum daha takmadılarBenim transferim oldu. Şuan hastanedeyim yemek verdiler. Birazdan çıkıcam. Senin de oldu mu?
Ne serumu o? Bana hiç takmadılarOldum canım yemek geldi yemek yedim serumu bekliyorum daha takmadılar
Bağışıklık içinmiş kuzum tüp bebek sürecinde uygulanan geneldeNe serumu o? Bana hiç takmadılar
Bana da serum yapılmadı. Ne içindi serum?Oldum canım yemek geldi yemek yedim serumu bekliyorum daha takmadılar
Şimdi gördüm bu mesajı. Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versinBağışıklık içinmiş kuzum tüp bebek sürecinde uygulanan genelde
Serum değilmiş işlem esnasında birşey sıktılar oymuş kuzum ben yanlış anlamışım yine bağışıklık içinmiş ama serum değilmişBana da serum yapılmadı. Ne içindi serum?
Serum değilmiş canım transfer esnasında birşey sıktılar oymuş meğerse bağışıklık içinmiş yine ama serum değilmiş hemşire dedi şimdiNe serumu o? Bana hiç takmadılar
Senin transfer günün benim test günüm inşallah kolaylıkla olur transferin canım sağlıklı beta hgc sonuçları görürüz inşallahMerhaba kızlar, benımde 15 ocakta transferim var. İnşallah buraya hepimiz güzel haberlerle geliriz
Hayırlı olsun benim test günüm 10 ocak. Vakit geçmiyor nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Kızlar nasıl durumlar ? Benim transfer günüm belli oldu 8 Ocak nasipse
dualarınızı bekliyorum
Bana da bugün yapildi . 1 saat falan sürüyor dmi canım süt rengi serum gibiSerum değilmiş canım transfer esnasında birşey sıktılar oymuş meğerse bağışıklık içinmiş yine ama serum değilmiş hemşire dedi şimdi
Ayyy 2 gün fark var aramızda canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun benim test günüm 10 ocak. Vakit geçmiyor nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun peki canımHayırlı olsun benim test günüm 10 ocak. Vakit geçmiyor nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Ben sadece folik asit ve progestan kullanıyorum. Sana ne verildi?Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun peki canım